Да свалим сините очила
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да свалим сините очила
Няма страшно Левски ще е шампион . Загуба та голямо чудо . Важно е в четвъртък да биеме . А за тези които казват , че Мюлдер е слаб , бих казал МАЙКО МИЛА .По-добър десен бек скоро не сме имали и стига с тоя Станчев , слабичък е
Никога не съм възхвалявал отборът, не съм подръжник и на обратното. Моето мнение е, че вчера стана страхотен мач. В огромни периоди от мача Черноморец се бранеха глухо, но и действаха много добре на контраатака. Бягаха много-според мен и двата отбора. Релано според мен мачът беше Х, да не кажа победа за Левски-и не съдя по положенията, а по самата игра. Не съм впечатлен от "големи отбори", които като домакини играят така, все едно са гости на Реал Мадрид! С ясното самосъзнание, че не съм специалист ще изкажа мнение за някои играчи. Мен Мюлдер ме впечатлява много, ама много повече от Станчев. Грийн се включи добре, но е нормално бързо да се умори. Като цяло добро начало, но се надявам с течение на времето да се подобри играта му, защото очаквам повече. Не съм съгласен, че може да се критикува толкова защитата-според мен направи нормално количество грешки. Няма отбор, който да не греши, дори и големите. И все пак според тяхното скромно мнение бургазлии са без конкуренция в България-поне така чух.
Така че може би ще са един от основните ни конкуренти за титлата-така че е нормално да имат някое и друго положение! Според мен отборът игра добре. Само Тасевски не бе много в час и правилно бе заменен. Хареса ми и смелостта на Ясен, когато смени дефанзивен халф за нападател-това е страхотоно и означава, че няма да се предаваме преди края всеки мач! Направи го точно 2 минути след като си помислих тази смяна. Както споменах правилно смени и Тасевски, а и Дани Младенов, така че ми съвпадат вижданията с треньорО. Мен ми хареса отборът.
Само Левски

Само Левски
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Не знам какво не маресвате на Мюлдер, за мен той е най-добре в защитната формация, доста добре се справя в офанзивен план. За мен име един по-сериозен проблем и той е Дани Младенов - досега в по-сериозен мач сигурно няма нито правилно отиграване, а няма сериозна алтернатива там, за Дембеле трябва да се създават положения, а май само Дарко се мъчи с тази задача!!!

Невиждам смисъл да правим драми от един мач.Седем официални мача на Левски,четири в ЕК и три за първенството,пет победи,едно равенство и една загуба.Ако някой си е мислел,че от 30 мача за първенството ще направим 30 победи,сега е момента да сваля очилата.Относно мача вчера-две грешки на нашите и два гола за акулите.И една камара пропуски.Ясен каза много точно-Липса на концентрация,при завършващият удар.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
- south_division
- Контакти:
stg333 написа:Нормален мач в Бургас, Левски се опитаха да го вземат без максимални усилия в предвид на мача след 4 дена. който все пак е по важен и не се получи, причини много, това е футбола.Никой не е казал че ще си вземем всички мачове 30 на брой, и не е реално и не е нормално. Впечатляващо включване на холандеца между другото.
Стига е , ти шегуваш ли се ..... кое му беше впечатляващото? Още преди да дойде казах, че Грийн ще бъде грешка. За футболист с неговата визитка и най вече вероятната му заплата, би трябвало да бъде класа над Гаджев. Уви не е и ако някой ми каже сега,че е рано още и е играл само 60мин ще си говорим пак като поиграе. За мача конкретно , както каза Йовов по добре сега от колкото в четвъртък. За мен лично отбора игра доста мудно, пестеливо и от там успяхме да създадем твърде малко положения , два нелепи гола. Дано да се дължи на сработване. И последно , не знам дали ще се съгласите , но Младенов просто все едно не е на терена вече трети мач по ред. Всяка атака минава през фланга на Жо , дори и като се сменят.
