Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Неутрален
Контакти:

Re: Павел Дочев скочи срещу ЦСКА

Мнениеот Неутрален » 16 авг 2010 21:33

Твърде силно е заглавието на статията. Дочев освен фамилията която носи, няма нище българско в този човек. Той не е тесто за мекици, да го мачкат кой как стигне и как прецени за добре. На него тези неща са му чужди, нож в гърба, бойкот, лицемерие и тем пободни са забранени в света от който той идва. Жалко че тези боклукчийски боклуци нищо не разбират от футбол но си пъхат носа много на вътре. Когато един треньор няма свободата на избор и свобода за избора на екип и методи на работа резултата е на лице. Той не скочи, даже напратив, спести им доста от горчилката, както би постъпил всеки достоен човек. Ако аз бях треньор сигурно щяха да ме изгонят на 3 ден, защото тези дрисльовци и мъже без топки щяха да бъдат изритани от отбора поне 6-7 от тях, а другите нямаше да могат да ходят от натоварване.Затова нямаме нито хубаво първенство, нито национален отбор.КОлко още треньори ще смените , БОКЛУЦИ ? Те ли са проблема ? Защо всичките треньори са виновни ? А играчите .....

Неутрален
Контакти:

Re: Павел Дочев скочи срещу ЦСКА

Мнениеот Неутрален » 16 авг 2010 21:38

Симо- смърф, много си прав човек, аз много пъти съм го казвал това нещо. Дай им някакви пари около 1 000 лева и другите при успех. ТАКА ТРЯБВА да бъде, на който не му харесва да си търси работа в чужбина или да смени професията. КОлко от тях могат да си намерят отбори в чужбина ? Прав беше черепа когато каза че от футбол се печели, само ако човек се откаже от финансиране на един отбор.Това важи само за БГ. Наистина тези футболни меценати са луди да им дават пари за коли, курви и чалготеки.За това и футбола ни е чалга. В чужбина ни бият като брашнени чували, а тук дай им да направят някоя изненада за тото-то. Как може един Подолски да кара някакъв опел, а Пандев дълги години караше мини купър, явно тези двамата не са футболисти. А какви коли карат тези мега футболисти....имам предвид нашите

Върни се в “ЦСКА”