Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

БАТЭ

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот БАТЭ » 15 авг 2010 23:45

Apostola написа:Много е хубаво дори, че паднахме! Както се казва страстите да се поохладят малко! Изводът от този мач е, че Левски трябва да се научи да играе и срещу такива противници. За съжаление и това го има във футбола! Не прави чест на Балъков, обаче за стила му на игра! Като ще правиш европейски футбол - надигравай! Не искам да гледам полувин полувреме как все някой лежи по терена, Хайри се хваща за глезена след дръпване за ръката, Фернандес се прави на шут, Жо минава покрай Нуньо и му взема топката и той се свлича, схванат! Така не се играе европейски, господин Балъков! Нищо, порадвайте се малко, но все пк е хубаво да излезете от заблудата в един момент! Живи и здрави!
Левскарите горе главите и мощно в четвъртък отнасяме русодесните! Само Левски! ;)

Имаш предвид бавене на топката в стил Урсула и Мечо ? Абсолютно съм съгласен, много е гнусно ! Честито ! ;)
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:45

Tommi написа:
batelevski написа:Остави бате, има още мачове, ще се научат..В Щвеция, някой друг мач тук и ще се почне с отавките ;) И все пак ви пожелавам успех срещу АИК :?

Оставките ще ги оставим за едни други отбори. Изгледах три кръга от първенството и съм много спокоен, защото не видях конкуренция за титлата, а пък в Европа каквото стане, но е по-вероятно да станат хубави неща, защото отборът има стил. На вас също ви пожелавам успех срещу ТНС, защото ще ви е нужен ;)
Батко има време..дай го малко по-спокойно. Аз излгедах 3 кръга и единственото, което знам е че има още 27. Щом ти знаеш нещо повече..браво. Хубаво е да си вярваш ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 15 авг 2010 23:45

vesodoc написа:Само да добавя...
единствено аз ли съм адски ядосан на Влади Гаджев за тия сватбарски шутове, които праскаше накрая, че дори и караше всички да замълчат...Това беше просто несериозно..

Ако беше вкарал онова воле сега щеше ли да си му ядосан??? :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 15 авг 2010 23:45

Първо отвратителен терен,приличаше на картофена нива и топката отскачаше отвратително,второ времето явно беше много тежко,защото и двата отбора не си даваха много "зор",Гара-та беше напълно обезличен и нямаше концентрация,а Черноморец ни "надиграха" с правилни изчиствания на топката и тотален антиФУТБОЛ.Както и да е,малко съм разочарован от Серджо,лично очаквах повече от него,но на този етап толкова,важното е да не се правят драми и да покажем добър футбол във Швеция идната седмица,защото от следващите мачове,ще си проличи дали този Левски е готов за големия футбол,пък и защото най-малкото защото ни зависи сезона от тях ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2010 23:46

batelevski написа:
Tommi написа:
batelevski написа:Остави бате, има още мачове, ще се научат..В Щвеция, някой друг мач тук и ще се почне с отавките ;) И все пак ви пожелавам успех срещу АИК :?

Оставките ще ги оставим за едни други отбори. Изгледах три кръга от първенството и съм много спокоен, защото не видях конкуренция за титлата, а пък в Европа каквото стане, но е по-вероятно да станат хубави неща, защото отборът има стил. На вас също ви пожелавам успех срещу ТНС, защото ще ви е нужен ;)
Батко има време..дай го малко по-спокойно. Аз излгедах 3 кръга и единственото, което знам е че има още 27. Щом ти знаеш нещо повече..браво. Хубаво е да си вярваш ;)

Аз си правя изводи от това, което съм видял, а ти "вярваш" в останалите 27 кръга ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 авг 2010 23:47

Love_ написа:
delpi написа:Love_, а Вие се научете да обичате! Знам, че е по-лесно да мразиш ама аре малко се напънете.... :mrgreen:

Aз отдавна съм се научил, каквото трябва си обичам. Въпроса е, че вие много летите в облаците. Ще ви приземят и ще има пак оставка, до следващите три победи. На всеки ни е познато.

Нас на преземиха вече . :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:47

Предната година какви изводи си направи от първите 3 кръга :lol: Има време, сега ако щеш вярвай, но след някой друг кръг само ще си се убедиш ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 авг 2010 23:48

vesodoc написа:Само да добавя...
единствено аз ли съм адски ядосан на Влади Гаджев за тия сватбарски шутове, които праскаше накрая, че дори и караше всички да замълчат...Това беше просто несериозно..

Влади имаше 3 шута-единия беше убийствен-уникална изява на Борел,другия мина до гредата,а третия... :oops: ...Дайте да не излизаме на лов за вещици-преди този мач изиграхме 6 мача на много добро ниво,вкарахме сумати голове и играта ни вървеше.Не може всеки мач да е така.Хубавот е,че случи днес в мач без особено значение.Дано си направим правилните изводи и победим в четвъртък шведския шампион АИК ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 15 авг 2010 23:48

Аз пък съм ви сърдит!... :cry: :P
Не ми обръщате внимание на постовете!... :evil: :mrgreen: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 23:49

delpi написа:
MORSKI написа:
vesodoc написа:Пичове, стига глупости!!!
Наистина ни разкриха!!!
Много съм притеснен.
Първо: Не ви ли прави впечатление, че Балъков тотално надхитри Ясен Петров ??
Не може некъв си Хайри да надиграе Дембеле. Всъщност може, защото Дембеле прави адски еднотипни голове. С връщане към плеймейкъра през центъра и заобикаляне на защитника.
Второ: докога нашите защитници ще се подреждат в линия като в изкуствена засада на Ливърпул от 70 тте години ???
Трето: Левски е адски предсказуем отбор. При това при наличие на толкова добри сами по себе си изпълнители. Ще берем ядове и тоя сезон. Адски жалко!!!

Едно нормално мнение- поздравявам те за това! Разумен и точен анализ, а не като хора, които дават доводи без дори да знаят как е завършил даде мач :mrgreen:

Абе ти не разбра ли, че човека те помисли за фен на Черноморец а не на Черно море...???

Явно не съм разбрал, защо проблем ли има някакъв :mrgreen:

Върни се в “Левски”