МАКЕДОНЕЦЪТ ЙОВАНОВСКИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: МАКЕДОНЕЦЪТ ЙОВАНОВСКИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЦСКА

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 20:14

БАТЭ написа:Кой и как ще ги тренира е последното нещо което ги интересува. Футболисти да си плащат за да играят, мениджъри да си плащат за да им взимат некадърниците, и да тече един безкраен комисион .... всеки лока кръв докато тече ...
Ще е веселба на тренировките....като почнат да пристигат "махмурлиите" един по един -чичо ви Гьоре ще се хване за главата :lol: :lol: Ма за 500 евра,човечецът щом се е навил-значи го е закъсал

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 16 авг 2010 20:15

На този не му давам повече от два месеца в клуба. Не искам да съм лош пророк, не ми се иска да го съдя предварително, ама просто не го виждам в блатото наречено ЦСКА. Дори и когато не се знаеше дали ще играем в А група при лицензгейт не ме е било толкова страх за съществуването на любимия клуб. Нямаме играчи, нямаме стадион, нямаме ръководство, а сме тръгнали натам че и публика да нямаме. За съжаление ние можехме да се борим с льохмана Лупи, но не знам дали можем да се борим с мафията, както в бг футбола, така и в нашия клуб?
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 16 авг 2010 20:15

k_oleto написа:Е...аз съм по отворен от теб и веднага питах моя приятел: "google" и...........
Кума̀ново (на македонски книжовен език: Куманово, на албански: Kumanova, Куманова) е град в Република Македония, център на Община Куманово.

НЕ ТЕ Е СРАМ ДА НЕ ЗНАЕШ

:? Засрамих се! Обаче с гугъл и баба знае. :mrgreen:

П.С. Обаче такова жУвотно като "република македония" няма. ;)

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 16 авг 2010 20:18

Като чета всичко писано до тук, оставам с впечатлението, че цялата дандания е заради Зафиров или от Зафиров, да се махне Дочев. Съмненията ми, че бойкота на футболистите не е без поткрепата на Зафиров, а от тук и подкрепата на част от феновете.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 авг 2010 20:18

skarab написа:
k_oleto написа:Е...аз съм по отворен от теб и веднага питах моя приятел: "google" и...........
Кума̀ново (на македонски книжовен език: Куманово, на албански: Kumanova, Куманова) е град в Република Македония, център на Община Куманово.

НЕ ТЕ Е СРАМ ДА НЕ ЗНАЕШ

:? Засрамих се! Обаче с гугъл и баба знае. :mrgreen:

П.С. Обаче такова жУвотно като "република македония" няма. ;)

Еми ето още инфо: Куманово имат футболен отбор и въпросния бъдещ тренер на нашите ги е тренирал. Качил ги е от втора в първа дивизия на Македония

Потребителски аватар
mareca
Контакти:

Мнениеот mareca » 16 авг 2010 20:19

наистина съжалявам феновете на Цска .... глупост след глупост вършат Титаните ... с този треньор нищо добро не ви 4ака кризата с отбора ви ще продължи дълго ....
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство! ;)

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 16 авг 2010 20:22

mareca написа:наистина съжалявам феновете на Цска .... глупост след глупост вършат Титаните ... с този треньор нищо добро не ви 4ака кризата с отбора ви ще продължи дълго ....

Защо ще ни съжаляваш? Все едно прожектират "От глупав по-глупав"... Не съм спрял да се хиля. :lol:
Както беше казал Айнщайн... Вселената и човешката глупост са безгранични! Но за вселената не съм сигурен.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 16 авг 2010 20:27

Това е абсолютно простотия,този македонски селянин е някакъв бежанец,който иска да си вземе българско гражданство,тоя не е никакъв треньор!Кой по дяволите е този?Кои по дяволите са тези,които си помислиха,че имат тежката дума на Армията?С какво право рушат ЦСКА?Как може да идва това недоразумение!Като са такива дебили и не искат Павел Дочев,има много други,които са ЦЕСЕКАРИ и милеят за червената емблема!И тези боклуци домъкват някакъв нещастник!Е*и му майката,тази година ще сме на 10-12 място този некадърник ако ни стане треньор.

vista
Контакти:

Мнениеот vista » 16 авг 2010 20:29

Назначаването на македонеца е голяма глупост, няма да има никакво уважение. Ако Дочев го бойкотираха5-6 човека, този ще го бойкотират 10-15. Зафиров според мен няма да го върнат. Титаните знаят неговата роля в бойкота на Дочев и няма да го върнат, такива неща според мен не се прощават. Най безболезнено беше да сложат Здравков.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 20:35

Оказва се чичо Гьоре е изгонен след скандал в последният клуб,в който се е подвизавал :lol: :lol: Според медиите, Йовановски става жертва на местната футболна мафия, която се опитва по всякакъв начин да избегне плащането на данъци.

При назначаването си в клуба (сезон 2008/09), треньорът сключва два договора с Металург, един за пред местната федерация, според който е назначен на месечна заплата – 500 евро, и втори контракт, с обща месечна заплата 3500 евро, който е с подписа на собственика на отбора Минчо Йорданов и печат на клуба.

Вследствие на това Арбитражният съд към Футболната федерация на Македония само частично решава спора в полза на Йовановски. Той трябва да получи седем заплати на стойност 500 евро, но Металург няма задължение да изплати парите по втория договор на треньора.

Причината за това е, че представителят от страна на македонския клуб, подписал договора на Йовановски, не е бил оторизиран да прави това. Всъщност, оказва се, че въпросният представител е собственикът на Металург Скопие – Минчо Йорданов, който обаче не е упълномощено лице, поне според македонската футболна федерация.

Цялата документация ще бъде изпратена до УЕФА и съда в Лозана, за да бъде разгледан случаят на по-висока инстанция.

Възможно е Минчо Йорданов да бъде подведен под отговорност, тъй като е въвел в заблуда треньора. Самият наставник очевидно също има вина, тъй като се е съгласил да подпише два договора. Както се казва "българска работа" :lol:
Последна промяна от soilwork на 16 авг 2010 20:37, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”