Павел Дочев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Уволниха Дочев!

Мнениеот Гуу » 15 авг 2010 23:13

TheClub написа:
Roger_Federer написа:Тези,където плюете по Дочев сте много зле и нищо не разбирате явно от футбол.Ето сега и Подуене паднаха от Черноморец с 1:2,ама съм сигурен,че няма да има трагедии като миналата седмица.Но това е на заден план.Мисля че е глупаво да повтаряме,дали Дочев трябва или не трябва да бъде треньор на ЦСКА.Сигурен съм обаче,че ако му се даде време да доразвие проекта "ЦСКА на Дочев" ще има много доволни и от тези,които сега го плюят,защото им тежи липсата на точки.И на мен ми е тежко,че от три кръга нямаме нито една победа,но няма какво да се прави.Силно се надявам утре съобщението да гласи,че Павката остава,защото иначе нещата ще са доста непредказуеми и вече няма да е ясно дали ще има излизане от ситуацията.Една смяна на треньора винаги всява хаос,това на всички е ясно.А Дочев е нашият човек.И понеже е тъпо сега да почнем да обясняваме "за" и "против",давам ви линкче,не е нито рекламно,нито за някакви точки,който се интересува да прочете това,което съм написал и да си помисли сериозно ли е Павел Дочев да бъде махнат след месец и половина работа и 5 официални мача-лична позиция,на никого не натяквам мнението си,но смятам че така е правилно.Според мен той трябва задължително да има кредит на доверие,иначе повтаряме грешките отпреди,а това е безсмислено.
http://statiite.com/2010/08/%D0%BF%D0%B ... %BA%D0%B0/

И аз съм на същото мнение!

То май почти всички тук сме на това мнение, ама въпросът е дали "титаните" мислят по същия начин...? :roll:

Сега казаха по Про.бг, че всъщност утре от 14:00 часа ще обявят новия треньор...иди разбери какво става на "Армията"...? :roll:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 15 авг 2010 23:16

Ако питаш мене съм против треньора да го отнася всеки пък когато не върви. И е редно да се предприемат сурови наказания спрямо футболистите. Миналата седмица ми попадна една статия в Спортал, която за разлика от всички статии даде друг поглед на нещата и лично мое мнение, че това което бяха написали е 100% вярно.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 15 авг 2010 23:16

ne e problema v do4ev da go ostavqt na mira i da zapo4nat da nalagat mladi mom4eta ot 6kolata .tazi godina da q otpisvame i za dogodina da imame 6to gode dobar otbor

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 23:17

Гуу написа:То май почти всички тук сме на това мнение, ама въпросът е дали "титаните" мислят по същия начин...? :roll:

Сега казаха по Про.бг, че всъщност утре от 14:00 часа ще обявят новия треньор...иди разбери какво става на "Армията"...? :roll:

Дано не го сменят! Най-верният им ход! Вижте Бала какво прави в Черноморец, а на ЦСКА не им трябва толкова много време, за да тръгнат нагоре... Манталитета ни е друг!

Потребителски аватар
C41
Контакти:

Мнениеот C41 » 15 авг 2010 23:19

Цирк Ц С К А :evil:
Изображение

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 15 авг 2010 23:22

Браво най-после да го махнат тази мижитурка.Ви слепили сте?Та те не могат да бягат,след 50 мин и вървят по терена вече.Как да играят като нищо не ги е тренирал?СУПЕР МАХАЙТЕ ГО.САМО СТОЙЧО МЛАДЕНОВ,никой друг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vinagi_4erveni
Контакти:

Мнениеот vinagi_4erveni » 15 авг 2010 23:22

не е толкова зле играта и лежски и черноморец ги надиграхме но нямахме 6анс пред гола а в футбола това се гледа .нека дочев да остане мисля че след о6те 4. 5 мача няма да има кои да ни се опре.поне се надявам

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 15 авг 2010 23:24

Не сменяйте Дочев. Изхвърлете:

Павел Виданов
Коста Янев
Руи Мигел
Муши Саидходжа
И забравих че преди всеки мач на Маркиньош трябва да му бият няколко шамара.
За италианците да изчакаме малко!
Последна промяна от Red Hot на 15 авг 2010 23:25, променено общо 1 път.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 авг 2010 23:24

vinagi_4erveni написа:не е толкова зле играта и лежски и черноморец ги надиграхме но нямахме 6анс пред гола а в футбола това се гледа .нека дочев да остане мисля че след о6те 4. 5 мача няма да има кои да ни се опре.поне се надявам

Даже и за по кратко, но нека го оставят да работи!

teksas_CSKA написа:Браво най-после да го махнат тази мижитурка.Ви слепили сте?Та те не могат да бягат,след 50 мин и вървят по терена вече.Как да играят като нищо не ги е тренирал?СУПЕР МАХАЙТЕ ГО.САМО СТОЙЧО МЛАДЕНОВ,никой друг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: LUD LUD LUD !! Луд си бате!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 15 авг 2010 23:26

Някой замисля ли се, че ако нападението ни заработи нещата ще се оправят.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Върни се в “ЦСКА”