Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ГЕНОЦИД ли са Левси и ЦСКА за футбола в България в 21 век

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2009 21:45

XAXO

Неслучйно Ботев-Локомотив е дерби номер 1 в България вече -което е и най посетено 20000

Не мога да ви разбера софиянци ние ще ви търпим до едно време вашите фаворизирани отбори със скалъпени истории.Ние сме от провинцията и сме много повече от вас.Ако се ебавате с нас ще ви смачкаме.Просто искаме еднакви критерии за всички отбори а не Левски и ЦСКА да са осиновените деца на управниците които винаги трябва да взимат черешката на тортата,а ние гаврошовците(провинциялните отбори) да търпим това своеволие!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ГЕНОЦИД ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 фев 2009 21:55

Parmalat написа:Представителите на социализма и комунизма на мафията и червеният сърп:
Какво би бил футбола ни без тези два тумора на нашата страна?Можеби сега щяхме да бъдем с утвърдени позиций в Шампионската лига и Уефа;щяхме да имаме много интересно първенство и пълни трибуни вместо хора плашещи се от двата софийски отборчета минали отдавна тяхните времена.Кой знае можеше да бъде толкова по-хубаво без тези два лоши спомена от нашата богата и изстрадана история.Нека апостола дал името си за родината да почива в мир :!:

Написал съм 21 век защото това е ново столетие в което модернизма играе много важна роля от остарялите стериотипи ;)

Страхотна тема !!!!Ама разбира се ,че са ГЕНОЦИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тумор,рожби на централизираната комунистическа власт !

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 21:56

Parmalat написа:Аз съм много доволен от това което видях от Черно Море в Европа.

От Литекс които играят прекрасен футбол
От Локо МЕЗДРА
Стига вече Левски и ЦСКА не са само те в България има отбори които са били и палпродължават да са тъпкани от сини и червени управници,но това рано или късно ще свърши.Дано да е по-скоро искам да вида Литекс шампион,Черно Море,Черноморец...

Е по тази логика и на англичаните трябва да им е писнало от Юнайтед и Арсенал (две титли за Челси и една на Блекбърн) шампиони в последните 15 години. Както и в Испания-само Барса и Реал(няколко титли на Валенсия за цвят), във Франция- Лион 7 пъти шампион поред. Гърция-Олимпиакос и ПАО, Шотландия-Селтик и Рейнджърс, Португалия-Бенфика и Порто ...... и още доста примери има :!: :?:
Като нямат първо бази, детско-юношески школи, условия да домакинстват в ЕКТ на собствения си стадион, най-важния фактор публиката какво според теб ще постигнат тези отбори в УЕФА или ШЛ.
Гришата може да прави Литекс шампион всяка година, ако иска, но е разбрал че от купуване на мачове няма смисъл.
В момента най-добрите футболисти са в Левски и ЦСКА, съвсем заслужено са на първите две места тези отбори. Мога да почна сезон по зезон да обсъждам с теб класирането последните 15 години, откакто гледам съзнателно футбол и да ми кажеш в кой сезон незаслужено Левски е станал шампион и по какъв начин са тъпкани по-малките отбори. Във всички сезони досега по безапелационен начин отборът ни е ставал шампион, с победи с/у директните съперници за титлата.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 фев 2009 21:59

stefan_bg2 написа:Ако не са Левски и ЦСКА, българското първенство ако сега е на 40 място по коефициент, то без тях щеше да е на последно!Просто голяма е разликата между постиженията на двата отбора и тези на другите след тях.Това е реалността. :!:

Знаеш ли как са постигнати тези всички титли?Питам те защото моя отбор доста често се е изправял срещу тези картонени тигри в пряк спор за титли и купи ,и съм гледал(не по телевизора) доста мачове през живота си .

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 фев 2009 22:01

За отборите не знам,но агитките на Ботев и Локо съм убеден ,че са най - големите циреи!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2009 22:04

City Titles Winning Clubs
Sofia 69 CSKA Sofia (31), Levski Sofia (25), Slavia Sofia (7), Lokomotiv Sofia (4), AS-23 (1), Sportclub Sofia (1)
Varna 5 Cherno More Varna (4), Spartak Varna (1)
Plovdiv 4 Botev Plovdiv (2), Lokomotiv Plovdiv (1), Spartak Plovdiv (1)
Lovech 2 Litex Lovech (2)
Stara Zagora 1 Beroe Stara Zagora (1)
Veliko Tarnovo 1 Etar Veliko Tarnovo

