Аз съм си казвал мнението неведнъж и тъй като съм адвокат на батков няма как да не е положетелно.
Някои забелязах се срамували от Левски. Аз за толкова години никога не съм се срамувал от Левски нито заради футболисти, нито заради треньори, нито заради рководители, нито заради части от публиката, защото сами по себе си те никога не са били Левски. Който се срамува от това, че е от този велик за мен клуб у лево!

Срамували се от казанска някаква афера-кой знае какво станало. Хиляди пъти са правени сметки кой какво печелел от Левски, а дори и да кажем да печели някой, което за мен на този етап е невъзможно, кой отчита нервите, трудът, вложените средства и т.н. и т.н. Хиляди пъти съм задавал въпросът кой какво е направил за Левски от вас, или за България и никога не съм намирал свестен отговор. Обикновено съм намирал само недоказани плюеници. Бил от вкр, значи бил доносник, изповядвал някои хубави като цяло /за мен, но така или иначе е относително това/ комунистически идеи и може би затова е бил и комсомолски секретар, както е бил и баща ми навремето, а той мрази режимът до мозъка на костите си! Винаги съм бил готов да изляза на дискусия с всеки в този форум /пък и не само/, но с много редки изключения рядко някой е имал смелоста да дискутира тези въпроси. Защото има много въпроси, които не си задавате. Кой от вас или още повече от богатите хора в България е безгрешен или ангелски чист? Кой български клуб в последните 20 години е стигал четвъртфинал за европейски турнири? Кой български клуб е влизал в шл? Кой от плюещите е дарил техника за болница? Кой от плюещите е построил църква? Кой от плюещите е защитавал в съда фенове на Левски? Тези и още много други въпроси, но нека се закачи някой за дискусия и тогава ще продължа.