Истинския Жоро Христов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Истинския Жоро Христов
Може би от него би излязъл не лош офанзивен халф!?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
wilge написа:Може би от него би излязъл не лош офанзивен халф!?
Казво ли ти някой?!... Да опитат! Много добре си спомням как Вили Вуцов направи в "Ч. море", от никакъв централен нападател, отличен дефанзивен халф (даже стигна до националният в това си амплоа)!... Става дума за Букарев... И ако не беше шибаната му болест още можеше да играе на прилично (за нашите стандарти) ниво!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Deliba6 написа:wilge написа:Може би от него би излязъл не лош офанзивен халф!?
Казво ли ти някой?!... Да опитат! Много добре си спомням как Вили Вуцов направи в "Ч. море", от никакъв централен нападател, отличен дефанзивен халф (даже стигна до националният в това си амплоа)!... Става дума за Букарев... И ако не беше шибаната му болест още можеше да играе на прилично (за нашите стандарти) ниво!...
Ами Мъри Стоилов на какъв пост го помните да играе?А дойде в Левски след като стана голмайстор в Б група от Хасково.После поигра малко на пред и след това все по на зад та до цетрален защитник.
sl321 написа:Pro-European написа:видях някои неща във видеото.
дори и там е видно, че трудно обравботва топката и е бавен.
както съм казвал, проблемът на Христов не е че е келеме или чалгаджия - като повечето му събратя.
проблемът е че няма качества.
Привличането му в Левски е грешка, той също трябва да го осъзнае и да си търси отбор във втората половина на А-група
Не разбрах смисъла относно "чалгаджия"... впрочем разбирах ти думите така : " че е чалгаджия му е най-малкия проблем но истинския му проблем е че няма качества" така да ли го разбирам?
Ами като цяло да това иска да каже - че няма качества ,но Жоро Христов със сигурност не е чалдажия и сиг ще се обиди,ако някой му го каже.. Доколкото знам той е метал и от там идват прякорите му Жоро Музиканта.. Жоро Певеца