The deacon
На семейството ми!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЕНОЦИД ли са Левси и ЦСКА за футбола в България в 21 век
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- sedem_!_dva
Автора на темата сигурно си имал предвид 20 век. От 21 са минали само 9 години в които няма изразен социализъм или комунизъм(друг е въпроса, че той все още си съществува в страната ни). В момента нито Левски, нито ЦСКА са геноцид за футбола ни, миналия век може да се формулира по този начин.
И друго да ти кажа Левски го е имало много преди годината в която навлиза социализма или комунизма в България, така че изводите какво би било без отбора на Левски са немислими и глупави, дори да нямаше социализъм спортно дружество Левски отново щеше да го има.
П.С И стига писахте толкова за Апостола и за отбора Левски, на 19 февруари отиди на паметника на Левски в който и да си град и му отдай чест, така ще направиш нещо, което е задължително трябва да направи всеки българин, а не само да се пише глупости по форумите.
И друго да ти кажа Левски го е имало много преди годината в която навлиза социализма или комунизма в България, така че изводите какво би било без отбора на Левски са немислими и глупави, дори да нямаше социализъм спортно дружество Левски отново щеше да го има.
П.С И стига писахте толкова за Апостола и за отбора Левски, на 19 февруари отиди на паметника на Левски в който и да си град и му отдай чест, така ще направиш нещо, което е задължително трябва да направи всеки българин, а не само да се пише глупости по форумите.
Последна промяна от sedem_!_dva на 03 фев 2009 21:32, променено общо 3 пъти.
NON MOLLARE MAI
Кой ако не Левски и ЦСКА да радват България.Видяхме Локо пд. като купиха титлата какво направиха нали?Освеб това привържениците на грандовете ни представляват едно 70-80% от населението на България!!!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
ГЕНОЦИД ли са Левси и ЦСКА за футбола в България в 21 век
ДА
аз живот без ЦСКА не си представям
Кой ако не Левски и ЦСКА да радват България.Видяхме Локо пд. като купиха титлата какво направиха нали?Освеб това привържениците на грандовете ни представляват едно 70-80% от населението на България!!!
hehe 4e va6ite titli ne sa li kupeni be sme6ko.

Писането с големи букви в темите или заглавията им се приема като викане във форума и се третира като такова, когато е неуместно. Т.е. при преценка на модератора, това също ще бъде санкционирано. Нежелателно е прекаляването с употрeбата на цветните шрифтове.
Това ти е N-тия коментар написан с главни букви. Предупреден си, следващия такъв ще ти е последен!
-mike28
Това ти е N-тия коментар написан с главни букви. Предупреден си, следващия такъв ще ти е последен!
-mike28
- stefan_bg2
- Контакти:
Ако не са Левски и ЦСКА, българското първенство ако сега е на 40 място по коефициент, то без тях щеше да е на последно!Просто голяма е разликата между постиженията на двата отбора и тези на другите след тях.Това е реалността. 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Аз съм много доволен от това което видях от Черно Море в Европа.
От Литекс които играят прекрасен футбол
От Локо МЕЗДРА
Стига вече Левски и ЦСКА не са само те в България има отбори които са били и палпродължават да са тъпкани от сини и червени управници,но това рано или късно ще свърши.Дано да е по-скоро искам да вида Литекс шампион,Черно Море,Черноморец...
От Литекс които играят прекрасен футбол
От Локо МЕЗДРА
Стига вече Левски и ЦСКА не са само те в България има отбори които са били и палпродължават да са тъпкани от сини и червени управници,но това рано или късно ще свърши.Дано да е по-скоро искам да вида Литекс шампион,Черно Море,Черноморец...
[center]R.I.P[/center]
stefan_bg2 откъде си сигурен като не им беше даден шанс
само да напомня 2007 година Черно море игра с БАТЕ и ги би с 1:0 и ги смаза тотално
не се заяждам а просто давам пример.
Ами ако Черно Море играеше сега в 3 кв кръг с тях аз съм сигурен че моряците щяха да са в групите.
само да напомня 2007 година Черно море игра с БАТЕ и ги би с 1:0 и ги смаза тотално

не се заяждам а просто давам пример.
Ами ако Черно Море играеше сега в 3 кв кръг с тях аз съм сигурен че моряците щяха да са в групите.
[center]R.I.P[/center]