Кои играчи от България ще повика Мъри в националния?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Re: Кои играчи от България ще повика Мъри в националния?

Мнениеот aaaaz-ve » 03 фев 2009 12:47

yasen написа:
aaaaz-ve написа:Според мене място в националния имат Жоро Илиев и Миро Манолов, дори и Танко Дяков, но много се съмнявам изобщо да повика играч от Черно море....треньорите се сменят все българи и едни и същи се въртят през 2-3 години и тези, които ги притискат кои да викат си остават все същите и предполагам повечето от вас се сещат вече какъв ще му бъде списъка на играчи от българското първенство...

виж за Танко Дяков съм твърдо "ЗА". Гледал съм го тоя, голяма скала е! И мисля, че има потенциал! Висок е, включва се при ъглови ъдари - тип "Джон Тери, Видич, Фърдинанд" Ама с тези Манолов-ци се излагаш! Помисли реално!

Какво да се излагам с Манолов ве...точно пък той заслужава най-голям шанс за изява в национала през последната година израстна супер много и въпреки, че беше контузен 2-3 месеца веднага след това продължи да е същата пушка и не случайно беше на 3 гласа за нападател номер 1 на България за 2008, но все пак анкетата беше от шопски журналисти и спечели Гонзо 2/3 от гласувалите журналисти бяха фенове на Левски, Жоро Илиев също трябва да бъде повикан, започна да си връща формата от най-добрите му години, а Кривия знаем, че има и той място в националноя, но сам реши да не се връща, тъй като, когато е бил в още по-добра форма никой не му е обръщал внимание от нашите толкова класни специалисти начело на А отбора
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 03 фев 2009 16:01

Не забравяите и Александър Александров.Не говоря за АЛЕКС.Двамата с Танко Дяков ще направят добър тандем

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 фев 2009 21:13

Аз мисля, че Жоро Илиев трябва да бъде в национала. Поне в мачовете, в които го гледах тази есен... страшно много е израстнал и определено знае какво прави с топката, разпределя я като на шега към останалите... мисля, че става за плеймейкър в национала. Миро Манолов пък е много борбен играч и също би свършил добра работа за национала в предни позиции.... не мисля, че имаме толкова борбени нападатели. Може би Мартин Петров донякъде се опитва. Но като цяло другите не са като Миро Манолов и примерно срещу Албания, точно един такъв играч ни липсваше според мен. Танко Дяков също е доста нахъсан и борбен и ако тренера прецени може да го викне в национала. Сашо Александров... при проблеми с контузии в национала, биха могли и него да го пробват. Да не забравяме, че дори го бяха викнали един път за контрола :)
Други играчи от България... Ивелин Попов, Венков, Живко Миланов, вратарчето, Йордан Тодоров, Йордан Минев.
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 фев 2009 21:04

Какво да се излага с Манолов,ти гледал ли си го как играе изобщо???С класи над Гонзо е :!: Машина за голове стана това момче,не само има място в национала,ами и титуляр заслужава да е ;) Стига все едни и същи в национала,така нищо няма да се промени :!:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 фев 2009 21:14

Аз си мисля, че ако не стане голмайстор на първенството и Черно море не завърши в тройката, няма да викнат Миро, пък и кой да е друг от нашите в националния.

Върни се в “Черно море”