Павел Дочев напусна ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Павел Дочев напусна ЦСКА
сега слушам дочев и ви казвам, че ми е супер кофти и ми е тъжно че го изгонихме тоя човек!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Roger_Federer
- Контакти:
Какво мога да кажа?Пълен ужас,хвърлиха ме в тъча.След мача с Видима ми беше ясно,че тези дебили-пернишките селяни ще правят мизерии и ето че пак стана така.Баси майката,много са зле тия и ние,че ги търпим.Дойде един много добър треньор и въпреки че докато налагаше европейски методи,някои "играчи" го псуваха зад гърба,той продължи да работи и сега като видя,че не става,че българският футболист е тъпо животно-подаде оставка,защото е мъж!Първо Любо,сега и Павката.Сега на кой е ред?С кой ще искат да се изгаврят тези боклуци?!Не искам да мисля кой ще ни е треньор,защото ние си имахме треньор и това е Павел Дочев!Нищо няма да стане,никога няма да се пробие и да се изгради нещо голямо,докато се разсъждава и действа по този начин!Махат някой,който освен,че е кадърен треньор с чудесни методи,а и вече е разбрал с какво си има работа и кой ще дойде?!Някакъв шибан македонец или сърбин!Няма да идват тези зарзаватчии в ЦСКА!Няма!Вече дойде един такъв-Андоне,майка му шибана мамалигарска!Искаме Павката Дочев,щом тези селяни го махат,техен проблем,единствено Любо Пенев можеше да оправи нещо както и Павката,но и на двамата не им дадоха възможност.Майната им на всички дебили в ЦСКА!
- POPCORN
- Контакти:
Чужденец........... македонеца е
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Чужденец........... македонеца е
Оле само тва остана да дойде някъв от Македония да ни оправи нацяло

Да бъде назначаван чужденец е абсурдно, кога този чужденец ще има възможността да се запознае с качествата на играчите...първенството започна, в четвъртък играем най-важния ни мач за сезона, мисълта ми е, че докато този чужденец докато влезе в час...ще го изгонят.
- POPCORN
- Контакти:
Гуу написа:Да бъде назначаван чужденец е абсурдно, кога този чужденец ще има възможността да се запознае с качествата на играчите...първенството започна, в четвъртък играем най-важния ни мач за сезона, мисълта ми е, че докато този чужденец докато влезе в час...ще го изгонят.
еми така е , ама сега по гонг емо каза , че 100% е чужденец.между 2-3 ма избират
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Roger_Federer
- Контакти:
Гуу написа:Да бъде назначаван чужденец е абсурдно, кога този чужденец ще има възможността да се запознае с качествата на играчите...първенството започна, в четвъртък играем най-важния ни мач за сезона, мисълта ми е, че докато този чужденец докато влезе в час...ще го изгонят.
Именно!Точно както стана с Дочев!Емо Костадинов е много,много,ама мнго зле!Как чужденец бе,връщайте Любо Пенев!!!1Ами ви е срам,нали!Срам ви е пернишки копачи,селяндури нещастни!
По тяхната реакция в момента си личи, че са мазухисти и обичат загубите.....сигурно ще го изгонят след 10-тия ризил този "полу-българин".
POPCORN написа:Гуу написа:Да бъде назначаван чужденец е абсурдно, кога този чужденец ще има възможността да се запознае с качествата на играчите...първенството започна, в четвъртък играем най-важния ни мач за сезона, мисълта ми е, че докато този чужденец докато влезе в час...ще го изгонят.
еми така е , ама сега по гонг емо каза , че 100% е чужденец.между 2-3 ма избират
Да, знам, чух...Интересно ми е, този чужденец дали знае имената на играчите, тоест ще знае ли кои да пусне в четвъртък...?

- POPCORN
- Контакти:
Гуу написа:POPCORN написа:Гуу написа:Да бъде назначаван чужденец е абсурдно, кога този чужденец ще има възможността да се запознае с качествата на играчите...първенството започна, в четвъртък играем най-важния ни мач за сезона, мисълта ми е, че докато този чужденец докато влезе в час...ще го изгонят.
Да, знам, чух...Интересно ми е, този чужденец дали знае имената на играчите, тоест ще знае ли кои да пусне в четвъртък...?
e те титан ще наредят състава като всеки мач ти какво си мислиш
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !