Руи Мигел извън отбора, изземат телефоните на играчите
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Руи Мигел извън отбора, изземат телефоните на играчите
поредният пример как нещата в ЦСКА безумно се изопачават - взели ли им телефоните и компютрите - голямо чудо, голямо пищене от журналята - ми ще им ги вземат - тия разглезени примадони да не са пощаджии или информатици - те са футболисти и ако трябва и по 24 часа ще тренират, за да се научат как се играе
Аз мисля, че от това милиционерско отношение срщу игрчите ви може и да се стреснат, но може и да се озлобят още повече към клуба и да не се раздават за него
Все пак живеем в 21 век тоз Руй Мигел може да е всякъв ама човека е станал баща нормално да иска да се обади и да го изхвърлят от отбора заради това и така да се държат като цяло с играчите едва ли е много хуманно и може да има вместо възпитателен още по-отрицателен ефект едва ли по този начин ще се оправят нещата 

Айде да се стягат и 16 кръг да има надлъгване за това кой кога ще си играе 1/16 финала за Лига Европа.
- david_villa
- Контакти:
Можело е да му дадат само на него GSM-а, все пак жена му скоро роди, човешко е. Що и Муши, Еспозито и Павката не си ги задържаха... 

Най-странното е, че Руи Мигел е извън отбора заради отказа си да предаде телефона си, а не по някакви други причини (примерно - футболни...) То и Любо Пенев искаше да въведе ред и дисциплина, но явно, че чалгата не е само музика - това си диагноза и състояние на душата.
За компютрите съм съгласен, но чак телефоните ми се струва в повече
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Това е глупост. Нищо не се постига с това..явно само аз мисля така
Не е проблема в телефоните или интернета..всичко е объркано, абсолютно всичко в клуба..трябва да има ред и дисциплина, но не и по този начин..Мигел му се е родило дете, а те го вадят от отбора просто защото е загрижен баща

- batmanlevski
- Контакти:
НИЩО не ме учудва в капиталистическите страни,тези мръсни капиталисти от титан вече минават всякакви граници.тези момчета имат семейства,това са хора ,а не животни.вън тези капиталисти от цска искаме да сме овободни отново
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Абе,този Руи Мигел още ли не сте го разкарали 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Ей сега вече ще го ударят на хомосексуализъм ...........................

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !