Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Мнениеот durex » 15 авг 2010 13:12

megan fox написа:
Love_ написа:Стига сте плакали. Като не ви харесва как играят не ги гледайите. Просто след края на мача си плачете по презункция, колко е слаб като треньор Моу и всеки може защитно. Ае лека ви вечер ! Ако можеше всеки, да го правеше досега.

Ок, не всеки, а почти всеки! Нима една Швейцария не победи бъдещият световен шампион Испания?! Е какво? Да не би кръстоносците да са по-добри от Ла Фурия?! Не, просто се бяха затворили с 10 човека отзад, а отпред каквото стане. С идентична тактика много по-слабата Северна Корея за малко да открадне точка от Бразилия и тн да не ги изреждам всичките мачове от този тип... - ето, че доста треньори могат да налагат тази схема, но това е антифутбол! Безпристрастните фенове едва ли искат да гледат точно такива мачове! Все си мисля, че повечето хора биха искали да гледат атакуващ и красив футбол... А уважаващите себе си треньори НИКОГА и при никакви обстоятелства не биха използвали тази пинизчийска тактика! На моменти много ми се иска оня помияр Еленио Ерера никога да не се беше раждал!!! :evil: :evil: :evil:

Помияр ще викаш на всички треньори на Барса!!! Когато този човек печелеше КЕШ (два последователни пъти),когато друг треньор на Барселона го стори,тогава ще викаш,че е помияр и всичко останало,та когато той печелеше наред,твоята Барса играеше за купата на Уефа

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 15 авг 2010 13:18

fcb_bg написа:
sl321 написа:
fcb_bg написа: само 1 нещо ще те питам: играл ли си някога футбол? Ако си играл, ела ми кажи как се вкарва гол на 10 човека навряни в/и околко пеналта нон-стоп и неправещи абсолютно нищо друго.

А само едно ще те питам: Играл ли си някога футбол? Ако си играл ми кажи как се играе като си с 1 човек по малко 1 час и водиш с 2 гола разлика?

Пич, третия, нередовния гол в Милано, определи до голяма (95%) степен тактиката на Муруньо. То си беше ясно. Ако имаше 1 гол пасив, Интер, нямаше да направи 1-та атака в 25-30-та мин в Испания. Доказателство? Мача на Стамфорд Бридж.

П.С. Виждаш ми се културен пич, пук не знаеш, че е некултурно да се задава въпрос преди ти да си отговорил на такъв.
П.С.2. Голът на Пике не е от засада.
П.С.3. Голът на Къркич е е редовен, понеже.... знаеш ли защо е редовен?! Ръка прилепнала на пъпа, която я удря топка, води ли се умишлена игра?!

Чиста засада на Пике си имаше,с малко но я имаше.А Педро ръката му изобщо не беше до пъпа му както ти викаш не беше прилепена ясно е ,,че неможе и дума да става за гол! ПРОУМЕЙТЕ ГО НАДИГРАХМЕ ВИ!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 15:16

durex написа: ПРОУМЕЙТЕ ГО НАДИГРАХМЕ ВИ!!!!!!!!!!

Абсолютно съгласен!Това се видя от всеки друг само не и от на Барселона феновете!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 15 авг 2010 16:13

Моуриньо е убиец на красивия футбол ,кво толкова му харесват

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 15 авг 2010 17:55

sl321 написа:Такива е имало и в ущърб и в позла на всикчи отбори и то горе долу по равно така че не е коректно да намесваме засадите в случая защото пък на предишната година Челси бяха порязани за сметка на Барса а по преди Милан бяха порязани когато отмениха чист гол на Шевченко ( пак в полза на Барселона).

Забравяш червения картон на Леман 2006 ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 авг 2010 18:12

durex написа:
fcb_bg написа:

Пич, третия, нередовния гол в Милано, определи до голяма (95%) степен тактиката на Муруньо. То си беше ясно. Ако имаше 1 гол пасив, Интер, нямаше да направи 1-та атака в 25-30-та мин в Испания. Доказателство? Мача на Стамфорд Бридж.

П.С. Виждаш ми се културен пич, пук не знаеш, че е некултурно да се задава въпрос преди ти да си отговорил на такъв.
П.С.2. Голът на Пике не е от засада.
П.С.3. Голът на Къркич е е редовен, понеже.... знаеш ли защо е редовен?! Ръка прилепнала на пъпа, която я удря топка, води ли се умишлена игра? !

Чиста засада на Пике си имаше,с малко но я имаше.А Педро ръката му изобщо не беше до пъпа му както ти викаш не беше прилепена ясно е ,,че неможе и дума да става за гол! ПРОУМЕЙТЕ ГО НАДИГРАХМЕ ВИ!!!!!!!!!!

Какъв Педро, каква ръка? Айде първо да се научиш да знаеш за какво говориш, защото изглежда глупаво. Ръката на ТУРЕ, ако е умишлена, то трябва да започнеш да гледаш фигурно търкаляне. :idea:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 авг 2010 19:45

durex написа:Помияр ще викаш на всички треньори на Барса!!! Когато този човек печелеше КЕШ (два последователни пъти),когато друг треньор на Барселона го стори,тогава ще викаш,че е помияр и всичко останало,та когато той печелеше наред,твоята Барса играеше за купата на Уефа

"Помияр" ще викам на когото си поискам! Дори на теб, ако реша! Чу ли ме неполезно изкопаемо, такова?!
Да, Ерара е помияр, че е измислил тази помиярска тактика! Мауриньо е два пъти по-голям помияр затова, че я използва тази тактика! А ти си... бих ти обяснил много добре каква грешка на природата си, но ще получа бан за доооооооооооооста дълго време, така че ще си затрая!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 авг 2010 19:50

durex написа: ПРОУМЕЙТЕ ГО НАДИГРАХМЕ ВИ!!!!!!!!!!

Само в болното ти съзнание!

Първият мач вторият ви гол падна след нарушение в атака срещу Милито! Нарушението бе извършено близо до центъра, топката му бе отнета с прийом от ръгбито, рефера си замълча като путкa и пусна атаката да се развие и така падна вторият гол! После ви зачете гол от засада! И ти ми говориш, че сте ни надиграли?! Ако тия паляци от интер са надиграли Барселона, то аз съм Господ!!!

После следва решанша, в който ни отменят редовен гол! И ти твърдиш, че смешният ти отбор е стигнал до финала заслужено?! ОК! Дано в следващите 100 години да ви отсраняват все така ЗАСЛУЖЕНО, както интер отсраниха нас! Да видим тогава как ще виеш като мастия и какво ще обясняваш!

П.П. Ето ви линк към Замунда от където можете да изтеглете мача с HD качество! Гледайте го отново и пак говорете, слепци такива! http://zamunda.net/details.php?id=219239&hit=1
Последна промяна от megan fox на 15 авг 2010 19:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 авг 2010 19:52

bojkyy написа:
sl321 написа:Такива е имало и в ущърб и в позла на всикчи отбори и то горе долу по равно така че не е коректно да намесваме засадите в случая защото пък на предишната година Челси бяха порязани за сметка на Барса а по преди Милан бяха порязани когато отмениха чист гол на Шевченко ( пак в полза на Барселона).

Забравяш червения картон на Леман 2006 ;)

А нима картона на Леман не бе заслужен?! Но разбира се, щом трябва да се даде червен картон на съперник на Барселона, то картона не е заслужен! Понякога имам чувството, че трябва да убият играч на Барса, за да признаете, че даденото нарушение е било за картон (в случай не визирам ситуацията с Леман, а говоря като цяло!)

Върни се в “Футбол - Свят”