ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Няма да предават АИК - Левски

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 20:06

това мене не ме учудва... вас учувдва ли ви?ринг бг спортната телвевизиня на България не са дали един мач на наш отбор!Да им серем на спортната телевизия!Канал 1 където и данък вече ще ни взимат за нея и те даваха само литекс!Ебахти смешшниците!И вие се сърдите на Тв+ където даваше най-много мачове!Е някак си не мога ви разбера!Имат желание обаче като тия лумпени няма да предават мача какво да направят?Те ли да отидат да го снимат?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 авг 2010 20:08

А още по-лошото е,че нашия мач и този на Литекс са в един и същи час,което означава,че по Дарик ще върви комбинирано предаване,което от своя страна означава,че ще трябва да се запасирам с успокойтелни :lol: :lol: :lol:

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 16 авг 2010 20:15

Който има зор да се абонира за сайта на Левски. Там ще има целия мач с АИК на запис. Макар и сниман с 1 камера пак е нещо. Стига сте псували шведите. Така са решили. Никой няма да предава и Дебрецен-Литекс. Що някой не вземе правата за там.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 16 авг 2010 20:16

niki87 написа:А още по-лошото е,че нашия мач и този на Литекс са в един и същи час,което означава,че по Дарик ще върви комбинирано предаване,което от своя страна означава,че ще трябва да се запасирам с успокойтелни :lol: :lol: :lol:

Очаквам ако мача е на бързи обороти коментатора пак да почне да говори глупости и нищо чудно да чуем:" Петков подава на Сандриньо,той връща на Иво Иванов ,пас за Сержиньо и какъв хубав пак на холаднеца в коридор за Ивелин Попов о не греда Жоазиньо пробва удара си от далеко и да това е гол за ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ българите ". :lol: :lol: :lol: :lol: Ще се спукам от смях ако стане така.

ilki4a1
Контакти:

Мнениеот ilki4a1 » 16 авг 2010 20:19

metodito написа:Аз пък се хващам на бас, че са кьорфишеци това и не от шведска, а от българска страна е информацията. ;) Благодарете на Баждеков и Михов, които се биха в гърдите за уреждането на тв-правата.
rbs написа:не ви трябва да гледате този ма4.....ще боли много...пак :mrgreen:

Къде бе, жертво, се тикаш? !
Нямаш ли си отбор, който да коментираш...? А, да , извинявай... :mrgreen:

Разбира се че са нямали!

Потребителски аватар
santiliana

Re: Шведските телевизии се отказаха от АИК - Левски, мачът по бъ

Мнениеот santiliana » 16 авг 2010 20:19

soilwork написа:
dodo7271 написа:Е какво са виновни Булсат? Само където малко реклама си направиха на гърба на Левски, ама хайдееее.
Имат известна вина,щото покрай тия мачове които рекламираха-доста хора им станаха абонати

На това би трябвало Комисията за защита на потребителя да им скъса задника от санкция, защото в Закона на потребителя пише, че такова отношение към крайния потребител е сериозно наказуемо (става дума за подвеждаща и лъжлива реклама, информация и т.н.).
Ако има някой от тях да се "самосезират"- жална им майка на БСК :oops:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 16 авг 2010 20:19

Не е като да не съм го очаквал от Булсакат ком :lol: добре че от кабеларката ми пускат тв+ като има мач, че иначе щях да се излъжа да им стана абонат :lol: :lol: :lol: А на шведите им пожелавам да стигнат нивото на Сан Марино та поне да имат основание да не предават футбол :evil:
Последна промяна от plamen_ol на 16 авг 2010 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 16 авг 2010 20:25

Булсат са няма такива паляци :!: Някой знае ли защо тая Швеция е пълна с босненци? Май са бегали от сърбите повреме на войната
Последна промяна от Gonzo0009 на 16 авг 2010 20:34, променено общо 1 път.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 20:25

ако пуснете сигнал може и да ги накажат !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 16 авг 2010 20:26

Popcorn. дразни ме това, че са казали едно, а правят друго. Като са казали, че ще предават мача, мен зрителя не ме интересува имат ли камери, имат ли екипи, каките на телефона клатат ли ги и още подобни неща. Интересува ме да си гледам мача, а те ме лъжат, както лъжат и още много хора. Лъжат и то за трети път. Това показва нещо, а именно колко са добре с организацията. Можеш да купиш права за хиляди, а не можеш да доплатиш 20 пъти по-малко, за да предадеш тоя мач?! Освен това не един път съм казвал защо ме дразнят. В опитите си да се конкурират, програмите им стават гледаеми само за определен кръг от хора. Турски сериал по БТВ, по Нова, за да са конкуренцията, в същия час друг сериал. Шоуто на Слави, Шоуто на Иван и Андрей... Е, нищо лично, но може да не искам да ги гледам нито едните, ните другите. БНТ да не говориме..... Господин Жасмин дават, някой ако го е гледал, за това отиват вашите пари. Е за тая продукция! ДА ПЛАЩАТ ЗА ЕКИП И КАМЕРИ, А НЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!

Върни се в “Архив”