Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MORSKI написа:И да спорим, и да не спорим- факта е, че загубихте- значи нещо в играта ви куцаше.... Черноморец не играха кой знае какъв футбол, но вие и това нямахте до последните 20 минути.....Чак да кажете, че бил селски футбола на акулите и играта се водила в тяхната половинаМай наистина сте гледали друг мач
![]()
Затова реагирах и писах в темата, тъй като преекспонирате нещата и не признавате някои неща... Както проданов каза- за да се бави и лежи преди това трябва да си го заслужил, а акулите сториха точно това... И вие сте прилагали тези номера , вече дадох и пример![]()
Та това е в общи линии, късмет в четвъртък срещу шведите..
kartago написа:ntodorov написа:И аз вече се питам кой какъв мач е гледал . Чета много мнения от рода: Две възможности - два гола. Аз на стадиона видях на моменти игра, като на котка с мишка, като мишката беше абсолютния лидер в този мач - Левски. Черноморец освен двата гола имаше още 4-5 чисти положения за гол, греда в безпомощния Г. Петков, в два случая несъществуващи засади спряха силни контри на акулите. Иначе - да. Изглеждаше, че Левски води играта. По ТВ не знам как е изглеждало, но на терена пък не се виждаше как Левски може да победи. Вижте в последните минути, когато Хайри и Тошев се контузиха малко се поодръпнахме и мислехме само за края на мача, но и на стадиона се видя, че Левски беше хванат в здрави клещи...Последните минути пък Фернандес и Дос Сантос си направиха бъзик с футболните факти: Две минути на Левскарите не им дойде на акъл да освободят корнера белким Черноморец разиграят топката и така да получат шанс да я отнемат за последна атака - напротив, Жо и сие ходеха да се навират в краката на Фернандес, който от своя страна си им я риташе и си печелеше корнер след корнер. Във футбола трябва и да се мисли.
Странно, рядко сме на едно и също мнение, но понеже и аз бях на стадиона видях горе долу същите неща!
parvanoff написа:Двамата с теб твърдим едно и също. Никъде не съм казал, че Черноморец са играли слабо. Просто такъв стил на игра не ми харесва много, а те са и отбор с претенции. Много от привържениците на другите отбори имат претенции и казват, че само 2 отбора имало в България. Ами ако другите играят с такава нагласа срещу Левски статуквото ще се запази. Казваш какви играчи имат Левски-да, и според мен са по-добри, но и във вашия отбор има доста чужденци, обаче не следя и си нямам идея дали са по-скъпи от нашите. Имате и развита школа, така че имате предпоставки да станете фактор, но на първо място е манталитета, а той се прави със смела игра-поне моето мнение е такова. Иначе поздравления за Черноморец-играха страшно нахъсано и тия неща и аз ги забелязах, които пишеш, но Дембеле пак успя да се измъкне 2-3 пъти-за съжаление нямаше и шанс при завършека. Може би от доста време най-добрият мач за мен от първенството-не претендирам да съм гледал всичко де... Иначе адмирирам мнението ти-приятно е да се дискутира с такива събеседници. Уважение към такива мнения!
П.П. благодаря и за пожеланията в четвъртък
Obichamlevski написа:
А защо говорите за положенията на Черноморец само ? Ами нашата греда ? Нашия пропуск на празна врата ? Червения картон който не бе даден на Фернандес заради удар без топка - когато удари в гърба Иво Иванов ? Ами това , че от 90 мин + 12 мин от продалжението се игра сигурно около 70 минути максимум ? Левски са бавили , бавили , но такова бавене повярвайте ми не съм виждал. Черноморец може и да стане шампион ! Ама шампион по бавене ..... МОРСКИ ти пък пиле шарено - та ти се радваш повече на загуба на Левски отколкото на победа на Черно море ..... Вие да не би да играете нещо бе .... ? Да не би да сте супер добри ? Едва едва Академик с 1:0 биете и Пирин с 2:1 които са толкова слаби тая година . Локо Пловдив се изгавриха с вас ..... Ми вие само вътре си биете ! А помисли защо!
ntodorov написа:parvanoff написа:Двамата с теб твърдим едно и също. Никъде не съм казал, че Черноморец са играли слабо. Просто такъв стил на игра не ми харесва много, а те са и отбор с претенции. Много от привържениците на другите отбори имат претенции и казват, че само 2 отбора имало в България. Ами ако другите играят с такава нагласа срещу Левски статуквото ще се запази. Казваш какви играчи имат Левски-да, и според мен са по-добри, но и във вашия отбор има доста чужденци, обаче не следя и си нямам идея дали са по-скъпи от нашите. Имате и развита школа, така че имате предпоставки да станете фактор, но на първо място е манталитета, а той се прави със смела игра-поне моето мнение е такова. Иначе поздравления за Черноморец-играха страшно нахъсано и тия неща и аз ги забелязах, които пишеш, но Дембеле пак успя да се измъкне 2-3 пъти-за съжаление нямаше и шанс при завършека. Може би от доста време най-добрият мач за мен от първенството-не претендирам да съм гледал всичко де... Иначе адмирирам мнението ти-приятно е да се дискутира с такива събеседници. Уважение към такива мнения!
П.П. благодаря и за пожеланията в четвъртък
Благодаря. Усещането за диалог е взаимно. Доволен съм от победата на Черноморец толкова, колкото и ако Левски победи АИК. Имат сили и вярвам в успеха. Все пак това е Българска мисия. Родното ни първенство е само постна гарнитура. Мисля, че и преди го писах - удоволствие и тръпка е да се гледат мачовете между Черноморец и Левски - има тръпка, има футбол, има всичко. Което си е - си е. Не сме супер сила. Напротив тепърва се учим на футбол с този състав. Удовлетворение за мен беше тактическото израстване на отбора ни. И въпреки всичко отново си мисля, че е раничко Черноморец да се показва в Юръпа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта