Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Мнениеот batceko » 16 авг 2010 01:28

Здравейте на всички които четат темата .Ще бъда кратък .Фактите до момента са следните - Левски започна страхотно сезона , може да се каже че стресна всички и с игра , и с хъс , и с Дембеле - дотук добре . Но днес се видя че това явно ще кара повечето , ако не и всички отбори да играят с тактика като тази на Черноморец - яко защита и контри . Само че излиза един проблем - Лвски е достатъчно силен за да уплаши всички , но не толкова по силен за да играе без проблем при отбори със стил като този на Черноморец с по 8-9 в защита ..... та въпроса ми е - как според вас може да се излезе от положението и въобще може ли . Ставали сме свидетели и на много по високо ниво как страхотни отбори се мъчат и често нищо не постигат срещу по скромни ,но добре подредени отбори играещи през цялото време в защита и тук таме контри ... какво мислите по въпроса , щото след днешния мач започна да ми става притеснено . Последните 30 минути играхме доста прилично , Кривия игра почти като в най добрите си години ... и какво то това - пак 2 на 1 за Черноморец . Живи и здрави и само Левски . ;)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Какви са възможните изходи от създалото се положение ..

Мнениеот drakata » 16 авг 2010 01:48

Футбола е игра на приливи и отливи, затова и е толкова интересна. А и черноморец не са чак толкова слаб отбор. На мен ми хареса как играха Левски независимо че загубихме. Просто не ни върза играта в атака. Мисля че реалният резултат е равния но и тая загуба ще я преглътнем. Важното е че играхме с хъс и желание, другото само ще си дойде на мястото. Неприятно впечатление ми направи непрекъснатото лежане на футболистите на черноморец, цска така лежат като ни поведат.
Последна промяна от drakata на 16 авг 2010 01:49, променено общо 1 път.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 16 авг 2010 01:48

Нищо - продължаваме... ако искаме да правим нещо значи трябва да биеме.Ние не сме треньори да обсъждаме как се разбива тактиката на повечето италянски отбори от едно време или на Мауринио.Секи си знае как.Както искат да я разбиват тактиката.Важното е да елиминират АИК. До преди 24 часа казвахме , че можем много.След загубата от черноморец на някои от нас ни става притеснено.Нормално е да има и загуби.Ако тия момци са силни и с манталитет за Левски , значи се дигат , забравят тоя мач и излизат за победа или поне стратегически , голов равен мач в четвъртъка.То тука е така да , ще играят защитно... в Европа (ако минем АИК ) например няма да играят така.Данеби в групите един Манчестър Сити да играе с 8 защитници ? Или Борусия Дортмунд... АИК също нямаа да играе защитно предполагам.В Крайнаа сметка и срещу Barcelona играят сички защитно ма това не им пречи в повечето случаи да бият... дори и с 1-0.Извода е както казах , да се дигнат и да продължават да си играят както могат.Секи да дава най - добро от себеси...и да се бележи дори и 1 положение.Големите отбори са така - имат 2 положения вкарват 2 гола.Това е .
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 16 авг 2010 01:51

Момчета сега е едва началото на сезона. Всичко ще се реши в месеците март-април. Засега мн по-важно е добар резултат в Швеция и евентуално елеминиране на АИК. С това ще ни се осмисли сезона. Пак и вече доста идват и по-лесни мачове. Горе главите ;)

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 16 авг 2010 01:56

Футбола е игра,и като във всички игри,има победи,има и загуби. Просто днес на момчетата не им беше ден,включително и на Дембеле. Горе главите и само ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2010 02:03

Няма никакъв повод за притеснение ;) Важното е, че играем приличен футбол и че сме доста над родните стандарти. Барселона, Реал, Челси, Манчестър... също не печелят 100% от мачовете си, но това не им пречи почти всеки сезон да са на челните позиции. Подобно на тях, Левски също ще спечели достатъчно мачове, за да завърши първи в първенството.
А пък за европейските турнири не е необходимо да говорим, защото там отборите играят играта, а не бранят точката (тук изключвам някои отбори от първи, втори и от части трети предварителен кръг). АИК може и да играе защитно, но със сигурност няма да играе два мача с по 10 защитници, защото нещата могат така да се развият, че шведите да отпаднат след два хикса. Т.е. всичко зависи от нашия отбор, шансове със сигурност ще имаме, ако ги използваме добре - влизаме в групите, ако ги пропуснем - отпадаме ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 16 авг 2010 02:20

Не може от 30 мача да ги спечелим всички ще има загуби победи просто днес не беше ден сега да се надяваме да се ,че ще се подготвят за мача с АИК
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 авг 2010 02:20

Заключението (след като ние сме играли добре на европейско ниво) е че Черноморец са играли много добре.И си мисля че е точно така.След мача им с цска писах че всичко се съсредоточават върху играта на цска а никой не говори че Черноморец играха супер!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 авг 2010 03:26

8-)

Не драматизирайте !Нищо фатално не е станало.
Черноморец далеч не са слаб отбор и още миналата година казах, че това, което се прави там ще донесе резултати.
Левски не са непобедими, въпреки добрата форма, в която започнаха сезона.
А и на мен ми се струва, че снощи сините загубиха тактически мача.
При всички случаи треньорът на Черноморец - Краси Балъков е над този на Левски - Ясен Петров по знания във футбола.
Това и предстоящия важен мач на сините в Европа обясняват всичко. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 16 авг 2010 04:27

Да, ама другите отбори не са силни като Черноморец. Едно е да искаш да играеш на контри, друго е да можеш (както в случая с Черноморец) Днес по-добрият отбор победи. Успех за напред!!! (и днес Левски мен поне ме изненадаха в положителна светлина след 2-0, защото до тогава горе-долу мачът вървеше спрямо наблюденията ми)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”