Тодор Батков !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

satansho
Контакти:

Re: Тодор Батков !

Мнениеот satansho » 15 авг 2010 16:38

чета чета и се чудя,явно пъпчивите тинейджъри са преобладаващи!
Седат и правят сметки колко бил взел ами койе тоя дето ще дава пари за отбор без да взима?
Малумници е за тва нищо не става от тоая народ, все в канчето на другите гледа :!:
И само колко факти и аргументи все от носа си изчоплени или в най добрият случай от вестниците направо ми се драйфа от такива псевдо фенове...
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 авг 2010 16:48

honda написа:Ако трябва да го оценявам -4 по шестобалната система . Все пак всичко това си е лично мое мнение и не претендирам,че е единствено правилното.

И според мен оценката е някъде към 4.

lokos

Мнениеот lokos » 15 авг 2010 17:43

БАТКОВ СИ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ И ГО ПРАВИ!!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 19:31

honda написа:Ще си позволя и аз да си дам мнението за Т.Батков:
Едва ли има човек ,който е само добър или само лош. Т.Батков не прави изключение.
От една страна- някои казват бил комунист- ами такъв е ,то няма и какъв друг да е. Нека някой да посочи крупен бизнесмен в България ,който да не е с комунистически или криминален бекграунд(не че има голяма разлика между двете ;) ) В сравнение с другите от неговото котило ,той е май с една идея по-добре ;) .
Някои казват издържал отбора и давал пари от джоба си- нещо в което не съм много уверен. Той е бизнесмен и за него ПФК Левски АД е една от фирмите му и всеки бизнесмен си прави сметката дали една фирма му носи повече приходи от разходи,ако ли не следва притваряне на кранчето или направо затваряне. Със сигурност Т.Батков не е на "минус" от ПФК Левски,ако беше отдавна да го е продал или ликвидирал. Както и предполагам,че и всеки е уверен че М.Чорни даваше пари за Левски не защото е луд фен на отбора,а защото преследваше и най-вероятно получи определени девиденти. Просто лично на мен хора като М.Чорни, В.Божков, Т.Батков ,Д.Борисов и т.н. въобще не ми приличат на наивници или алтруисти да дават пари без да получават нищо в замяна ;) .
От друга страна Т.Батков е един от определено сравнително успешните ръководители на Левски,от друга страна направи и най-големия резил в историята на ФК Левски- казанската афера.
Тук чета ,че ,ако не е бил той Левски можел да играе редовно в ШЛ- лично аз се съмнявам- едва ли има човек,който желае повече от Т.Батков Левски да играе в ШЛ,ако това стане ние ще се кефим,а той освен че ще се кефи и доста добре и ще се облажи(напълно заслужено ;) ). Но все пак освен желание има и други фактори -възможности , късмет и т.н.
Ако трябва да го оценявам - 4 по шестобалната система . Все пак всичко това си е лично мое мнение и не претендирам,че е единствено правилното.

Много хубаво мнение. Четох и това ти мнение за "холандските съвпадения" и също съм на мнение,че са много съмнителни ?!?
Може би и аз на моменти се изказвам за Батков прекалено крайно (в негова защита) ,а не съм прав , но това се получава защото всички го плюят със страшна сила. Според мен той не заслужава плюенето,но не заслужава и възхвала.

На мен лично позицията ми е по средата. И ако се издъни пак клоня към негативите хора.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 авг 2010 20:59

lokos написа:
Deliba6 написа:
lokos написа:тая тема е безсмислена защото с изклиучение на 30,40 пъпчиви тинеиджъра които са мижитурки в обществото и търсят своята слава се опитват да не харесват Батков или просто са си тъпи и неорентирани как се ръководи бизнес и футболен клуб много може да се пише какво направи Батков за Левски и то се вижда от Всички с изклиучение на тия 30,40 пубера!!!

"Стига ми тая награда, да каже нявга народа..."!!! :twisted: Благодаря пич, че ме подмлади с 40-ина годинки!... ;) Отивам да си изстискам пъпките и да си ударя една "злобарка" в твоя чест!!! :mrgreen:
АЗ ТЕ ПОДМЛАДИХ С 40Г.СЕГА И ТИ ДА СЕ ПОДМЛАДИШ УМСТВЕНО ПОНЕ С 20 НЕ 40 И СТАВАШ ПИЧ ;) спри с злобарките може те да ти пречат да видиш истината

Знаеш ли"пич", като ти чета първосигналната реакция, по-добре да си бях продължил със "злобарките" преди 40-ина години!... :evil: Нямаше да имам причина да ти отговарям в момента!!! :mrgreen: "Умният" без чувство за хумор!!!... :oops: :geek:
П.П. Като видях, че от всички постове си най-активен във форум "ЦСКА" се успокоих!... Все пак чак толкова "ууумни" в нашият форум няма!!! :mrgreen:........ Не си "намерил черква да се кръстиш"!!! Бъди сигурен!... :evil:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 16 авг 2010 02:56

Такаааа сега и аз ще се опитам да дам мнение по темата без всякъкви упреци към които и да било.

