НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

МЕСТЯТ МАЧА С ЛИТЕКС ЗА НЕДЕЛЯ!

Мнениеот drughi » 16 авг 2010 14:52

МЕСТЯТ МАЧА С ЛИТЕКС ЗА НЕДЕЛЯ

Нападателят Базил де Карвальо ще гостува на фенклуба утре от 19.30 ч.
Изображение
Дербито на четвъртия кръг в родния шампионат между Локомотив (Пловдив) и Литекс ще бъде изместено с 24 часа по-късно, научи LPortala.net. Така вместо в събота от 18.00 ч., Христо Бонев и неговите футболисти ще приемат шампиона на България в неделя в същия час. Причината за тази промяна е, че на ловчанлии им предстои гостуване в мач за "Лига Европа" този четвъртък и на практика е невъзможно да се подготвят за гостуването си в Пловдив, планирано по първоначалната програма за събота.
Промяната ще се отрази и на предвиденото за неделя дерби между Локомотив и ЦСКА, на ниво елитна юношеска група до 17 годишни. Вместо в последния ден от седмицата, старши-треньорът Красимир Димитров ще приеме селекцията на армейците в събота от 17.30 ч. на помощния терен на стадион "Локомотив" в Пловдив.
Днес в същия час, "смърфовете" ще приемат Берое на "Кошарата", в мач от елитната юношеска група при старша възраст.
В същото време стана ясно, че на традиционната сбирка на фенклуба утре (вторник), гост на запалянковците ще е чернокожия нападател Базил де Карвальо. Срещата ще се проведе от 19.30 ч. в залата за пресконференции на Лаута, веднага след края на следобедната тренировка на мъжете.

http://lportala.net/news/1974.html
Последна промяна от drughi на 16 авг 2010 14:57, променено общо 1 път.
Изображение

runnersa
Контакти:

Re: МЕСТЯТ МАЧА С ЛИТЕКС ЗА НЕДЕЛЯ!

Мнениеот runnersa » 16 авг 2010 14:57

Какво те учудва? Винаги когато някой отбор играе в Европа в четвъртък после играе мача си за първенство най-рано в неделя! ;)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 16 авг 2010 15:01

runnersa написа:Какво те учудва? Винаги когато някой отбор играе в Европа в четвъртък после играе мача си за първенство най-рано в неделя! ;)

Учудвам се на "умниците" от БФСто изготвили програмата. Датите на тези евромачове се знаят отдавна, не можеше ли по програма да си го направят в неделя този мач, ами сега се мести, когато вече някои хора са си направили други планове!
Но и в неделя пак ще сме на стадиона и Литекс пак ще страдат. Успех черно-бели машини!
Изображение

rumbate
Контакти:

Мнениеот rumbate » 16 авг 2010 15:02

ЕЕЕЕЕЕ! Аз си правих сметката да е в Събота, за да го гледам, защото в неделя заминавам за Благовград! Това е някаква конспирация срешу мен :) :) :) !

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч: Коментари и прогнози

Мнениеот drughi » 16 авг 2010 15:07

Само да кажа и в тази тема, че мача е изместен за неделя в 18:00ч.
Нормално, да е труден за нас двубой. Все пак това са Литекс, не са примерно абонатите от умрелия Ботев, сега играещ с лиценза на Металик. Това е шампиона на България и трябва да стъпим здраво на терена, а ние на трибуните да се раздадем максимално. Иначе трудно ще упеем. Успех черно-бели машини!
Изображение

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 16 авг 2010 15:07

Нормално, иначе Литекс трябва да кацат в Пловдив направо от Унгария :roll:
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Попето
Контакти:

Re: Първият и втория излизат в събота на Лаута в дербито на А гр

Мнениеот Попето » 16 авг 2010 15:41

Reckless написа:Литекс, ще имат тежък мач в Унгария, само с ден разлика, така че никак не ми се вярва да се възстановят на 100% от мач и пътуване само за 1 ден.
За Литекс съм, но мисля, че Локото ще победи в този мач.
За съжаление на майничките които са забравили Ивелинчо е наказан за червен картон и в неделя ще е свеж като морков, а той е 75% отбора ако и Дока е на линия не виждам кво се напъвате :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 авг 2010 15:45

Попето написа:
Reckless написа:Литекс, ще имат тежък мач в Унгария, само с ден разлика, така че никак не ми се вярва да се възстановят на 100% от мач и пътуване само за 1 ден.
За съжаление на майничките които са забравили Ивелинчо е наказан за червен картон и в неделя ще е свеж като морков, а той е 75% отбора ако и Дока е на линия не виждам кво се напъвате :)

Препоръчвам ти да си задържиш подигравателния тон за някой друг мач.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2010 15:53

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 16 авг 2010 17:06

Попето написа:

В неделя колко да ви очакваме 1 файтон както обикновенно ? Имаме достойни играчи , които като му се качат на гърба и дотук ;)

Върни се в “Локо Пловдив”