Любо Пенев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dani***
Контакти:

Re: Любо Пенев

Мнениеот dani*** » 03 фев 2009 16:37

Ами да ти кажа, гледам сега снимки от 80-те.Хващам бас, че са му се лепели софиянки и то доста.Хващам бас, че ти изглеждаш доста кофти, щом говориш така за него... Дебила тук си ти, кор за тебе :D :D

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2009 16:46

popaj написа:.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече

Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.

Май Бербатов ти харесва на външен вид,а :lol: Гунди класира България на две световни първенства,вкарвал е голове на Португалия,Швеция,Норвегия,Холандия,Англия,единственият голмайстор на първото ни първенство с гол срещу тогавашния звезден отбор на Унгария,всичките му голове за националния отбор са решаващи!Гунди е световно признат и това всеки го знае,просто той е най-големият български футболист заедно със Стоичков!За компоненти,ще ти кажа,че като техника той е по-добър и то категорично от Жеков и Пенев!За играта с глава той категорично е номер едно!Гледал съм уникални негови изпълнения като финтове,задни ножици,поглед върху играта...Просто няма как Гунди да е след тях!!!Бербатов между другото нищо не е постигнал с националния отбор и головете му 90%са срещу слаби противници,а поне 60%в контроли,той дори не е лидерът на това поколение на терена,а Мартин,ама нали той играе в по-малък отбор вие не го споменавате сега,нали трябва сега Бербатов да е на почит,а преди как беше да не говорим,но единствено играта на Бербатов от тези тримата би могла да се сравнява с тази на Гунди!Понякога той напомня за неговата фантазия на терена!Не ме разбирайте погрешно,не омаловажавам Жеков,но това,че е вкарал толкова голове,не го прави по-велик от Гунди.Ами ако погледнете кариерата на Наско Сираков,ще видите,че той,ако не е ходил в чужбина,където претърпява тежка контузия,е имал огромен шанс на мине рекорда на Жеков в а група,всеки който има поне малко мозък в главата си може да види това!Любо е голям нападател,прекланям се пред мъжеството и успехите му в Испания,но той не е по-голям от Гунди,а за принос за националния отбор да не говорим,там дори Сираков е по-напред от него.Знам,че аз няма как да променя мнението или просташките изказвания на никого,но и не целя това,аз се радвам да се водят спорове с аргументи,с различни гледни точки,но без простотии.Аз писах предишния си пост,за да ви помоля да спрете да обиждате чуждите футболисти,да се радвате на своите,да викаме всички за България!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 фев 2009 16:52

Едно допълнение за Гунди-той вкарва единствения гол за България и на второто ни световно първенство,не само на първото.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 фев 2009 16:54

nikoko написа:Последен пост в този форум.
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!

Разбирам неприязанта ти към великия централен нападател Любослав Пенев.Дали е красив-остави това на жена му...Момчето постигна в кариерата си това,което никой от твоето стадо не е постигал,а ме съмнява и че ще постигне някога.Пенев никога не е бил медийна звезда-просто такава му е природата.Естествено е,че гонейки журналята,подобно на бат'Ицо,Пенев не може да се радва на медиен комфорт....Поради тази причина примитивните мозъци си създават грешна представа за Любо.Това е.Понеже ми изглеждаш сравнително възпитан за говедо,няма да те карам да скачаш в селски клозети,нито да си слагаш пръчки динамит в гъза.Всичко добро.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 фев 2009 17:00

Изображение

Ако не друго, Любо е един от най-успешните ни играчи зад граница!
По стара традиция - излязъл от шампиона ЦСКА!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 03 фев 2009 17:06

Голяма простотия и злоба мъчи някои хора! По-голяма глупост от това,че Спас Джевизов е класи над Аспарухов не може да изръси и най-тъпото същество на тази планета! Егати недоразумението! Предполагам,че самия Спас ще се изчерви от такова твърдение,но какво да се прави като простотията ходи по хората!!! :(
Любо е велик нападател!!! :lol:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 фев 2009 17:07

nikoko написа:Последен пост в този форум.
Безсмислено е да ви се обяснява каквото и да е!
Любо Пенев имал 167 гола, много добре!
Някъде да отрекох успехите му? Един човек просто се чудеше защо за него не се пише и не се говори много.
Аз дадох своя отговор, казах това, което мисля.
А имено, че Пенев прилича точно както и чичо му на абсолютен дебил. Тези двамата са живото доказателство, че сме произлезли от маймуната. Което по никакъв начин не обезценява успехите им във футбола.
Според мен това е единствената причина за Любо Пенев да не се пише и да не се говори, той е крайно неприятен с физиономията си и държанието си!
Представям си какво ще последва, така че повече нямам намерение да влизам в този форум и да пиша каквото и да било!
Извинявам се на обидените!

Пинокио Пинокио ... когато няма какво да кажеш и да опровергаеш,наричаш ПЕНЕВИ дебили и маймуноподобни...аз няма какво да кажа,съжалявам те!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 03 фев 2009 17:47

acmilan написа:
popaj написа:.Да не говорим,че тук се изрече една откровена глупост,че България имала трима велики централни нападатели и Гунди не е сред тях.Вие наистина не сте добре,спрете се вече

Опитай се да ни обясниш следното нещо-Георги Аспарухов от кой е постигнал повече ?От кой е вкарал повече голове?Даже Бербатов е и доста по-красив от него....Кажи за едно единствено нещо-компонент от играта или пък....и аз не знам...просто нещо,в което тези тримата да не са по-добри от него.