Започвам отнякъде ,например ОЛИМПИЯ или БЕВЕРЕН които ,като сетя ми настръхва косата.
После доиде голямата радост .........победи каде ли не и какви ли не.
А СЛЕД ТОВА И РАЗОЧАРОВАНИЕ И ТО ГОЛЯМО........

Подчертавам това защото в БЪЛГАРИЯ това е ПОРОК.......... ЩЕ питате защо ли ?

Защото всички сме снобари. Всички разбират от всичко и всички могат всичко. Живях около 3 години в чужбина и разбрах че сме невероятно гадни като нация......Съжалявам това ми е мнението.

Аз съм БЪЛГАРИН и заставам зад думите а си оставете човека намира.Дори да е сгрешил ......?
КОИ НЕ ГРЕШИ........... И КОИТО поръчва музиката тои плаща СМЕТКАТА
ВКРАИНА СМЕТКА ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ.......

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 авг 2010 12:11

tuksam написа:Такаааа сега и аз ще се опитам да дам мнение по темата без всякъкви упреци към които и да било.

Започвам отнякъде ,например ОЛИМПИЯ или БЕВЕРЕН които ,като сетя ми настръхва косата.
После доиде голямата радост .........победи каде ли не и какви ли не.
А СЛЕД ТОВА И РАЗОЧАРОВАНИЕ И ТО ГОЛЯМО........

Подчертавам това защото в БЪЛГАРИЯ това е ПОРОК.......... ЩЕ питате защо ли ?

Защото всички сме снобари. Всички разбират от всичко и всички могат всичко. Живях около 3 години в чужбина и разбрах че сме невероятно гадни като нация......Съжалявам това ми е мнението.

Аз съм БЪЛГАРИН и заставам зад думите а си оставете човека намира.Дори да е сгрешил ......?
КОИ НЕ ГРЕШИ........... И КОИТО поръчва музиката тои плаща СМЕТКАТА
ВКРАИНА СМЕТКА ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ.......

аз също бях 3 години извън България и честно да си кажа избягвах българите!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 16 авг 2010 12:19

Аз съм си казвал мнението неведнъж и тъй като съм адвокат на батков няма как да не е положетелно. ;)
Някои забелязах се срамували от Левски. Аз за толкова години никога не съм се срамувал от Левски нито заради футболисти, нито заради треньори, нито заради рководители, нито заради части от публиката, защото сами по себе си те никога не са били Левски. Който се срамува от това, че е от този велик за мен клуб у лево! :!: Срамували се от казанска някаква афера-кой знае какво станало. Хиляди пъти са правени сметки кой какво печелел от Левски, а дори и да кажем да печели някой, което за мен на този етап е невъзможно, кой отчита нервите, трудът, вложените средства и т.н. и т.н. Хиляди пъти съм задавал въпросът кой какво е направил за Левски от вас, или за България и никога не съм намирал свестен отговор. Обикновено съм намирал само недоказани плюеници. Бил от вкр, значи бил доносник, изповядвал някои хубави като цяло /за мен, но така или иначе е относително това/ комунистически идеи и може би затова е бил и комсомолски секретар, както е бил и баща ми навремето, а той мрази режимът до мозъка на костите си! Винаги съм бил готов да изляза на дискусия с всеки в този форум /пък и не само/, но с много редки изключения рядко някой е имал смелоста да дискутира тези въпроси. Защото има много въпроси, които не си задавате. Кой от вас или още повече от богатите хора в България е безгрешен или ангелски чист? Кой български клуб в последните 20 години е стигал четвъртфинал за европейски турнири? Кой български клуб е влизал в шл? Кой от плюещите е дарил техника за болница? Кой от плюещите е построил църква? Кой от плюещите е защитавал в съда фенове на Левски? Тези и още много други въпроси, но нека се закачи някой за дискусия и тогава ще продължа. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Левски”