Новите попълнения на ЦСКА Дормушали Саидходжа и Алауса ще са титулярните нападатели на тима през пролетта. Това призна наставникът на тима Димитър Пенев по време на честванията в негова чест вчера.
Според Стратега играта на двамата е била на много добро ниво в Кипър и те са фаворити за заместници на контузените звезди Здравко Лазаров и Владимир Манчев.
„Саидходжа и Алауса се представиха на отлично ниво в подготовката до момента, така че не се притеснявам за атаката, коментира Пената. - По време не турнира в Албена ще изчистя в голяма степен основния състав за първенството."
Както е известно, Муши се разписа и в двете контроли, които ЦСКА игра до момента.
Муши и Алауса ще водят атаката в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Муши и Алауса ще водят атаката в ЦСКА
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Муши и Алауса ще водят атаката в ЦСКА
Като гледам изцяло обновена атака, ще бъде интересно. Иначе, аз си задавам въпроса, защо имаме толкова много нападатели, доколкото успях да ги преброя в момента са около 8, което за мен просто абсурдно. Повечето едва ли ще изиграят повече от 3-4 мача за полусезона,а в същото време както знаем, някой от тях взимат никак не малки заплати
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Като гледам изцяло обновена атака, ще бъде интересно. Иначе, аз си задавам въпроса, защо имаме толкова много нападатели, доколкото успях да ги преброя в момента са около 8, което за мен просто абсурдно. Повечето едва ли ще изиграят повече от 3-4 мача за полусезона,а в същото време както знаем, някой от тях взимат никак не малки заплати
Да се надяваме, че не е заради комисиони! по принцип не е лошо да имаме дълга скамейка!
a boy named goo написа:Като гледам изцяло обновена атака, ще бъде интересно. Иначе, аз си задавам въпроса, защо имаме толкова много нападатели, доколкото успях да ги преброя в момента са около 8, което за мен просто абсурдно. Повечето едва ли ще изиграят повече от 3-4 мача за полусезона,а в същото време както знаем, някой от тях взимат никак не малки заплати
Никой не е казал,че остават ... Пиетробон и Стойков се връщат обратно в Пирин,гаранция просто нищо не показаха до момента,дано загатнат на турнира в Албена.Гунлаугсон за нищо става и Пенев е на ясно,че няма да разчита на него ... в момента имаме Саидходжа и евентуално Алауса да не забравяме Мартин Тошев и това е ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:a boy named goo написа:Никой не е казал,че остават ... Пиетробон и Стойков се връщат обратно в Пирин,гаранция просто нищо не показаха до момента,дано загатнат на турнира в Албена.Гунлаугсон за нищо става и Пенев е на ясно,че няма да разчита на него ... в момента имаме Саидходжа и евентуално Алауса да не забравяме Мартин Тошев и това е ...
Какъв беше смисъла от тяхното закупуване, като сега ще ги връщат!
Ами те не са купени а са взети на пробен период 

- a boy named goo
- Контакти:
Angoff написа:a boy named goo написа:Като гледам изцяло обновена атака, ще бъде интересно. Иначе, аз си задавам въпроса, защо имаме толкова много нападатели, доколкото успях да ги преброя в момента са около 8, което за мен просто абсурдно. Повечето едва ли ще изиграят повече от 3-4 мача за полусезона,а в същото време както знаем, някой от тях взимат никак не малки заплати
Никой не е казал,че остават ... Пиетробон и Стойков се връщат обратно в Пирин,гаранция просто нищо не показаха до момента,дано загатнат на турнира в Албена.Гунлаугсон за нищо става и Пенев е на ясно,че няма да разчита на него ... в момента имаме Саидходжа и евентуално Алауса да не забравяме Мартин Тошев и това е ...
Забрави да споменеш Руи Мигел, а пък скоро ще се завърне и Владимир Манчев.
Като каза, че Пиетробон и Стойков се връщат в Пирин, изниква въпроса, защо ги купихме въобще. Защото доколкото съм запознат тези футболисти вече са подписали договори с ЦСКА и по този начин предполагам,че ще се върнат в Пирин под наем, а пък ЦСКА ще си запази правата над тях, ама знае ли човек.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- a boy named goo
- Контакти:
pecolt написа:Ами те не са купени а са взети на пробен период
В интерес на истината, това не го знаех, мислех си, че са подписали вече с нас.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- POPCORN
- Контакти:
Да само искам да кажа нещо с голями букви.Наблюдавайте Муши и ми поменете думата, където Ботев плд викаха а тоя не е никакъв.Гледайте тоя полусезон какво ще прави.Това за мене е ебати удара!Поне 7-8 гола ще вкара 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Тeзи, от които ще се освободи Пената със сигурност според мен са Стойков, Беконо, този македонския младежки национал Чурлинов и с течение на времето и исландеца ще си тръгне, но вероятно не веднага....
Може и да имат качества, но просто самия Пенев не ги пуска особено често - направи ми впечатление последната контрола на отбора, в която уж влязоха и много от тези, които рядко попадат в сметките, но и тогава този Чурлинов например не влезе а исландеца беше контузен....
А специално за Пиетробон - мисля че ще остане, защото от щаба знаят какво може, друг е въпроса ще засега не се включва особено забележимо и добре!
Състава е ясен, сега на турнира в "Албена" ще се доизбистри, защото на някои постова конкуренцията е жестока....
Иво Петров го каза ясно - ЦСКА е шампион, другите да си разделят следващите места...
Друго пък да кажа аз в тази връзка - дано Ходжата да се представи на ниво като почне полусезона, Алауса също да тръгне добре, но аз ви обръщам внимание на вратарския пост...
Ако Иво е здрав и е титуляр през пролетта - тези 12 гола, които имаме дотук в нашата врата толкова и ще си останат до края на сезона....
Ще се видим в края на май на "Армията" с 32-рата шампионска титла!
Може и да имат качества, но просто самия Пенев не ги пуска особено често - направи ми впечатление последната контрола на отбора, в която уж влязоха и много от тези, които рядко попадат в сметките, но и тогава този Чурлинов например не влезе а исландеца беше контузен....
А специално за Пиетробон - мисля че ще остане, защото от щаба знаят какво може, друг е въпроса ще засега не се включва особено забележимо и добре!
Състава е ясен, сега на турнира в "Албена" ще се доизбистри, защото на някои постова конкуренцията е жестока....
Иво Петров го каза ясно - ЦСКА е шампион, другите да си разделят следващите места...
Друго пък да кажа аз в тази връзка - дано Ходжата да се представи на ниво като почне полусезона, Алауса също да тръгне добре, но аз ви обръщам внимание на вратарския пост...
Ако Иво е здрав и е титуляр през пролетта - тези 12 гола, които имаме дотук в нашата врата толкова и ще си останат до края на сезона....
Ще се видим в края на май на "Армията" с 32-рата шампионска титла!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!