Да свалим сините очила

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Да свалим сините очила

Мнениеот santiliana » 16 авг 2010 10:01

Така мисля трябва да постъпим всички ние, които болеем за Левски. Защото е видно и от самолет, че отборът ни не е това, което в последните дни и седмици се надпреварвахме (признавам си и аз самия) да вдигаме в облаците и да го обявяваме за новия син "дрийм тим". Дори и да не бяхме загубили снощи в Бургас щях да напиша тази тема, защото детинските, наивни и нелепи грешки- особено в центъра на защитата, сякаш започват да стават рецидив и няма никаква промяна към отстраняването им. Нека си припомним по- важните мачове от началото на сезона- В първият- срещу ЦСКА- имахме уникалния късмет, че вкарахме гол и същевременнно играехме срещу една от най-слабите формации на армейците, която в друго време сигурно я качвахме на 5-тица...А през цялото време на този двубой нашите защитници постоянно чистеха на високо топката и не лъхаше идея в играта на отбора...
Вторият мач- реванша с Калмар (умишлено пропускам гостуването ни там)- отново брутални, недопустими грешки в защита, които можеха да ни костват страшно много. Да припомням ли периода 83-90 та минута от мача, в който сигурно щях не само аз да получа удар от стреса, който именно защитата на Левски ни причини.
След това - мача с Локо Сф- отново грешки на Иво на Данчо Милиев, които също можеха да се окажат фатални в последните минути...
И се стига до мача в Бургас- където вече бяхме разкрити и поставени на мястото си. Гарра-та беше обезопасен, в средата на терена не се прилагаше преса, а в защита отново продължихме с поредицата от грешки- коя от коя по- фатална...
Струва ми се, че сега е момента да светне индикатора, че трябва да се наблегне сериозно върху отстраняването на пропуските в играта ни, защото ако продължаваме така нищо добро не ни чака- нито срещу АИК (между другото те са доста сериозен отбор и очаквам големи неприятности с шведите), нито в мачовете от А група...И много ми е интересно- защо Ясен не вкарва в тактиката на отбора преса още в противниковото поле?! Имаме прекрасни изпълнители за тази цел...
Все още нищо лошо не е станало и именно затова сега е момента да се повдигне тази тема за да се вземат адекватни и най- вече навременни мерки. Дано всичко да се оправи и поне в България да "газим" всичките си съперници...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: Да свалим сините очила

Мнениеот NFB_Bgfen » 16 авг 2010 10:08

Сега от една загуба да свалим отбора от високото в дълбините не е правилно.Този отбор който гради Левски е едва на 2 месеца така че е нормално да правим грешки кажи ми кой треньор е научил отбора му да играе почти без грешки за 2 месеца мисля че вървим в правилния път.Не трябва да се правят трагедий това е една загуба до вчера бяхме велики сега вече сме никои е неможе така беше грешка това че говорихме че отбора е велик но сега ще е грешка ако кажем че за нищо не става.За мене нищо притеснително няма за Левски от този мач тази загуба идва в най-точния момент.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 авг 2010 10:10

Поредната безсмислена тема.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 авг 2010 10:11

Добре че си ти да повдигнеш навреме тази тема, та Ясен и Гонзо да се вслушат в думите ти :) Незнам що за фенове се наричате вие! Не може при една загуба да се надава такъв вой като вас! Ако няма грешки няма да има и голове бе пич! Кво толкова е станало та от снощи се надпреварвате да пускате теми за мача с Черноморец. Мача беше хубав, публика бол, съдията свири добре, два добри отбора се срещнаха , само че Черноморец си вкараха две от трите положения в мача, а ние не можахме да си вкараме наште и заслужено загубихме. И са се почват некви драми, некви чудесии.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 авг 2010 10:13

NFB_Bgfen написа:Сега от една загуба да свалим отбора от високото в дълбините не е правилно.Този отбор който гради Левски е едва на 2 месеца така че е нормално да правим грешки кажи ми кой треньор е научил отбора му да играе почти без грешки за 2 месеца мисля че вървим в правилния път.Не трябва да се правят трагедий това е една загуба до вчера бяхме велики сега вече сме никои е неможе така беше грешка това че говорихме че отбора е велик но сега ще е грешка ако кажем че за нищо не става.За мене нищо притеснително няма за Левски от този мач тази загуба идва в най-точния момент.

