ЦСКА и вчера излъга звездите си Владо Манчев и Здравко Лазаров и отново не им преведе заплатите. Двамата трябваше да получат парите си още преди две седмици, но плащането все се отлага, като поредното обещание бе за вчера. Оказа се обаче, че клубната каса е празна и Манчев и Лазаров пак бяха излъгани.
"Меридиан мач" още преди седмица информира, че ръководството на ЦСКА показва пълна незаинтересованост от контузените си асове. Докато Владо е твърдо аут до края на сезона, то Електричката има шанс да бъде възстановен още за първия пролетен кръг, в който "червените" гостуват на Беласица в Сандански.
"Обидно ми е от подобно отношение. Това е несериозно. Шефовете се крият от мен, не ми вдигат телефона. Плащат на едни футболисти, а на други - не. Редно е да има някакво обяснение, но никой не ми дава такова. Може клубът да има финансови проблеми, но поне да ми кажат. Не е въпросът в самите пари, а в отношението към водещи футболисти, което е недопустимо. Не може ние да си даваме здравето за ЦСКА и да си чупим краката, а другата страна да не се интересува. В интерес на истината не очаквах подобно отношение, когато подписах с ЦСКА. Сега най-важното е да се възстановя и после ще мисля какво ще правя от лятото нататък", заяви Манчев пред "Меридиан Мач".
ЦСКА пак лъже играчите си
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА пак лъже играчите си
Искам най-категорично да заявя,че това са долни лъжи и инсинуации.
- POPCORN
- Контакти:
oоф стига сте вярвали на сайтове където се чудят каква глупост да напишат само и само да могат да влизат сумати хора в тях!За пореден път се обеждавам, че БЪЛГАРИНА е много прост!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:oоф стига сте вярвали на сайтове където се чудят каква глупост да напишат само и само да могат да влизат сумати хора в тях!За пореден път се обеждавам, че БЪЛГАРИНА е много прост!
добре е да ходиш малко на училище. Като те прочете човек, наистина ще си помисли, че българите сме много прости. Незнам в какво се Обеждаваш, обаче този материал не е от никакъв сайт, а от "Меридиан мач". И е писан от един чорбар, при това от Перник. Познавам го лично, вместо мозък има петолъчки в главата.
- POPCORN
- Контакти:
абе писан.те писаха, че и никой няма да купи ЦСКА ама го купиха нали?По едно време писаха, че Титан нямали пари за ЦСКА, а Титан ни купиха.Как си пишат статийте?Ония казал на другия, после на третия и така нататака и попада при него и го пише!90% от нещата написани са глупости!Ама така е като има кой да им вярва ще си ги пишат!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- a boy named goo
- Контакти:
Докато тази статия не бъде публикувана в Гонг.бг не вярвам, че има нещо такова
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Първо ЦСКА още не е продаден от Томов и той продължава да си командва и да лъже .... Само не ми е ясно как ще се измъкне от голямата лъжа "ТИТАН"-ИК .... Ще ги върти тия от Титаник до към март-април и след това
че ония са бивши ченгета и не си поплюват !!!!
Колкото до излъганите футболисти, ами те ще си тръгнат през м.май, що да им плащат, през юли ще привлекат други балъци и ..... така ...

Колкото до излъганите футболисти, ами те ще си тръгнат през м.май, що да им плащат, през юли ще привлекат други балъци и ..... така ...

- unist_gp
- Контакти:
ако е само за времето,в което манчев и лазаров не играят, парите по договор трябва да ги поема футболния синдикат на дончо донев (ако нещо не се бъркам). така е внормалните държави / ако не играеш, заплата ти се плаща от осигуровките на футболистите, това пък трябва да се направи от михов. боби обаче му взе спонсорите. перуката спря нормалните спонсори за една футболна федерация и викна футболните престъпници в изпълкома за да има кой дава пари за заплатата му!!!!!! 

Върни се в “Футбол - България”