yasen написа:aaaaz-ve написа:Според мене място в националния имат Жоро Илиев и Миро Манолов, дори и Танко Дяков, но много се съмнявам изобщо да повика играч от Черно море....треньорите се сменят все българи и едни и същи се въртят през 2-3 години и тези, които ги притискат кои да викат си остават все същите и предполагам повечето от вас се сещат вече какъв ще му бъде списъка на играчи от българското първенство...
виж за Танко Дяков съм твърдо "ЗА". Гледал съм го тоя, голяма скала е! И мисля, че има потенциал! Висок е, включва се при ъглови ъдари - тип "Джон Тери, Видич, Фърдинанд" Ама с тези Манолов-ци се излагаш! Помисли реално!
Какво да се излагам с Манолов ве...точно пък той заслужава най-голям шанс за изява в национала през последната година израстна супер много и въпреки, че беше контузен 2-3 месеца веднага след това продължи да е същата пушка и не случайно беше на 3 гласа за нападател номер 1 на България за 2008, но все пак анкетата беше от шопски журналисти и спечели Гонзо 2/3 от гласувалите журналисти бяха фенове на Левски, Жоро Илиев също трябва да бъде повикан, започна да си връща формата от най-добрите му години, а Кривия знаем, че има и той място в националноя, но сам реши да не се връща, тъй като, когато е бил в още по-добра форма никой не му е обръщал внимание от нашите толкова класни специалисти начело на А отбора