ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - "Левски" 15.08, 21:00 ч.
Това е отбора и скоро всички ще го разберат, Черноморец напред !!!!!!
мда ..... тоя път ръгача гара не можа да си изръга един гол ....мда ....иначе успех в швеция ...дано бият и влезнат в ле
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Лелееееееееееееееееееееееееееееееееее. Изтриха всички теми за мача Черноморец - Левски. Много на вътре го поеха. 

Тук съм . С оглед на показаното от двата отбора - реален резултат . Като цяло , слаб мач в който спечели по-мотивирания отбор . Левски се сети да играе при 2:0 . С такова представяне нищо добро не ги чака в Швеция . Колкото до това кой е имал късмет ... мисля , че се видя 

Conan написа:Тук съм . С оглед на показаното от двата отбора - реален резултат . Като цяло , слаб мач в който спечели по-мотивирания отбор . Левски се сети да играе при 2:0 . С такова представяне нищо добро не ги чака в Швеция . Колкото до това кой е имал късмет ... мисля , че се видя
Не знам кой е бил мотивиран, но победата си е победа ! Да, късмета беше на страната на "Левски", че Андре не успя да вкара гол, а уцели гредата !
[center]
[/center]

Converse написа:Conan написа:Тук съм . С оглед на показаното от двата отбора - реален резултат . Като цяло , слаб мач в който спечели по-мотивирания отбор . Левски се сети да играе при 2:0 . С такова представяне нищо добро не ги чака в Швеция . Колкото до това кой е имал късмет ... мисля , че се видя
Не знам кой е бил мотивиран, но победата си е победа ! Да, късмета беше на страната на "Левски", че Андре не успя да вкара гол, а уцели гредата !
Тази греда май само ти си я видял . Защото аз видях греда на Гаджев и пропуск на Дембеле на празна врата. Но пак казвам - реален резултат с оглед на това което двата отбора показаха .
Conan написа:Converse написа:Conan написа:Тук съм . С оглед на показаното от двата отбора - реален резултат . Като цяло , слаб мач в който спечели по-мотивирания отбор . Левски се сети да играе при 2:0 . С такова представяне нищо добро не ги чака в Швеция . Колкото до това кой е имал късмет ... мисля , че се видя
Тази греда май само ти си я видял . Защото аз видях греда на Гаджев и пропуск на Дембеле на празна врата. Но пак казвам - реален резултат с оглед на това което двата отбора показаха .
Кажи сега честно, ти като Бургазлия не се ли радваш поне малко на победата ?
[center]
[/center]

Converse - къде съм казал , че не съм доволен на победата . Трите точки са си три точки . Отделно винаги съм щастлив когато Софийските отбори ( особено Левски и ЦСКА ) губят мачове
. Тук ще използваммомента да поздравя феновете на Берое за днешната им победа . Но пак ще кажа - и тази победа както и победата срещу ЦСКА няма да имат никакво значение , ако отбора не се класира в Евротурнирите . За съжаление обаче , не виждам Черноморец да има потенциал да се бори за класиране в тройката .

-
- Контакти:
Conan- приятел гредата на Черноморец само ти май не си я видял 

gardimarin написа:Conan- приятел гредата на Черноморец само ти май не си я видял
ами може да посочиш около коя минута е поне , че да се ориентирам