Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: Павел Дочев напусна ЦСКА

Мнениеот iori » 16 авг 2010 15:18

iori написа:Павел Дочев: "Имаше толкова много проблеми в отбора, които ме затрупаха." - Кои са тия проблеми?

"Исках да променя в отбора много неща, но само аз да ги искам не стига, а трябва и другите да ги искат. Като се чувстваш малко самотен, изолиран и неподкрепен е трудно. Доверих се и на футболистите. В отбора на ЦСКА има добри футболисти, истински професионалисти. Но има и такива, които не отговарят за амбициите на ЦСКА, но ще си ги запазя”. " - Кой не иска промените, кой те подведе?

"Голяма част от футболистите имаха уважение и респект към мен, друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълната подкрепа и убеждение, че това, което правя, е правилно. Имаше хора, които бяха против моите методи, но не съм човек, който да прави компромиси в името на един или друг футболист." - Значи заради едни футболисти(анонимни) ще си менкат треньори до безкрай.

Ето заради тази тайнственост си отива нашия футбол(всичко е под масата скрито покрито).
Само путьовци, един мъж не излезе да каже - има такива и такива нередности, не може така- а те се си ги пазат за себеси. Още им давайте пари за билети, гледайте ги по телевизията да има пари от ТВ права за такива като Титан, Батков, Венци, цялото БФС и т.н., от двадесет години само назад и надолу. Бойкот му е майката без фенове да си ритат и да си играят на футбол.

И друго да попитам, някой знае ли колко пари са кредитите на ПФК ЦСКА АД към титаните и кой ще ги връща сигурен съм че Д. Борисов не е дал една стотинка от неговия джоб.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 16 авг 2010 15:22

Кашчей написа:
soilwork написа:
vwgolf3gtl написа:АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА МОМЕНТА САМО 1 ТРЕНЬОР БИ СЕ СПРАВИЛ С ЦСКА-ХРИСТО СТОИЧКОВ,ВСИЧКИ ЩЕ ИМАТ РЕСПЕКТ ОТ НЕГО
Аз съм с две ръце за Ицо,обаче няма как да стане с тия "меки китки" от Титан!

Виж, много съм любопитен, какво ще направи Стоичков, с тая празна глава?То не става само с мамата, нали знаеш ;)
Той върви в комплект с испанският си щаб ;) На наште"смешници" им трябва точно такъв-ругатни,шамари и дисциплина....

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 16 авг 2010 15:23

Фен съм на Черно море и случващото се в ЦСКА може би не е моя работа. Дочев обаче ми беше симпатичен и ако бях привърженик на ЦСКА бих го подкрепил дори само за решението му да забрани чалгата :) Сега сериозно: Докато нашите /говоря за българските/ разглезени примадони определят кой да бъде треньор и кой не футбол скоро в България няма да има. Тези фукльовци заслужават една тояга, ама чепата, а не чувалите с пари, които родните президенти им раздават като топъл хляб. В тази посока на мисли съм любопитен какво ще направят феновете на ЦСКА с футболистите в неделя /или когато е мача с нас/, когато Жардел напълни кошницата на чалгаря Караджов.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 15:25

Кашчей написа:
POPCORN написа:ама ние само цскари там бре.. или кико75 май беше левскар..той 7 дни спорт цскарски вестник ли беше ?

Пуканка, пишат ваши мнения, понеже броят е посветен на вашите проблеми.тооо.. кога ли сте нямали проблеми-вие и Левски-та да не се занимава цяла България само с вас ;) :evil: :evil:

ясно
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2010 15:30

soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа: Аз съм с две ръце за Ицо,обаче няма как да стане с тия "меки китки" от Титан!

Виж, много съм любопитен, какво ще направи Стоичков, с тая празна глава?То не става само с мамата, нали знаеш ;)
Той върви в комплект с испанският си щаб ;) На наште"смешници" им трябва точно такъв-ругатни,шамари и дисциплина....

А Любо не дойде ли с заедно с голям кондиционен специалист от Испания?Какво стана само след 3 -5 месеца, сещаш ли се?
Къде се озова Селта, след назначаването на Стоичков... при все , че са испанци и би трябвало да са научени на дисциплина?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

plam_art
Контакти:

Мнениеот plam_art » 16 авг 2010 15:47

Да се маха емо костадинов тои е виновен

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2010 15:53

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 16 авг 2010 15:55

POPCORN написа:http://www.blitz.bg/index.php?sport=68310#comments
аз съм в шок !!!!!

Тия и те цепят! Пак почнаха всеки сайт с различна информация! АМАН ВЕЧЕ!
[offtopic]ПС Любимата информацинна агенция на Бижутера :lol:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

KellyB

Мнениеот KellyB » 16 авг 2010 15:59

POPCORN написа:http://www.blitz.bg/index.php?sport=68310#comments
аз съм в шок !!!!!

Титаните са върха!!! Все си мислех, че ще спрат с простотиите си, но те продължават смело напред!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 авг 2010 16:06

Извинявам се, че пиша в тази тема, но ми стана интересно - що за треньор е този Йовановски?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “ЦСКА”