konvoec написа:Popcorn. дразни ме това, че са казали едно, а правят друго. Като са казали, че ще предават мача, мен зрителя не ме интересува имат ли камери, имат ли екипи, каките на телефона клатат ли ги и още подобни неща. Интересува ме да си гледам мача, а те ме лъжат, както лъжат и още много хора. Лъжат и то за трети път. Това показва нещо, а именно колко са добре с организацията. Можеш да купиш права за хиляди, а не можеш да доплатиш 20 пъти по-малко, за да предадеш тоя мач?! Освен това не един път съм казвал защо ме дразнят. В опитите си да се конкурират, програмите им стават гледаеми само за определен кръг от хора. Турски сериал по БТВ, по Нова, за да са конкуренцията, в същия час друг сериал. Шоуто на Слави, Шоуто на Иван и Андрей... Е, нищо лично, но може да не искам да ги гледам нито едните, ните другите. БНТ да не говориме..... Господин Жасмин дават, някой ако го е гледал, за това отиват вашите пари. Е за тая продукция! ДА ПЛАЩАТ ЗА ЕКИП И КАМЕРИ, А НЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!
еми като цяло си прав.. ама примерно те може да са казали шведите ,че 100% ще го предават и извднъж да са се отказали.. макарче като знам българина какъв измамник е малко е вероятно