Според мен Ясен трябва да помисли за четвъртък с Бензукан опорен, а по крилата Йовов и Жо. Като така може Йовов да влиза навътре, Мюлдер да се включва по често, а зоната му ще я подсигурява Бензукан. Това за мене е оптимален вариант за гостуване.
south_division написа:stg333 написа:Нормален мач в Бургас, Левски се опитаха да го вземат без максимални усилия в предвид на мача след 4 дена. който все пак е по важен и не се получи, причини много, това е футбола.Никой не е казал че ще си вземем всички мачове 30 на брой, и не е реално и не е нормално. Впечатляващо включване на холандеца между другото.
Стига е , ти шегуваш ли се ..... кое му беше впечатляващото? Още преди да дойде казах, че Грийн ще бъде грешка. За футболист с неговата визитка и най вече вероятната му заплата, би трябвало да бъде класа над Гаджев. Уви не е и ако някой ми каже сега,че е рано още и е играл само 60мин ще си говорим пак като поиграе. За мача конкретно , както каза Йовов по добре сега от колкото в четвъртък. За мен лично отбора игра доста мудно, пестеливо и от там успяхме да създадем твърде малко положения , два нелепи гола. Дано да се дължи на сработване. И последно , не знам дали ще се съгласите , но Младенов просто все едно не е на терена вече трети мач по ред. Всяка атака минава през фланга на Жо , дори и като се сменят.
Според мен Ясен трябва да помисли за четвъртък с Бензукан опорен, а по крилата Йовов и Жо. Като така може Йовов да влиза навътре, Мюлдер да се включва по често, а зоната му ще я подсигурява Бензукан. Това за мене е оптимален вариант за гостуване.
В общи линии си прав.
Баткоff вън
За мен мача бе на ниво. Много добра "тренировка" се получи. До сега играехме с/у отворени отбори и имахме скорост в атаката и нещата се получаваха. Черноморец е най-стабилният отбор в А група и на техен терен не е изненада, че си взимат мачовете. Много добра и организирана игра от тяхна страна и страхотни изпълнители.
А ние имаме проблем в средата на терена, където Дарко не играе убедително и трудно създаваме положения. Гаджев също не е в добро състояние, но да не забравяме, че сезона сега почва. Няма да е истина, ако в 3-тия кръг сме в топ форма, това означава, че сезона за нас свършва края на септември.
Гриин не ни впечатли със супер игра, но намекна за някаква класа, като за първи официален мач мисля се справи, реално на него му се налага да носи много голяма отговорност на момента, няма къде да се аклиматизира и за това оправдавам неговото включване с/у Черноморец с оглед мача в Четвъртък.
В защита е ясно, че имаме сериозни проблеми, Иво Иванов не е футболист, който да вдъхва сигурност от 1-вата до последната минута, Милиев е добре, има физика и се пласира що годе, изнася топката задоволително. Синхрон няма, лошото е че не виждам това да се оправя в мачовете. Там ще имаме най-много резерви и трябва да има варианти.
Мюлдер и много добро попълнение и след време ще е много по-стабилен, има и не лошо центриране за разлика от Станчев, който е пълна дупка в този елемент, тук проблемите идват от Дани Младенов, който се изгуби тотално . Веско Минев си играе играта и показва добро ниво и заедно с Жо правят левия фланг доста силен.
В нападение сме добре за сега, въпреки, че Гаррата не игра много с топката показа, че има с какво да компенсира, когато не му върви пред гола, за лоша съдба далечните удари не са толкова сигурни колко ни се иска, но и при тях се иска малко шанс, а това е задължително да ни спохожда във важните мачове.
Като цяло мисля, че отбора не е готов за този полусезон за нещо голямо и ще е подвиг дори класиране в групите на ЛЕ, а там каквото стане. Дано играем и на пролет защото тогава отбора ще е много по-сериозен.
В първенството е нужно да не допускаме голям точков пасив от първите за да сме шампиони на края. Много е важно да си взимаме директните мачове с/у Литекс, Локото ПД, Морските отбори и хитовете.
С толкова нови футболисти е нормално да редуваме добри и слаби игри, важното е да се показва дух и желание. И най-важното е да си обичаме отбора, ако има проблеми в някои от мачовете мисля, че от сектора ще можем да компенсираме с мощна подкрепа.