Не, не- далече съм от мисълта да ги критикуваме или да ги "сриваме с дъното"... Целта ми е да бъдем реалисти, както ние, така и отбора- защото грешките, които се допускат трябва задължително да се премахнат. Ясно е, че не може без определена такава, но във всеки мач допускаме ФРАПИРАЩИ, които могат в даден момент да ни "отрежат главата"...Темата я пускам най- добронамерено и от загриженост, защото ни предстоят тепърва тежки мачове.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 16 авг 2010 10:13

Преди 1 седмица казах:
Според мен недейте да се изхвърляте толкова, найстина отбора играе добре, но досега срещахме слаби отбори и нека ги оставим "на земята". Адски много искам да видя холандския дефанзивен халф заедно с Гаджев в средата.

Прекалено много безмислено величаене през последните седмици, а сега ще има обратната страна на монетата ....драми.
Стискаме палци за четвъртък и забравяме. Гледайте, забавлявайте се, няма нужда всеки 2ри да дава оценки на отбора.

П.П. Видях го......грешка, че го пуснаха не беше в час за толкова тежък мач.
Изображение

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 16 авг 2010 10:16

:) смислена тема почти няма , важното е че Левски падна и трябва да се стабилизира за другите мачове !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 16 авг 2010 10:17

santiliana написа:
NFB_Bgfen написа:Сега от една загуба да свалим отбора от високото в дълбините не е правилно.Този отбор който гради Левски е едва на 2 месеца така че е нормално да правим грешки кажи ми кой треньор е научил отбора му да играе почти без грешки за 2 месеца мисля че вървим в правилния път.Не трябва да се правят трагедий това е една загуба до вчера бяхме велики сега вече сме никои е неможе така беше грешка това че говорихме че отбора е велик но сега ще е грешка ако кажем че за нищо не става.За мене нищо притеснително няма за Левски от този мач тази загуба идва в най-точния момент.

Не, не- далече съм от мисълта да ги критикуваме или да ги "сриваме с дъното"... Целта ми е да бъдем реалисти, както ние, така и отбора- защото грешките, които се допускат трябва задължително да се премахнат. Ясно е, че не може без определена такава, но във всеки мач допускаме ФРАПИРАЩИ, които могат в даден момент да ни "отрежат главата"...Темата я пускам най- добронамерено и от загриженост, защото ни предстоят тепърва тежки мачове.

За грешките си прав но Гонзо и Ясен не са слепи и виждат тези грешки така че спокойно бъди сигурен че се работи по отстраняването им.Аз съм сигурен че Ясен ще си свърши работата.
ИзображениеИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2010 10:18

Пак ще кажа: за мен Иво Иванов е с класа под Бензукан... засега. Въпреки физиката си, или по-точно заради нея, той е неповратлив и тромав и не умее да се пласира. Това, което печели пред Бензукан са единоборствата, тъй като е много здрав физически, но за един бърз футболист, едва ли е проблем да го мине, някой като Жо, да речем. Между другото, все още не сме срешнали някакво страхотно нападение - за ЦСКА няма какво да кажа, за Калмар също, Локото подходиха страхливо, както донякъде и бургазлии. Можеха да подходят доста по-агресивно. Лошото е, че и АИК едва ли ще ни "отвори очите".
За мен, Стефан Станчев е по-добър от Мулдер, който освен това при добра оферта ще изчезне и ще отвори още по-голяма дупка, а и Станчев е от школата. За Грийн е рано да се каже, но Ясен направи грешка с включването му. Най-малкото момчето можеше да се контузи и ... Изваждането на Тасевски беше грешка.
Коментарът ми засяга евентуално участие в ЛЕ, иначе за България няма какво да се плашим. Нашето първенство...:mrgreen:
Последна промяна от metodito на 16 авг 2010 10:24, променено общо 1 път.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 авг 2010 10:24

Нормален мач в Бургас, Левски се опитаха да го вземат без максимални усилия в предвид на мача след 4 дена. който все пак е по важен и не се получи, причини много, това е футбола.Никой не е казал че ще си вземем всички мачове 30 на брой, и не е реално и не е нормално. Впечатляващо включване на холандеца между другото.

Върни се в “Левски”