Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Абе имам един въпрос: 7000 продадени билета ли е имало или тази цифра така "на око" е взета?
- PLOVDIV PEE 1912
staria написа:Абе имам един въпрос: 7000 продадени билета ли е имало или тази цифра така "на око" е взета?
повече са.....
- Alternative
- Контакти:
staria написа:Абе имам един въпрос: 7000 продадени билета ли е имало или тази цифра така "на око" е взета?
Аз мисля,че бяха между 8 и 10 хиляди,но и 7 000 не е зле!

- Yellow major
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Yellow major написа:Abbiati написа:Ти кой мач си гледал?
Абе пич, ти да не си някой 15-16 годишен фен?
майоре,моля ти се.......
И аз му се моля да бъде малко обективен. Да ми каже просто колко положения имахме първото полувреме и от игра имаше ли такова?
Мисля ,че не трябва да се самозаблуждаваме. Отбора не бе на нивото на публиката ни.
- lewstherin
- Контакти:
Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа
Първото полувреме беше много слабо, незнам от жегата ли, или от какво... Но второто играхме силно, трябва ад ес поработи над завършването на атаките. Мисля че като за първи мач, футболистите са заедно отскоро, се получи добре. Важното е че спечелихме. А публиката поне през първото полувреме н ебеше на ниво, песните се изпяваха вяло, по един път и повечето млъкваха, но второто беше по-добре. Честита победа!
Майоре, при твоя извод "Бакала не става за треньор", не мога да не те питам кой мач си гледал. Не съм казал че мачът е бил блестящ, обаче твоите изводи са тотално неверни и неподплатени!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Някой има ли линк за останалите резултати в групата?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- lewstherin
- Контакти:
- Yellow major
- Контакти:
Abbiati написа:Майоре, при твоя извод "Бакала не става за треньор", не мога да не те питам кой мач си гледал. Не съм казал че мачът е бил блестящ, обаче твоите изводи са тотално неверни и неподплатени!
Аз съм гледал повече мачове от теб в контролите със сигурност и затова имам поглед върху нещата. Ти си явно силно повлиян от емоции приятел. Нек ни е честита победата ,но трябва да се играе и първото полувреме. Всеки мач трябва да се решава рано или ще има такива като в Септември и днес.
Ако така играем не можем да вземем доста мачове навън а дори и в Пловдив ще има гелета.
Кои са Асеновец с десет души да ти направят толкова контри второто полувреме и да ти вкарат гол. Ти май си забравил ,че днес играхме с отбор който влезна във В група този сезон.
Yellow major написа:Abbiati написа:Майоре, при твоя извод "Бакала не става за треньор", не мога да не те питам кой мач си гледал. Не съм казал че мачът е бил блестящ, обаче твоите изводи са тотално неверни и неподплатени!
Аз съм гледал повече мачове от теб в контролите със сигурност и затова имам поглед върху нещата. Ти си явно силно повлиян от емоции приятел. Нек ни е честита победата ,но трябва да се играе и първото полувреме. Всеки мач трябва да се решава рано или ще има такива като в Септември и днес.
Ако така играем не можем да вземем доста мачове навън а дори и в Пловдив ще има гелета.
Кои са Асеновец с десет души да ти направят толкова контри второто полувреме и да ти вкарат гол. Ти май си забравил ,че днес играхме с отбор който влезна във В група този сезон.
Майоре, истината според мен е някъде по средата...
Просто си мисля, че като излязоха и видяха какво става по трибуните момчета малко се стегнаха и се уплашиха. Бяха прекалено предпазливи, и не разкриха потенциала с който разполагат