А ние имаме проблем в средата на терена, където Дарко не играе убедително и трудно създаваме положения. Гаджев също не е в добро състояние, но да не забравяме, че сезона сега почва. Няма да е истина, ако в 3-тия кръг сме в топ форма, това означава, че сезона за нас свършва края на септември.
Гриин не ни впечатли със супер игра, но намекна за някаква класа, като за първи официален мач мисля се справи, реално на него му се налага да носи много голяма отговорност на момента, няма къде да се аклиматизира и за това оправдавам неговото включване с/у Черноморец с оглед мача в Четвъртък.
В защита е ясно, че имаме сериозни проблеми, Иво Иванов не е футболист, който да вдъхва сигурност от 1-вата до последната минута, Милиев е добре, има физика и се пласира що годе, изнася топката задоволително. Синхрон няма, лошото е че не виждам това да се оправя в мачовете. Там ще имаме най-много резерви и трябва да има варианти.
Мюлдер и много добро попълнение и след време ще е много по-стабилен, има и не лошо центриране за разлика от Станчев, който е пълна дупка в този елемент, тук проблемите идват от Дани Младенов, който се изгуби тотално . Веско Минев си играе играта и показва добро ниво и заедно с Жо правят левия фланг доста силен.
В нападение сме добре за сега, въпреки, че Гаррата не игра много с топката показа, че има с какво да компенсира, когато не му върви пред гола, за лоша съдба далечните удари не са толкова сигурни колко ни се иска, но и при тях се иска малко шанс, а това е задължително да ни спохожда във важните мачове.
Като цяло мисля, че отбора не е готов за този полусезон за нещо голямо и ще е подвиг дори класиране в групите на ЛЕ, а там каквото стане. Дано играем и на пролет защото тогава отбора ще е много по-сериозен.
В първенството е нужно да не допускаме голям точков пасив от първите за да сме шампиони на края. Много е важно да си взимаме директните мачове с/у Литекс, Локото ПД, Морските отбори и хитовете.
С толкова нови футболисти е нормално да редуваме добри и слаби игри, важното е да се показва дух и желание. И най-важното е да си обичаме отбора, ако има проблеми в някои от мачовете мисля, че от сектора ще можем да компенсираме с мощна подкрепа.
Не виждам какво толкова е станало,Черноморец изиграха много правилно тактически мача-ако се бяха отворили да играят футбол щяха да последват съдбата на Калмар и Локо.Този мач вчера ми приличаше страшно много на три мача от Шампионска лига-Интер-Барселона,Барселона- Интер и Интер-Байерн.Просто срещу така подреден отбор се играе много трудно,но трябва да отдадем заслуженото и на Черноморец който ме впечатли с прекрасното изнасяне на топката до към 60 минута когато им свършиха физическите сили.Иначе ми хареса Левски,все пак имаше доста положения този мач които просто трябваше да влязат но не би,което ме прави оптимист за четвъртък 

Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
Съгласен съм с анализа на МОГИЛКАТА.
Само бих добавил, че Ясен беше надигран от Бала, а не Левски. Т.е. че се пестяха, то беше ясно, обаче Яската подходи по абсолютно същия начин, както и при всички останали мачове досега. Е, опънаха ни се. Имаме достатъчно разкрепостени играчи, трябва да ги ползваме, за по-голямо разнообразие. Колкото по-малко предвидими сме, толкова по-лесно ще разбиваме такива херметически затворени защити.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
Само бих добавил, че Ясен беше надигран от Бала, а не Левски. Т.е. че се пестяха, то беше ясно, обаче Яската подходи по абсолютно същия начин, както и при всички останали мачове досега. Е, опънаха ни се. Имаме достатъчно разкрепостени играчи, трябва да ги ползваме, за по-голямо разнообразие. Колкото по-малко предвидими сме, толкова по-лесно ще разбиваме такива херметически затворени защити.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
vesodoc написа:Съгласен съм с анализа на МОГИЛКАТА.
САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!
Тепърва отбора се обигрва.и това ще се изчисти.
Баткоff вън