Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:50

eelche написа:Първо отвратителен терен,приличаше на картофена нива и топката отскачаше отвратително,второ времето явно беше много тежко,защото и двата отбора не си даваха много "зор",Гара-та беше напълно обезличен и нямаше концентрация,а Черноморец ни "надиграха" с правилни изчиствания на топката и тотален антиФУТБОЛ.Както и да е,малко съм разочарован от Серджо,лично очаквах повече от него,но на този етап толкова,важното е да не се правят драми и да покажем добър футбол във Швеция идната седмица,защото от следващите мачове,ще си проличи дали този Левски е готов за големия футбол,пък и защото най-малкото защото ни зависи сезона от тях ;)

И аз очаквах повече от Грийн. Според мен беше грешка на Ясен да го пуска толкова бързо... а и все пак Огнянов направи добър мач с Локо Сф, трябваше пак да му се гласува доверие...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:51

MORSKI написа:...

Явно не съм разбрал, защо проблем ли има някакъв :mrgreen:

Няма проблем :)
Исках да внеса малко разяснение, защото усетих, че не го разбра...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 23:52

Obichamlevski написа:
MORSKI написа:
vesodoc написа:Пичове, стига глупости!!!
Наистина ни разкриха!!!
Много съм притеснен.
Първо: Не ви ли прави впечатление, че Балъков тотално надхитри Ясен Петров ??
Не може некъв си Хайри да надиграе Дембеле. Всъщност може, защото Дембеле прави адски еднотипни голове. С връщане към плеймейкъра през центъра и заобикаляне на защитника.
Второ: докога нашите защитници ще се подреждат в линия като в изкуствена засада на Ливърпул от 70 тте години ???
Трето: Левски е адски предсказуем отбор. При това при наличие на толкова добри сами по себе си изпълнители. Ще берем ядове и тоя сезон. Адски жалко!!!

Едно нормално мнение- поздравявам те за това! Разумен и точен анализ, а не като хора, които дават доводи без дори да знаят как е завършил даде мач :mrgreen:

Аве коментирай си смешния отбор бе , че Черно море и Черноморец имат идентична игра - никаква . Тополи играят повече футбол от вашите отбори .

Ще си коментирам каквот искам - това е форум! Вие как киснете в нашия :mrgreen:
И толкова си гледал мач на Тополи, че да коментираш... Все едно аз да кажа, че Горубляне играят по-добре от вас в днешния мач! ГХолямо самочувствие има у някои от вас, голямо... Чак изказвания за селски футбол и т.н, като до 60 минута нямахте атака!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Черноморец-Левски-Прогнози

Мнениеот Veso1913 » 15 авг 2010 23:52

lionel_messi написа:2-1 за Черноморец ! :twisted: :twisted:

МОмче,ако продължаваш така,може да станеш милионер! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 авг 2010 23:53

delpi написа:И аз очаквах повече от Грийн. Според мен беше грешка на Ясен да го пуска толкова бързо... а и все пак Огнянов направи добър мач с Локо Сф, трябваше пак да му се гласува доверие...

Какво нещо е субективното мнение?!... :( Аз пък се чудех как може Грийн (неиграл кой знае от кога) да играе най-много (и то не лошо) с топката през първото полувреме?!... :roll: :roll: :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 15 авг 2010 23:55

Deliba6 написа:
delpi написа:И аз очаквах повече от Грийн. Според мен беше грешка на Ясен да го пуска толкова бързо... а и все пак Огнянов направи добър мач с Локо Сф, трябваше пак да му се гласува доверие...

Какво нещо е субективното мнение?!... :( Аз пък се чудех как може Грийн (неиграл кой знае от кога) да играе най-много (и то не лошо) с топката през първото полувреме?!... :roll: :roll: :roll:

А така,пас на празна врата сравни играта на Влади Гаджев и Серджо ;) ама все пак,да не прибързваме до 1-2 седмици ще бъде на MAX готов за групите на ЛЕ :mrgreen:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 15 авг 2010 23:56

Заслужена победа на "Черноморец". "Левски" изобщо не заиграха в този мач. Еуфория от постигнатите победи (които не означават кой знае какво), довела до подценяване и липса на концентрация? Или това са възможностите? Оправданията със защитна игра на съперника, бавене, симулации и т.н. са неадекватни. Дано не се включи и терена. Тези прийоми са част от играта. Загубата може да бъде и навременна, и полезна.Надявам се, че ще се направят необходимите изводи и промени, ще се коригира излишното самочувствие. Предстоят много и то по-важни мачове.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:57

Deliba6 написа:

Често играеше с топката да... по-точно казано, често губеше топката и имаше доста неточни пасове. Поне аз така видях нещата. На тази позиция е нормално почти всички топки да минават през него...
А и физически не ми изглежда много здрав примерно както беше Ричи, както е сега Гаджев... дано занапред покаже истинските си възможности! От 1 мач изводи не могат да се правят!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 16 авг 2010 00:00

Очакваше се да загубим някъде . Ето , че се случи . На какво се дължи загубата . На подценяване и на безобразна защита.
Днес Младенов беше ли титуляр , че не разбрах . Тасевски също го нямаше . Видяхме Кривия как преобрази отбора като влезе .
Няма място за притеснения . В четвъртък резултатът ще е добър за Левски , колкото и да не им се иска на някои хора.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 авг 2010 00:03

delpi написа:
Deliba6 написа:

Често играеше с топката да... по-точно казано, често губеше топката и имаше доста неточни пасове. Поне аз така видях нещата. На тази позиция е нормално почти всички топки да минават през него...
А и физически не ми изглежда много здрав примерно както беше Ричи, както е сега Гаджев... дано занапред покаже истинските си възможности! От 1 мач изводи не могат да се правят!

Ричи беше по-борбен от Грийн, но холандецът е с доста по-добра техническа и тактическа подготовка. Аз съм много доволен от неговия трансфер.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”