ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Няма да предават АИК - Левски

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 20:29

konvoec написа:Popcorn. дразни ме това, че са казали едно, а правят друго. Като са казали, че ще предават мача, мен зрителя не ме интересува имат ли камери, имат ли екипи, каките на телефона клатат ли ги и още подобни неща. Интересува ме да си гледам мача, а те ме лъжат, както лъжат и още много хора. Лъжат и то за трети път. Това показва нещо, а именно колко са добре с организацията. Можеш да купиш права за хиляди, а не можеш да доплатиш 20 пъти по-малко, за да предадеш тоя мач?! Освен това не един път съм казвал защо ме дразнят. В опитите си да се конкурират, програмите им стават гледаеми само за определен кръг от хора. Турски сериал по БТВ, по Нова, за да са конкуренцията, в същия час друг сериал. Шоуто на Слави, Шоуто на Иван и Андрей... Е, нищо лично, но може да не искам да ги гледам нито едните, ните другите. БНТ да не говориме..... Господин Жасмин дават, някой ако го е гледал, за това отиват вашите пари. Е за тая продукция! ДА ПЛАЩАТ ЗА ЕКИП И КАМЕРИ, А НЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!

еми като цяло си прав.. ама примерно те може да са казали шведите ,че 100% ще го предават и извднъж да са се отказали.. макарче като знам българина какъв измамник е малко е вероятно :lol: :lol: и мене ме дразнат.уж ТВ+ е тяхна телевизия и според мене задължитлено трявба да е има всеки пакет, те е бутнали в най-скъпият пакет!Ебати смешниците!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 авг 2010 20:38

БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА,
ЕДНА БЕ ТИ ДОСТОЙНА ЗАРАД ТЯХ
И ТЕ ЗА ТЕБ ДОСТОЙНИ, МАЙКО, БЯХА!

А СЕГА КАКВО СМЕ!?????? :|

Турските филми завладяха "националните телевизии", а в същото време не дават мачовете на най-обичания отбор в България! Това е срамота!
Последна промяна от LSFC 1914 на 16 авг 2010 20:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гонзо Президент
Контакти:

Мнениеот Гонзо Президент » 16 авг 2010 20:40

Ей Булсатком майка ви ш****************баааааааааааааа

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 16 авг 2010 20:46

Гонзо Президент написа:Ей Булсатком майка ви ш****************баааааааааааааа

Защо плюете Булстаком??? Нали затова имаме национални телевизии, за да дават мачовете на българските отбори в Европа! А всъщност какво предават??/ Всяка вечер турските отрепки и само като чуя и турските им песнички направо ми се иде да разбия телевизoра с чук!!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Гонзо Президент
Контакти:

Мнениеот Гонзо Президент » 16 авг 2010 20:50

А те какво са предавали бе? Домакинските мачове, на които съм на стадиона? Закво ми е такова предаване? Ако имаха желание, плащат на птс да им снима мача, предават си и си се кефят на рейтинг. Те все гледат да не се минат малко повече :geek:

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 авг 2010 20:58

Абе не разбрахте ли,че те са платили само за домакинските мачове на отборите ни.А гостуванията се договарят на парче........
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 16 авг 2010 21:32

Недоумявам защо шведите няма да дават мача, при положение, че АИК е от топ тимовете, а не малък клуб като Калмар, плюс това рядко шведски тим достига до такава фаза в евротурнирите, така че няма логика да предпочетат шведската втора лига пред евромач на техен топ тим.

Има нещо гнило в Швеция :x

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2010 21:39

Е това вече е безобразие!!!! Но според мен тук вина има най-вече УЕФА! Трябва те да се намесят и да задължаат да има поне една телевизия, която да предава мача! Все пак футбола е за хората и трябва да може да се наблюдава от всички! :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 16 авг 2010 21:41

Тва се едно Ринга да каже, няма да предаваме АИК-Левски, а Брестник-Добруджа. Хич не ми се връзва, втората им дивизия на шведите да е по-популярна от евроучастията на водещите им отбори. Айде, да речеш, че нещо хокей има, или концерт и т.н., ама това...

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 16 авг 2010 21:47

Спасението отново ще е Гонг, ако не бяха незнам какво щях да направя
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Върни се в “Архив”