sedem_!_dva виждам, че си умно момче,но мисля че си сляп само ако си гдледал мача Левски -Черно море ще видиш какво блато е в момента футбола ни
както каза Батков (Боби Михайлов е човека на Левски в БфС)
какво повече да кажа
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЕНОЦИД ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ГЕНОЦИД ли са Левси и ЦСКА за футбола в България в 21 век
Левски е рожба на централизираната комунистическа власт
Вие ме изумявате все повече и повече с мненията си. Просто съм потресен
[/quote]
Обаче на теб ти личи ,че си малък на години.Нима си въобразяваш ,че ше имаш повече титли през комунистическия режим от откровено червения партиен отбор ,и няма да имаш протекцията на комунистите.???????????

Обаче на теб ти личи ,че си малък на години.Нима си въобразяваш ,че ше имаш повече титли през комунистическия режим от откровено червения партиен отбор ,и няма да имаш протекцията на комунистите.???????????
Когато играят Левски и ЦСКА - гледа цяла България , а когато играят Ботев и Локо на хората в Габрово например им е през оная работа с извинение .
Не съдете нещата - съдете хората 

PLOVDIV PEE 1912 да но Владислав варна не съществува вече черно море се явява негов наследник докато Септември София съществува ти как би се почувстал ако се пръкне някой отбор Какаванин(Пловдив) примерно слее се сега с Ботев както не е в добро парично състояние отбора присвои си титлата на канарчетата и после отново да възстановят Ботев ама нали се е слял с Какаванин няма нито титли нищо... Аз като Фен бих се почуствал много гадно
[center]R.I.P[/center]
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ГЕНОЦИД ли са Левси и ЦСКА за футбола в България в 21 век
The deacon написа:Тези "два тумора", носят радост на много хора, които живеят с техните успехи и неудачи!!! А ти, носиш ли радост на някой?!!!
Да, носят много радост по селата ,да това е вярно.
radjaka както казаха хората от гонг пловдивсото дерби измести софийското защото е честно,по -атрактивно и много по яко с извинение на мене ми е през оная работа когато играят Левски-ЦСКА 

[center]R.I.P[/center]
- PLOVDIV PEE 1912
Parmalat написа:PLOVDIV PEE 1912 да но Владислав варна не съществува вече черно море се явява негов наследник докато Септември София съществува ти как би се почувстал ако се пръкне някой отбор Какаванин(Пловдив) примерно слее се сега с Ботев както не е в добро парично състояние отбора присвои си титлата на канарчетата и после отново да възстановят Ботев ама нали се е слял с Какаванин няма нито титли нищо... Аз като Фен бих се почуствал много гадно
Виж ся тва е друг спор ,да го оставим за друг път.Темата е за други доста по сериозни проблеми!
Черно Море- Спартак Варна и ЧЕрноморец-Нефтохимик също е по яко 

[center]R.I.P[/center]
- PLOVDIV PEE 1912
radjaka написа:Когато играят Левски и ЦСКА - гледа цяла България , а когато играят Ботев и Локо на хората в Габрово например им е през оная работа с извинение .Не съдете нещата - съдете хората
Да бе, у ващо село ти е набивано в главата левски и цска 'ПИНДИСЕ'години по телевизора.Как да знаеш ,че има и други отбори в тая държава.Ония си лепнал снимка на гонзо и ми говори за школи на левски ,като изобщо незнае каде стана футболист тоя индивид.