Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот Hacko1912 » 16 авг 2010 19:25

майоре

мнението ти за мача и футболистите е добре дошло за мен, аз винаги го ценя високо. аз само се фанах за това така бързо дошло "Бакала не става за тренйор" .. . а само един официален мач се е играл.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 авг 2010 20:05

Ами тактиката му е сбъркана. Писах по-горе. Гледам ги вече 7-8 мача.
Един треньор като падне 2 пъти и аут. Гледаш кво става с Дочев в ЦСКА. Ама бил можел....
Ние си имаме ясна цел и ако се провали, смяна, нещо съвсем естествено.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 16 авг 2010 20:12

Баш шопските евроидиоти да са ни за пример като публика и ръководство... мерси съм.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 авг 2010 20:15

Yellow major написа:Ами тактиката му е сбъркана. Писах по-горе. Гледам ги вече 7-8 мача.
Един треньор като падне 2 пъти и аут. Гледаш кво става с Дочев в ЦСКА. Ама бил можел....

Майоре, недей така грубо бе, братче. Асеновец имаха цифром и словом три удара във врата, нашите имаха пет греди. Как реши, че сме играли пасивно, не знам... Нали се сещаш, че е безумен вариант да играем в схема 1-4-5 - с една контра ще вкарат гол и сме дотам после с 11 защитника.

Марин Бакалов беше треньор в едни от последните силни години на Ботев в "А" група, така че, според мен, е твърде прибързано да му "режеш главата" с една измъчена победа.

Моето лично мнение е, че тази година ще са много, много малко изразителните победи, повечето ще са с по гол-два разлика.

Някой от нас някога помни ли цял сезон Ботев да е бил на 100% стабилен?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 16 авг 2010 20:19

Дано сте прави, дано не ви го напомням пак. Просто ви се чудя какви големи оптимисти сте след такъв мач.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 16 авг 2010 20:40

Виж под “огромен“ (не разбирам какво толкова те стряска тази дума) нямам предвид 3-4 сезона в В. Ама и някакси е не сериозно да говориш за оставка след един и то спечелен мач. 90% от нас искаха връщане към корените ни, да се разчита предимно на по-млади футболисти и то от нашта си школа, групирани около 2-3-ма по опитни. Еми ето точно това имаме в момента, но при този сценарии е не сериозно да се очакват 38 победи с по 3-4-5 или 8 на 0. Иска се време за изграждането на един отбор, а и вече на всички е ясно, че нивото на нашта А група не е много по високо от Б и дори В групите. Не случайно 3 от полуфиналистите за купата бяха от Б групите и то отбори който по-принцип се подвизават по често в третия ни ешалон. И накрая, нали ние сме тези които се гордеем, че подкрепяме отбора, а не групата или купата, нали ние сме тези които се смеят на левскарите, че след два поредни хикса правят трагедия и сменят треньори? От твойте коментари лъха обаче нещо коренно различно. Хубаво е да има критика и никой не е спести на отбора като цяло, но това твойто е прекалено остро и някакси дори грубо. Да грешки имаше и ще има, по-важното е ,че отбора с всеки следващ мач търпи развитие. Иска се много ВЯРА, още повече БОРБА, за да постигнем тази КРАСОТА, за която всички мечтаем.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 16 авг 2010 20:45

botev23 написа: Да грешки имаше и ще има, по-важното е ,че отбора с всеки следващ мач търпи развитие. Иска се много ВЯРА, още повече БОРБА, за да постигнем тази КРАСОТА, за която всички мечтаем.

Много точно казано !

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 16 авг 2010 21:24

майоре,до някъде съм съгласен ,да,вярно е ,че първото полувреме не стояхме добре в началото,но това може да е от жегата,може да е и от стъписване,та повечето от нашите не са виждали толкова публика на живо,но чак да сме били слаби цяло полувреме не съм съгласен,за второто няма какво да кажа след 4 греди
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 авг 2010 22:45

Yellow major написа:Ами тактиката му е сбъркана. Писах по-горе. Гледам ги вече 7-8 мача.

ама ти си интересен човек (казванм го не с лошо това). или черно или бяло - или УВО и не става или "вие сте големиу оптимисти" ... нито едното, нито другото

никой не е загубил 2 или 3 мача - ако стане ще говорим пак. играхме 1, спчелеихме един ... с мъки и прочие, ама таа ще е ; тия по 5 или 6 на нула ги забрави ... и Капело да дойде пак тая ... не е до Бакалов, ами имае млад и неопоитен отбор, трябва врее и победи ...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Мнениеот rump_shaker » 16 авг 2010 22:58

Yellow major написа:Победата си е победа, но трябва да се каже открито ,че Бакала не става за треньор. Вече кой пореден мач отбора не играе първото полувреме! Започва с крайно дефанзивна тактика и то на собствен терен. Когато Пльоко се правеше на Бербатов и се връщаше да поема топката отпред нямаше никой срещу 5-6 защитника.
Като не можеш да ги мотивираш тези момчета да играят, значи не ставаш.
Иначе поклон пред великата ни публика. Няма такава! Единна с три агитки и факли, просто невероятна!
7000 на този мач само заради този факт, утре някои вестници трябва да пишат за Ботев.
Дано тзои мач е голяма обица, за треньора и целия отбор и дано разберат,че с тази игра няма как да бием наред.

Не съм съгласен с теб. Само глупавите отбори се юркат да атакуват от първата минута без да са разузанли съперниците си. А разузнаването трае около 20-30 мин. Само ще ти кажа няколко примера...

Навярно си гледал много пъти големите отбори които са гостували да речем на български тимове. Говорим за отбори с по няколко класи отгоре. А какво се получава фактически на мача. Първите 30 минути нашите играят добре, а другите седят и разучават. И след 30-та минута с по няколко кинжални атаки, си взимат мача без проблем и без напрягане. Така играят майсторите. Така и Интер спечели. С разузнаване на терена, а не с юруш по фланговете!!!!

И една тактика е добра когато има резултат. Мача не е първите 15 или последните 15 минути. Мача се играе 90 минути и трябва да се планува. А треьнора на база състава си и качествата на футболистите си решава какъв план да приложи. Аз предпочитам спокойно първо полувреме, и смазващио второ. А и при нашата физическа подготовка, предвид че превъзхождаме всички в това отношение, тактиката е много правилна. УМОРИ СЪПЕРНИКА ПЪРВОТО и ГО СМАЧКАЙ ВТОРОТО. И със Свиленград и с Димитров град се видя как ги разбихме второто полувреме. А не е тайна че втората част от мача е решаваща. Така че аз съм доволен от тактиката.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”