Оставете Мъри на спокойствие.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Оставете Мъри на спокойствие.
Идеалният състав на Мърю- хасковския. 1 Татевуту (перуката), 2 Вагина р, 3 Кулуватиту, 4 Зетя (перуката), 5 Тъпъзакъ, 6 Дядо Борку, 7 Сурмъв, 8 Хуичо, 9 Говнзю, 10 Гърбицата, 11 Думмуфчията ( титуляря ). Там е истината момчета, къртим, къртим.
- heavymetal
- Контакти:
hiksigrekk написа:sedem_!_dva написа:mladenis написа:Същата тая година ЦСКА би Ливърпул и Леверкъзен, далеч по класни отбори, особено Ливърпул, аз поне нямам спомен в.........l:
ЛЕЛЕЙЙ ТИЯ УДИНЕЗЕ И ОСОБЕНО КИЕВО СА ОТ ЕЛИТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ
ФУТБОЛ ЛЕЛЕЙЙЙ.
ТО ЗА ЛЕФСКИТО И ПУБЛИКУМ СА ВЕЛИК ЕВРО ГРАНД СЪЩО КАТО ОЛИМПИА
ЧОРБАРЮ... ПРЕДИ ДА ИЗВАДИШ КАКВОТО ИМАШ ДА СИ МЕРИШ НАУЧИ МАЛКО БЪЛГАРСКИ ПРАВОПИС... РАЗБРА ЛИ МЕ ЕФЕНДИ!
-
mladenis написа:Идеалният състав на Мърю- хасковския. 1 Татевуту (перуката), 2 Вагина р, 3 Кулуватиту, 4 Зетя (перуката), 5 Тъпъзакъ, 6 Дядо Борку, 7 Сурмъв, 8 Хуичо, 9 Говнзю, 10 Гърбицата, 11 Думмуфчията ( титуляря ). Там е истината момчета, къртим, къртим.
шубе ме е да коментирам
абе накратко - без куминтарь!
оууу - изтървал си ломскиут
Последна промяна от sedemnaiset на 03 фев 2009 19:23, променено общо 1 път.
- heavymetal
- Контакти:
mladenis написа:Идеалният състав на Мърю- хасковския. 1 Татевуту (перуката), 2 Вагина р, 3 Кулуватиту, 4 Зетя (перуката), 5 Тъпъзакъ, 6 Дядо Борку, 7 Сурмъв, 8 Хуичо, 9 Говнзю, 10 Гърбицата, 11 Думмуфчията ( титуляря ). Там е истината момчета, къртим, къртим.
А ТИ.... ОТКЪДЕ СИ БЕ ДРУГАРЮ ЧОРБАР... ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА МОЖЕ БИ... А?
Не прекалявай с големината и цвета на шрифта!
-mike28
Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас 

-
bergkamp написа:Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас
според мен въпроса не е дали мюри да е треньор.
въпроса е че го назначиха по криминален начин.
а че е бездарен , да не кажа некадърен то на сички е ясно.
задължително требваше треньор от чужбина.
а сега почина е ясен- да продадем куците коне дето мениджъра
им се казва наско.абе пропаднала работа
Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас
Тук не си прав.Интереса движи прогреса

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Old_death написа:Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас
Тук не си прав.Интереса движи прогресаДокато Лечков и Сираков имат общ бизнес не чакай да се разлюбят.Познай от първия път кой ще го отнесе при неудачно представяне в квалификациите.Аз от сега залагам на Мъри!!!Просто го сложиха като бушон
ще го отнесе Бербатов разбира се!то на всеки е ясно

синята пропяганда знае кой да мрази споко!
- sedem_!_dva
Добре като говорите за мениджърски интереси, кой от извиканите футболисти ще бъде продаван, та е толкова наложително да го викат в националния отбор. Топчо ли
Мечо ли
Коловати ли

NON MOLLARE MAI
- sedem_!_dva
sedemnaiset написа:Old_death написа:Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас
Тук не си прав.Интереса движи прогресаДокато Лечков и Сираков имат общ бизнес не чакай да се разлюбят.Познай от първия път кой ще го отнесе при неудачно представяне в квалификациите.Аз от сега залагам на Мъри!!!Просто го сложиха като бушон
ще го отнесе Бербатов разбира се!то на всеки е ясно![]()
синята пропяганда знае кой да мрази споко!
Много си заблуден малкия. Никой левскар не мрази Бербатов заради това, че е играл в ЦСКА, няма и за какво. Нито е вкарвал голове на Левски в дербитата, нито пък парадира че е голям цесекар и да говори против Левски, така че не знам откъде си вадиш изводите, че левскарите са против Бербатов

NON MOLLARE MAI