ЦСКА-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Черно море
Е то остава и да не сме по-добър отбор от Локо Пд, миналата година щяха да изпаднат, но не са и слаб отбор с ''плажни футболисти'' каквито ги изкарваш
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
E, Дано.... Но засега не се допказва... Вчера слаб мач срещу отбор за Б група.... С Пирин мъка, с Локото знаем какво стана....
Аз също като Моуринио не смятам, че Локото имат плажни играчи,,,,
Иначе Пиргов и защитата, че са силни е така, но и т ебъркат- Пиргов при излизанията е несигурен, а защитата ни в лицето на Домакина, също допуска грешки.... Сашко бероеца също не е безгрешен и така- нататък...
А, че имаме малшанс на Лаута имаме, но не може вечно той да е оправданието, а и не е само той причината..
Аз също като Моуринио не смятам, че Локото имат плажни играчи,,,,
Иначе Пиргов и защитата, че са силни е така, но и т ебъркат- Пиргов при излизанията е несигурен, а защитата ни в лицето на Домакина, също допуска грешки.... Сашко бероеца също не е безгрешен и така- нататък...
А, че имаме малшанс на Лаута имаме, но не може вечно той да е оправданието, а и не е само той причината..
- The Sailor Man
Но защо преекспонираме проблема>Гледа ли снощи Литекс?Ами Литекс би Пирин 2:1,както и ние,последните 25 минути ловеч бяха живи опълченци.Първия кръг биха 2:1 с клизми последния Миньор,а равния с Берое беше също клизмарски мач.Това е Шампиона на България как играе.Ние сме аналог в мачовете,но те приемат нещата и точките,а ние-подскачаме.Чакай малко,4-ти сме,какъв е проблема щом бием:?:.И друго "чакай малко"...Академик от Б групата оня ден направи 0:0 в Бургас на Черноморец,нали?Явно не са толкова слаб отбор,а междудругото спокойно можехме да вкараме 2-3 гола още,но имахме малшанс и невероятни пропуски на Дани Г,които не са от вчера...100% дузпа не ни даха още първото полувреме,когато подкосиха Марадончо.Това факти ли са?Факти са.Еми нека приемаме всички факти тогава,а не само тези които ни изнасят.Слабо,еми слабо,ОК,ама я да даде дузпата и да изгони човека им...да стане 2:0 и да са с 10 човека и какво правим тогава?
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Оставете го мача с Академиците.Важни са точките и това че Жоро се завърна.Както при загуба всички казват "Гледаме напред и това е.". В нашия случай същото.Къде са всички онези обаче, които яростно псуваха Велизар играчи отбор, фурии ли фунии ли бяха.Някакви такива?Вярно е че отново биха имали за какво да реват, но все пак защо ги няма?Важното е да не реанимираме ЦСКА, както каза някой вече.С тях играем добре последните години и си мисля, че е крайно време те да ни реанимират вместо ние тях.Дано Маркес се възстанови, че тоя Дани Г. нещо не е във форма сякаш.И все пак да не забравя - ЖОРО ИЛИЕВ - ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ.

Момчета ,ще ме извините ,но пишете много глупости ...ЦСКА не са Академик ..ако играем както до сега го правихме в тези 3 мача ,не ни чака нищо добро в София .Не може Академик да имат 6-7 положения във Варна .ако беше някой по-голям отбор на 100% губихме мача .ЦСКА ще се събудят точно срещу нас ,и не забравяйте ,че ако вземем мача в София може и убийства да станат на Армията .дали с игра или съдии ,няма да ни пуснат ...Но все пак ,тайничко се надявам на нещо ...
- The Sailor Man
4MVN написа:Момчета ,ще ме извините ,но пишете много глупости ...ЦСКА не са Академик ..ако играем както до сега го правихме в тези 3 мача ,не ни чака нищо добро в София .Не може Академик да имат 6-7 положения във Варна .ако беше някой по-голям отбор на 100% губихме мача .ЦСКА ще се събудят точно срещу нас ,и не забравяйте ,че ако вземем мача в София може и убийства да станат на Армията .дали с игра или съдии ,няма да ни пуснат ...Но все пак ,тайничко се надявам на нещо ...
Ти ще ме извиниш,но Академик имаха 1 положение и го изкараха в аут.Имаха и 1 удар във вратата,анемичен и Пиргов го хвана.До 60 минута не минаха центъра.Тотално ги надиграхме по всеки показател
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Първенството стана интересно, вече никой не му пука, че играе срещу Цска и ''Левски'', които се помислих за европейски шампион след 3-4 победи, а Дембеле беше станал по-добър от Дрогба 

