НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

jeki
Контакти:

Re: Първият и втория излизат в събота на Лаута в дербито на А гр

Мнениеот jeki » 16 авг 2010 10:47

Много добър старт на сезона. Започнахме перфектно, но хайде да не политаме в небесата. Литекс е доста обигран и добър съперник. Все пак за черно-бялата идея 2:0.

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 авг 2010 11:36

Литекс, ще имат тежък мач в Унгария, само с ден разлика, така че никак не ми се вярва да се възстановят на 100% от мач и пътуване само за 1 ден.
За Литекс съм, но мисля, че Локото ще победи в този мач.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 16 авг 2010 11:52

Труден мач срещу сериозен съперник. Литекс са много добре обиграни, което е голямото им предимство срещу всички други отбори в България. Нашите козове са фактор домакинство, най-силен на наша почва, и фактът, че Литекс ще играят мач за ЕКТ междувременно. В досегашните си мачове не срещнахме кой знае колко силни противници, така че този мач ще си бъде сериозно изпитание. Момчетата трябва да излязят и да защитят футболната чест на Пловдив.
Ще стане здрав мач, в който се надявам да бъдем крайни победители.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч: Коментари и прогнози

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2010 12:01

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч: Коментари и прогнози

Мнениеот tzloko » 16 авг 2010 12:31

Този мач действително ще ни покаже за къде сме. До сега играхме с почти слаби отбори а сега се изправяме срещу един доста добре сработен отбор. Лично аз се надявам Литекс да са изморени от мача за ЛЕ и от полета които ги очаква. Все пак моята прогноза за мача е 2:1 за отбора на Пловдив.
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 16 авг 2010 12:40

И за мен този мач е троен.Голямо въздействие ще окаже и мача в Унгария за нас.Все пак,залагам на равен.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 авг 2010 12:48

Твърда единица. Победата на Локо е просто задължителна, защото Литекс ще бъдат изморени от мача с Дебрецен. Имат много контузени, при това основни играчи - Пламен Николов, Дока. Като цяло отборът е в слаба форма, това се видя в Стара Загора срещу Берое, а суперкупата взеха с много късмет и съдийска помощ. Локо са в подем и по всякаква логика трябва да победят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 16 авг 2010 12:57

Аз пък мисля,че това ще бъде най-посетения мач в А гр. за цялото първенство.Взаймствали сме жълтата изчислителна система и очаквам най-малко 25000 души. :mrgreen:
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 16 авг 2010 12:59

предвид мача на Литекс с Дебрецен предвиждам че победата е наша 8-)
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Мнениеот lokomotiv4o » 16 авг 2010 14:41

Много важно е как ще влезем в мача. Ако вкараме ранен гол и тръгнем да търсим второ както срещу Морето ще е добре, но ако първото полувреме не падне гол става много трудно. В момента ще играем срещу доста по - слаб и изморен Литекс спрямо миналата година, но сега трябва наистина да проличи на какво ниво сме подготвени, защото по - силен или по - слаб Литекс си е Литекс. Тая треньорска смяна много ги обърка тея пичове ама те си знаят.

Все пак 1Х под 2,5

Върни се в “Локо Пловдив”