Tова са титлите по градове жалко е как отбори като Септември София са откраднати титлите и са дадени на ЦСКА !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 22:04

Parmalat написа:XAXO

Неслучйно Ботев-Локомотив е дерби номер 1 в България вече -което е и най посетено 20000

Не мога да ви разбера софиянци ние ще ви търпим до едно време вашите фаворизирани отбори със скалъпени истории.Ние сме от провинцията и сме много повече от вас.Ако се ***вате с нас ще ви смачкаме.Просто искаме еднакви критерии за всички отбори а не Левски и ЦСКА да са осиновените деца на управниците които винаги трябва да взимат черешката на тортата,а ние гаврошовците(провинциялните отбори) да търпим това своеволие!

Да кажеш за отбор с 95 годишна история, че му е скалъпена :shock: :shock: :shock: :shock: Ти луд ли си бе момче :lol: :lol: :lol:
Какви еднакви критерии искаш ? Кажи от какво си недоволен ? Какво според теб дават повече на Левски и ЦСКА от Литекс и Черно море например ?

PLOVDIV PEE 1912 написа:......Тумор,рожби на централизираната комунистическа власт !

Левски е рожба на централизираната комунистическа власт :shock: :shock: :shock: Вие ме изумявате все повече и повече с мненията си. Просто съм потресен :!: :!: :!:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 фев 2009 22:08

sedem_!_dva написа:
Parmalat написа:Аз съм много доволен от това което видях от Черно Море в Европа.

От Литекс които играят прекрасен футбол
От Локо МЕЗДРА
Стига вече Левски и ЦСКА не са само те в България има отбори които са били и палпродължават да са тъпкани от сини и червени управници,но това рано или късно ще свърши.Дано да е по-скоро искам да вида Литекс шампион,Черно Море,Черноморец...

Е по тази логика и на англичаните трябва да им е писнало от Юнайтед и Арсенал (две титли за Челси и една на Блекбърн) шампиони в последните 15 години. Както и в Испания-само Барса и Реал(няколко титли на Валенсия за цвят), във Франция- Лион 7 пъти шампион поред. Гърция-Олимпиакос и ПАО, Шотландия-Селтик и Рейнджърс, Португалия-Бенфика и Порто ...... и още доста примери има :!: :?:
Като нямат първо бази, детско-юношески школи, условия да домакинстват в ЕКТ на собствения си стадион, най-важния фактор публиката какво според теб ще постигнат тези отбори в УЕФА или ШЛ.
Гришата може да прави Литекс шампион всяка година, ако иска, но е разбрал че от купуване на мачове няма смисъл.
В момента най-добрите футболисти са в Левски и ЦСКА, съвсем заслужено са на първите две места тези отбори. Мога да почна сезон по зезон да обсъждам с теб класирането последните 15 години, откакто гледам съзнателно футбол и да ми кажеш в кой сезон незаслужено Левски е станал шампион и по какъв начин са тъпкани по-малките отбори. Във всички сезони досега по безапелационен начин отборът ни е ставал шампион, с победи с/у директните съперници за титлата.
Брато, ти виждаш ли се кво пишеш???????????????????????В Англия има ливерпул,арсенал,манчестер юнайтед,евертън,и още поне п3-4 титуловани клуба с много привърженици!!Във Франция лион сега ,но преди???Изобщо не ми говори за Португалия и Шотландия ,тва ви е редовното обяснение (на сини и червени)!В Испания Атлетико ,Севиля,каде ги забрави ????Искам да ми посочиш най добрите футболисти от сините и червени школи.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 фев 2009 22:11

Parmalat написа:City Titles Winning Clubs
Sofia 69 CSKA Sofia (31), Levski Sofia (25), Slavia Sofia (7), Lokomotiv Sofia (4), AS-23 (1), Sportclub Sofia (1)
Varna 5 Cherno More Varna (4), Spartak Varna (1)
Plovdiv 4 Botev Plovdiv (2), Lokomotiv Plovdiv (1), Spartak Plovdiv (1)
Lovech 2 Litex Lovech (2)
Stara Zagora 1 Beroe Stara Zagora (1)
Veliko Tarnovo 1 Etar Veliko Tarnovo

Tова са титлите по градове жалко е как отбори като Септември София са откраднати титлите и са дадени на ЦСКА !

Чакай сега ,то и на 'ЧЕРНО МОРЕ ' не са 5 титли нали?????На спартак също нали??

Върни се в “Архив”