---------------------------------------
Пишете по темата, какъв е този спам
Кривия, Левски, Дембеле, кой ли не се намеси, плюс обиди и квалификации в тема за мача с ЦСКА
Айде малко по-сериозно 

The Sailor Man написа:4MVN написа:Момчета ,ще ме извините ,но пишете много глупости ...ЦСКА не са Академик ..ако играем както до сега го правихме в тези 3 мача ,не ни чака нищо добро в София .Не може Академик да имат 6-7 положения във Варна .ако беше някой по-голям отбор на 100% губихме мача .ЦСКА ще се събудят точно срещу нас ,и не забравяйте ,че ако вземем мача в София може и убийства да станат на Армията .дали с игра или съдии ,няма да ни пуснат ...Но все пак ,тайничко се надявам на нещо ...
Ти ще ме извиниш,но Академик имаха 1 положение и го изкараха в аут.Имаха и 1 удар във вратата,анемичен и Пиргов го хвана.До 60 минута не минаха центъра.Тотално ги надиграхме по всеки показател
Извинявай ти ,но явно не си гледал мача ,хайде нека да гледаме реално ,и на мен не ми се иска ,но за жалост е така .Ако не си гледал мача ,гледай обзора на кръга ,там всичко ще покажат ...
Mourinio написа:Относно селекцията на чужденци, Локо Пд ни бие по този критерий отвсякъде и щом Зума твърди, че Карвальо е един от най-добрите нападатели в БГ значи е така, просто абсолютно винаги намират точните хора от чужбина, ние сме този, които сме взимали последните години така наречените ''плажни футболисти'' да не ги изброявам, помним Кольо какви ги беше докарал Джалма, Фабиньо, Тигран, Спречкович, който даже не записа официален мач, Пихоцкис и много други, Велизар преквалифицира в халфове двама бразилци, които през цялата си кариера са играли като десен и ляв бек - Ели Маркес и Адемар, последния добър чужденец и наистина класен който е играл в Черно море беше Дарко Спалевич
И Адемар и Маркес не са бекове а халфове и то атакуващи!Никога не са били бекове,защото в Бразилия такова животно няма.Там са халф-бекове.Така играят хората.Защо не споменавате Рикардо Андре?Човека снощи отново доказа че е добър играч.Няма отбор направил 100% успешни трансфери.За пример ще дам Реал мадрид-любимците на морския.Там от 10-9 са греди.Може би германците най добре се справят с този проблем.Следят ги дълго време и тогава купуват.Не се поддават на емоциите,че видите ли този играч/примерно Гаррата/вкарал 9 гола в 6 мача и е супер звезда.Ние навремето по този начин направихме според мен най смешния трансфер в А група за всички времена.Петър Петров от Шумен.В един мач ни вкара три гола и ги прилапахме веднага.А после за цялата си кариера вкра един гол доколкото се сещам.Така че да уцелиш правилния човек си е изкуство и то при положение че нямаме въобще хора назначени за скаути.За мен тази година взехме точните хора на точните позиции.За сега се справят сравнително добре.И след като Божилов влезе във форма заедно с Жорката,мисля че няма да сме толкова зле.Единствено ме притеснява факта,че сме изключително зависими от Жоро Илиев.С Кривия имахме подобна зависимост и се видя че такъв тип градене на отбор върху качествата на една фигура е много опасно,да не кажа пагубно.А това вече е в приоритетите на треньора.А там определено имаме проблеми.Дали от неопитност,дали на моменти от гордост-но нещата не се получават много добре според мен.Дано Попов излезе прав и нещата си дойдат на място след този кръг.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!