ХЕРО
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХЕРО
Много от рано го почнаха! Очаквах поне до 5-6 кръг да го изтърпят!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Щото си взе целия антураж там. Вместо някой от "куфарите", да беше взел някой руснак за помощник. Нищо чусно и да го бойкотират там местните. Иначе за резултатите се иска време. Да "прецениш" треньорски качества само на базата на резултати от контроли срещи си е чисто аматьорство.
hypodil написа:. Да "прецениш" треньорски качества само на базата на резултати от контроли срещи си е чисто аматьорство.
Така си е! Който дава парите, той решава!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:Така си е! Който дава парите, той решава!
Явно манталитета на местните новобогаташи не се различава коренно от тоя на нашите си.
Както и да е. Херо си има глава на раменете и много добре е знаел в какво се забърква. Сигурно е наясно и че той носи отговрност не само за себе си, ами и за една камара помощници, които замъкна натам.
Набеден за треньор.Този шизофреник много рано си повярва.
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА АМКАР: ВЪЗМУТЕН СЪМ, 100% ЗАСТАВАМ ЗАД ДИМИТРОВ
3 февруари 2009 12:29
Президентът на Амкар Перм Валерий Чупраков отрече категорично информациите, тиражирани от „Спорт Експрес”, че българският треньор на тима Димитър Димитров може да бъде уволнен, още преди началото на сезона в Русия.
„Възмущението ми е безгранично! Не мога да разбера как журналист от такъв уважаван вестник като „Спорт Експрес” може да напише такива глупости,” възкликна Чупраков пред официалния сайт на Амкар. „Първо, аз се намирам в Перм и изпълнявам своите дела тук. Второ, ако отида да посетя тренировъчния лагер на отбора, това ще е просто работна визита. И трето, няма никакъв конфликт между ръководството и треньорския щаб, както и между играчите и треньора. И последно, аз на 100% заставам зад действията на треньорите по принцип, а сега в частност и на тези на Димитров.”
Чупраков добави: „Ще изготвим писмо до заместник главния редактор на изданието Владимир Титоренко, за да се запознае със ситуацията, и с необходимостта от публично извинение на написалия статията Анфиногентов пред футболистите, треньорския щаб и ръководството на клуба, за публикуване на информация, която не отговаря на действителността.”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=67942
3 февруари 2009 12:29
Президентът на Амкар Перм Валерий Чупраков отрече категорично информациите, тиражирани от „Спорт Експрес”, че българският треньор на тима Димитър Димитров може да бъде уволнен, още преди началото на сезона в Русия.
„Възмущението ми е безгранично! Не мога да разбера как журналист от такъв уважаван вестник като „Спорт Експрес” може да напише такива глупости,” възкликна Чупраков пред официалния сайт на Амкар. „Първо, аз се намирам в Перм и изпълнявам своите дела тук. Второ, ако отида да посетя тренировъчния лагер на отбора, това ще е просто работна визита. И трето, няма никакъв конфликт между ръководството и треньорския щаб, както и между играчите и треньора. И последно, аз на 100% заставам зад действията на треньорите по принцип, а сега в частност и на тези на Димитров.”
Чупраков добави: „Ще изготвим писмо до заместник главния редактор на изданието Владимир Титоренко, за да се запознае със ситуацията, и с необходимостта от публично извинение на написалия статията Анфиногентов пред футболистите, треньорския щаб и ръководството на клуба, за публикуване на информация, която не отговаря на действителността.”
http://gong.bg/view_article.php?article_id=67942
Появят ли се един път такива слухове - нещата рано или късно ще станат. Още повече, че те са излезли в един от най-реномираните вестници. Според мен сега ще се даде последен шанс на Херо и нещата не потръгнат ли, ще бъде заменен. В руския футбол се разиграват много пари и едва ли някой президент ще чака дълго.
Не знам какво прави напоследък Амкар, но си спомням, че в първите три мача при Херо имаха две загуби и едно равенство, без да успеят да отбележат гол.
Не знам какво прави напоследък Амкар, но си спомням, че в първите три мача при Херо имаха две загуби и едно равенство, без да успеят да отбележат гол.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Този дървен философ сега го слушах по гонг. отдавна му е време до го изхварлят.Вече и онези отдалечени руснаци го разбраха какъв ''специалист '' е.Херо да отиде да тренира някои от новите ''отборчета'',които бяха приети на конгреса! 

Върни се в “Футбол - България”