ДНЕС Е РОДЕН ХРИСТО БОНЕВ !!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LocoMotion

Re: ДНЕС Е РОДЕН ХРИСТО БОНЕВ !!!

Мнениеот LocoMotion » 03 фев 2009 20:12

Зума, с всичките си недостатъци, е велик! Чести рожден ден, Зума! Той остана верен на Пловдив! За разлика от много други! Пълен антипод на Зума е това тракийско лайно Гонзо,по бащина линия, което стана футболист в Локомотив Пловдив, и след това се оказа, че е най-върлия левскар! Това е възможно само за жълта мастия! Да се разбират помежду си Зума и Едо Ераносян, защото доста са дали за клуба и имат всички основания, до известна степен и със Садъка, макар че той игра и в Ботев, да претендират за истински локомотивци! Честит Рожден Ден, Зума! Жив и здрав! :D

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 20:41

Абе трупа от 1988г да не продава ноу-хау как се умира от нож.Рам нещо не си убедителен.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 фев 2009 21:05

botev champion
Рам нещо не си убедителен.

botev champion,
какво значи да "звуча убедително", когато става дума за рождената дата на даден човек!!! Очакваш от мен да ти извадя акта му за раждане ли :lol: ?! Малко е смешничко ми се струва да очакваш от мен такова нещо!!! Като толкова двамата с bene ви интересува защо не го попитате ЛИЧНО него бе майна... :lol: И понеже почти съм сигурен, че няма да го направите можете чрез Бареков да го направите!!! :lol: Той нали си има приказката с него... :lol:

"Майстори и голмайстори"
Георги Тодоров, Атанас Станкушев, София 1985
Изображение
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 21:09

Радвам се за теб,че Бонев е обикновен субект Рам.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 21:17

botev champion написа:Рам ти ,като си такъв любител на доко аналите,кажи точната дата на раждане на "патрона"ви.

А бе "шампионе",а бе майна...Остави нашият "патрон" и си погледни вашите "патрони",легенди и "златни обувки"...Какво правят те- Чико,Зико, Бенкса,Вичев,Костадинов и т.н.Какво правят за любимият ти жълт клуб ? Крият се като мишки и си правят пас ! "Мерито" направил фондацийка,искали да купуват,ама...нямали кинти ?! Ако имахте един като Христо Бонев,нямаше да сте на това положение.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 21:19

birabecks написа:
botev champion написа:Рам ти ,като си такъв любител на доко аналите,кажи точната дата на раждане на "патрона"ви.

А бе "шампионе",а бе майна...Остави нашият "патрон" и си погледни вашите "патрони",легенди и "златни обувки"...Какво правят те- Чико,Зико, Бенкса,Вичев,Костадинов и т.н.Какво правят за любимият ти жълт клуб ? Крият се като мишки и си правят пас ! "Мерито" направил фондацийка,искали да купуват,ама...нямали кинти ?! Ако имахте един като Христо Бонев,нямаше да сте на това положение.

Хубаво бе да кажеш със зулума вие на какво дередже сте бира!

niko1

Мнениеот niko1 » 03 фев 2009 21:32

Честит рожден ден ,Зума!Да си жив и здрав!Само не е много ясно какво търсят жълтите боклуци с техните простотии и глупости тук?!!!

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 21:36

niko1 написа:Честит рожден ден ,Зума!Да си жив и здрав!Само не е много ясно какво търсят жълтите боклуци с техните простотии и глупости тук?!!!

Изпражнение1 ще те ползуваме по предназначение,тоест за тор.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2009 21:37

botev champion написа:
birabecks написа:

Хубаво бе да кажеш със зулума вие на какво дередже сте бира!

Да,може би си прав,нашето положение не е "цветущо", т.е. подобно на вашето.Но,Галка скоро ще си отиде...Аз лично, не съм "фен" на Гергов,но както казвате вие "Който и да е,само да не е Сельо",така и аз се надявам да дойдат по-добри времена за Локо Пд.Галка разсипа готов отбор,с нелоша селекция.А за Бонев мога да кажа,че перфектни хора няма...но този човек е дал на Локото толкова,колкото никой друг. И винаги е помагал,а и никога не е стоял като "наблюдател",когато Локо е в криза.Да не говорим какъв футболист беше...Знам,защото съм го гледал наживо още от 1971 година.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

botev champion

Мнениеот botev champion » 03 фев 2009 21:44

Бира след,като си казал А Кажи и Б,а именно дали личния му интерес не го прави толкова усърден около отбора ви.Иначе за селю и галка си прав.

Върни се в “Локо Пловдив”