Мнениеот Old_death » 03 фев 2009 19:07
Много глупости се изписаха,под давлението на разни фенски пристрастия.Защо е нужно да се забравя,че все пак става въпрос за националния ни отбор.Аз също бях и съм против назначаването на Стоилов за национален селекционер и ще се опитам да се аргументирам.
Мъри няма необходимия опит и респект,за да води национален отбор.В един мой поуст,писан по друга тема се опасявах,че той няма да има волята да се противопостави на мениджърските интереси и на всякакъв друг външен натиск.Като погледнах кой играчи е повикал за контролата,се обедих че страховете ми са били основателни.За Топчо и Домовчииски мога да се съглася.Но защо му бе нужно да вика останалите престарели куци коне?Стоилов хич не е прост или некадърен.Може би тука наистина става въпрос за огъване пред външен натиск или изпълняване на поръчка!Ако наистина назначилите го на тоя пост искат да се подобри качеството на играта на отбора,защо не извикаха признатите за най-добри бекове в първенството ни Минев и Милиев?Какви са тия приказки за повиквателна на Данчо Тодоров?Те не го викаха,когато играеше като луд,а се сетиха за него след като превали върхът на кариерата си!За Домо се е сетил добре,като алтернатива в нападение при контузии.Нека видим какво може момчето,защото го коментираме само през цветните си очила,без да имаме реална представа за състоянието му.Защо не се потърси още един остър нападател,а да се остави Бербатов да изпълнява ролята си от Юнайтед,като по изтеглен назад играч?Някой тук смята ли,че във футболното ни ръководство седят такива некадърници,че никой не си е задал тия въпроси и не е мислил по тях?Аз съм далеч от тая идея.Просто хората там са само далавераджии,които гледат само собствения си интерес.И в лицето на Мъри имат подходящия човек,който да им вади жаравата с голи ръце!
Точно поради тая причина перуката и мафията иколо него бяха против назначаването на чужденец за треньор.Просто нямаше да могат на спокойствие да си вършат далаверите.
Това са част от причините,заради които не съм доволен от назначаването на Стоилов.Смятам,че е по добре да умуваме по тия въпроси,вместо да се джанкате като малки деца за глупости.Извинете ме,че ви ангажирах с глупостите си!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.