Май Бербатов ти харесва на външен вид,а :lol: Гунди класира България на две световни първенства,вкарвал е голове на Португалия,Швеция,Норвегия,Холандия,Англия,единственият голмайстор на първото ни първенство с гол срещу тогавашния звезден отбор на Унгария,всичките му голове за националния отбор са решаващи!Гунди е световно признат и това всеки го знае,просто той е най-големият български футболист заедно със Стоичков!За компоненти,ще ти кажа,че като техника той е по-добър и то категорично от Жеков и Пенев!За играта с глава той категорично е номер едно!Гледал съм уникални негови изпълнения като финтове,задни ножици,поглед върху играта...Просто няма как Гунди да е след тях!!!Бербатов между другото нищо не е постигнал с националния отбор и головете му 90%са срещу слаби противници,а поне 60%в контроли,той дори не е лидерът на това поколение на терена,а Мартин,ама нали той играе в по-малък отбор вие не го споменавате сега,нали трябва сега Бербатов да е на почит,а преди как беше да не говорим,но единствено играта на Бербатов от тези тримата би могла да се сравнява с тази на Гунди!Понякога той напомня за неговата фантазия на терена!Не ме разбирайте погрешно,не омаловажавам Жеков,но това,че е вкарал толкова голове,не го прави по-велик от Гунди.Ами ако погледнете кариерата на Наско Сираков,ще видите,че той,ако не е ходил в чужбина,където претърпява тежка контузия,е имал огромен шанс на мине рекорда на Жеков в а група,всеки който има поне малко мозък в главата си може да види това!Любо е голям нападател,прекланям се пред мъжеството и успехите му в Испания,но той не е по-голям от Гунди,а за принос за националния отбор да не говорим,там дори Сираков е по-напред от него.Знам,че аз няма как да променя мнението или просташките изказвания на никого,но и не целя това,аз се радвам да се водят спорове с аргументи,с различни гледни точки,но без простотии.Аз писах предишния си пост,за да ви помоля да спрете да обиждате чуждите футболисти,да се радвате на своите,да викаме всички за България!

АЙДЕ ПАК СИНИТЕ ЛЪЖИ
НЯМА СМИСЪЛ ДА МИ КАЗВАТЕ КОЛКО ГОЛА Е ВКАРАЛ ГУНДЬО ЩОТО ИМА ПОНЕ 20 ФУТБОЛИСТИ С ДОСТА ПО ДОБРИ ПОКАЗАТЕЛИ ОТ НЕГО.
И СТИГА ЛЪГАХТЕ ЧЕ НИ БИЛ КЛАСИРАЛ НА СВЕТОВНО.МНОГО СТЕ НЕЩАСТНИ.
И ТОЗИ ГОЛ СРЕЩУ АНГЛИЯ Е В ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ.Е МНОГО ВАЖНО!

КОЛКОТО И ДА НАДУВАТЕ БАЛОНА СТАТИСТИКАТА ПОКАЗВА ДРУГО

И ВСЪЩНОСТ ГУНДЬО СИ И Е ЕДИН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ФУТБОЛИСТ И АКО НЕ БЕШЕ ИГРАЛ 3 ГОДИНИ В ЛЕФСКИТУ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО СЛАГА И В ДВАЙСЕТИЦАТА.
А ДА СЕ СРЯВНЯВА СЪС СТОИЧКОВ Е ПРОСТО СМЕШНО.
ГУНДЬО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЕДНА СТОТНА ОТ ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ СТОИЧКОВ.
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛЕФСКАР ЛЕЛЕЙЙЙЙЙ!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 03 фев 2009 17:55

Абе ,много злоба има в болните ви мозъци.Едните мразят всичко червено,другите всичко синьо. Много малко индивиди във форуа разбират нещо от футбол. Не се ли интересуваш от качеството,красотата на играта , а само си избиваш комплекси ,си оставаш поредния изключително дебилен фен. Всички които сте избройли са големи играчи,а товаче някои от тях на са ми били любими ,касае предимно мен.
Попай,не си глупав,но злобата ще ти докара инфаркт. Жеков беше гениален центр.нападател,а Гунди нещо много повече.Нещо за ,което се иска не само футболен талант,но и човешко достойнство,харизма и интелект. От ДС не можаха да му простят ,че остана човек,въпреки ухажванията от тяхна страна. А и като комплексни футболни качества Гунди беше меко казано на световно ниво.Един от малкото родни футболисти,които са на неговото ниво като играч и в някои отношение дори го и превъзхождаше е Бонев (но не и като интелект и харизма)
Бъдете,ако не обективни,поне по-малко злобни. :twisted:

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 03 фев 2009 17:57

kalo написа:Голяма простотия и злоба мъчи някои хора! По-голяма глупост от това,че Спас Джевизов е класи над Аспарухов не може да изръси и най-тъпото същество на тази планета! Егати недоразумението! Предполагам,че самия Спас ще се изчерви от такова твърдение,но какво да се прави като простотията ходи по хората!!! :(
Любо е велик нападател!!! :lol:

е къв е гундьо. на кого е вкарал?колко?
пълен анонимник .много сте смешни :mrgreen: :mrgreen:
а джевизов е полуфиналист за КЕШ и голмайстор на Кипър през 1987 с 32 гола
оле оле ЦСКА оле!

Върни се в “ЦСКА”