Легендите на Локомотив Пловдив - Христо Бонев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Легендите на Локомотив Пловдив - Христо Бонев
Честито бате ИЦО,нашта система 4-4-2
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Честит рожден ден на един голям Човек,голям Пловдивчанин и голям Локомотивец ! Обичаме те бате Ицо,завинаги в сърцата ни ! Бъди здрав,щастлив с Локомотив,и нека днес да има още един повод да празнуваш,и още много години да си с нас !
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Честит рожден ден бате Ице, да си жив и здрав още дълги години, за мен ти си най-големия Локомотивец за всички времена, през целия си живот не си спирал да се бориш за нашия отбор, продължаваш да го правиш и сега, за което хиляди благодарности от всички нас, закърмени с черно-бялата идея. ЛОКО ПЛОВДИВ И ХРИСТО БОНЕВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
Чистит рожден ден на Христо Бонев 
Честит рожден ден на Христо Бонев.
- plovdivram
- Контакти:
Честит Рожден Ден бате Ицо!!!
Да си жив и здрав!!!
mike28
Да, прав си!!! Христо Бонев е легенда на България, но в случая заглавието не е сгрешено, защото то е свързано с представянето на новата секция на loko-pd.com, която ще бъде изцяло посветена на легендите на клуба!!!
http://www.loko-pd.com/legends
Да си жив и здрав!!!
mike28
Мисля, че заглавието на темата е грешно, според мен Христо Бонев е легенда на България, на целия народ, не на определен клуб. Както и да е, пожелавам му от все сърце още дълги години живот, крепко здраве и много щастие.
Да, прав си!!! Христо Бонев е легенда на България, но в случая заглавието не е сгрешено, защото то е свързано с представянето на новата секция на loko-pd.com, която ще бъде изцяло посветена на легендите на клуба!!!
http://www.loko-pd.com/legends

Да е жив и здрав!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
L_P_F_C 1936 написа:Честит рожден ден бате Ице, да си жив и здрав още дълги години, за мен ти си най-големия Локомотивец за всички времена, през целия си живот не си спирал да се бориш за нашия отбор, продължаваш да го правиш и сега, за което хиляди благодарности от всички нас, закърмени с черно-бялата идея. ЛОКО ПЛОВДИВ И ХРИСТО БОНЕВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
Niama kakvo da dopulnia. Chestito i da e schiv i zdrav.
- North side Boy
Честит рожден ден на Христо Бонев!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!
Честит рожден ден на големия Христо Бонев,един от десетте най-велики български футболисти в историята!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.