Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Yoda написа:Не се заяждам, според мен с Пенев очаквайте нови рекорди като онова 8:0 с Литекс / пак под ръководството на СТратега /
POPCORN написа:значи от днеска мисля да стана съветник на титаните![]()
![]()
е сега пак ще ме обвиния сините, че съм връзкар да го ева
![]()
не ме гонят от форума, купувам си евтина карта , пишат ми мнения в 7 дни спорт
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Kolec написа:Yoda написа:Не се заяждам, според мен с Пенев очаквайте нови рекорди като онова 8:0 с Литекс / пак под ръководството на СТратега /
Глупав, тогава със какъв отбор играхме ?
Кашчей написа:Rodn1 написа:След като Кашчея раздава справедливост....Аз съм безсилен да отговоря!
Иначе аз лично бих желал да върнат Зафето за треньор с Чичо Пенчо за шеф.Това е добрият вариант според мен!
Родни, готин си, пич, ама.... Зафето вече взе ли лиценз Про, ъм
Гуу написа:Егати, тези от "7 дни спорт" май често посещават форума...Намерих мои писаници, също така на crap, soilwork, redpride, kiko75...и естстевно на POPCORN.
POPCORN написа:значи от днеска мисля да стана съветник на титанитее сега пак ще ме обвиния сините, че съм връзкар да го ева
![]()
не ме гонят от форума, купувам си евтина карта , пишат ми мнения в 7 дни спорт
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта