ЦСКА-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-Черно море
с този тренер ще ни е трудно дърпа отбора назад ама доста назад
-
- Контакти:
Отново няма да казвам как ще свърши мача от суеверие.Ще гледаме , ще видим
Напред Моряци!

- blue avalanche
- Контакти:
The Sailor Man написа:Академик игра с 11 защитника и за мене е важна победата,дали с 1:0 или с 5:0 пак е победа.Спокойно бе,много се трвожиш за нас.Велизар Попов каза,че отборът ще е във върхова форма от 4-тия кръг и мисля,че той така е готвил отбора,че именно в този мач да сме на ниво.Те имат мач с ТНС,ние възстановихме Жоро Илиев и може би и Маркес.Колкото до ръстта не помня да са вземали въздушни топки на Дяков,Димов и Сашко.Силно се надявам италианските дървета да играят,ако ще да са по 200 см. високи,те и Виданов ще са с головите асистенции за нашите нападатели.Никой не се заканва,не играем нищо особено,но поне не играем на ниво Б група като тях.Те да не би да играят?Неутрален терен и 200 пенсионера,това е арената...абе излизаме за 3 точки при това задължителни 3 точки,изобщо не ми дреме кои били,какво искали,какво щяло да стане.Хубаво е,че ние сме от отборите които не се съобразяваме с никой от години.Ако бяха Миньор или Сливен,техните подлоги да са ги реанимирали,но ние....аз помня,че все отиваме на отбори в криза,реанимираме всеки,но когато срещаме софийски такива им задълбаваме кризите до адското дъно!
"Спокойно бе,много се трЕвожиш за нас."
Това,пък,откъде ти дойде на ума?
"Велизар Попов каза,че отборът ще е във върхова форма от 4-тия кръг..."
Значи в 3-я трябваше да е поне на 90%,нали?Така ли беше с/у Академик?
"Колкото до ръстта не помня да са вземали въздушни топки на Дяков,Димов и Сашко."
Случайно,знаеш ли колко е висок Карвальо,дето ви вкара с глава?Щото аз знам.А това,че са слаби ЗАСЕГА при центрирания-така е.Но нито добрата,нито лошата форма са вечни.Ако трябва да сме честни,нито с/у нас,нито с/у Ч-ц с 9 души,ЦСКА беше ча-а-а-к толкова зле.
- зеленобелия
- Контакти:
За да имаме някакъв шанс да победим трябва да излезем с Ж.Илиев и Жардел титуляри.
зеленобелия написа:За да имаме някакъв шанс да победим трябва да излезем с Ж.Илиев и Жардел титуляри.
Жардел?Той не може да бяга в момента, много е зле физически
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Традицията показва,че Ч.Море винаги реанимира отбори изпаднали в криза.Такива отбори обикновено,нищо не им върви и ги бие,който ги хване, докато не им дойде мача с Ч.Море- постигат първа победа и тръгват нагоре./примери от минали Първенства,колкото искаш: мачовете с Беласица,Локо Пд,Спортист Своге и т.н/ Така,че цяло чудо ще е,ако вземем нещо в София от ЦСКА 
P.S Жоро Илиев е много далеч от формата си,а при Жардел нещата са още по зле.

P.S Жоро Илиев е много далеч от формата си,а при Жардел нещата са още по зле.
Последна промяна от Sole на 15 авг 2010 15:30, променено общо 1 път.
Стрелец, успокой малко топката бе
Много се превъзбуди, карай по-спокойно... Преди всеки мач изписваш 100 реда мнения колко сме велики, а другфите колко са слаби и т.н! След мача, ако паднем почваш да наричаш другите плажни отборчета и т.н, а нашите пак са велики, ако ще и ганкиноот да играят
Поспри се малко де
Гледай малко по-реалистично стиога с тези зелени очила! Всички обичаме морето, но дай да бъдем реалисти преди всичко!
И аз мога да нашиша 100 реда, че сме по-силни от Реал и Манчестър и, че ще вземем Шампионската Лига, ама е неуместно нали

И аз мога да нашиша 100 реда, че сме по-силни от Реал и Манчестър и, че ще вземем Шампионската Лига, ама е неуместно нали

- The Sailor Man
Видя ли го плажния футболист дето ни би в Пловдив как пропуска в Сливен?Плажен е,и не променя нищо факта,че ни е бил.По-добри сме от ЦСКА и чужденците им са плажни играчи,ако ще да ни бият-пак са смешни.Това са факти.На нас малко ни трябва,за да ни потръгне,малко...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
The Sailor Man написа:Видя ли го плажния футболист дето ни би в Пловдив как пропуска в Сливен?Плажен е,и не променя нищо факта,че ни е бил.По-добри сме от ЦСКА и чужденците им са плажни играчи,ако ще да ни бият-пак са смешни.Това са факти.На нас малко ни трябва,за да ни потръгне,малко...
Изобщо, ама изобщо не съм съгласен с теб... При нас по тази логика половината играчи са плажни понеже не са се доказали,.... И Жардел и той е плажен, понеже е дошъл заради плажа според мен

- The Sailor Man
Не може да сравняваш някакъв шезлонг с Жардел.Съжалявам,ама е така.Оня шезлонг дето ни биуха в Пловдив е гонен отвсякъде 30 годишен спънат кон,т.е. досега в кариерата си е доказал само,че е бездарник.Е,идва-бам 2 гола и голяма звезда бил.Шезлонга в Сливен имаше 2 положения(поне от репортажа) и в двете пропусна от безкадърие.Аз много правилно го наричам плажно футболистче,на 30 години пъден отвсякъде и гонен като куче....ами такъв е,да,плажен е.Е,на нас вкара,но вкара къде?На Лаута.Този мач не е критерий за Черно Море.Загуба на Лаута и игра на Лаута не са критерий,защото там винаги падаме,в каквато и форма да сме,в каквато и формация да сме пак падаме.Дори и Христо Бонев да влезе сигурно ще ни вкара победен гол от фаул.И затова мисля,че съм 100% прав.А Жардел и да не е във форма и толкова много успехи и визитка,че освен легенда друго не му подхожда каквото и да показва на терена.
PS:За своите 29 години и 12 години професионален футбол плажния шезлонг Базил де Карвальо има ОБЩО 43 гола от които само 1 е отбелязан на ниво елит(без двата в нашата врата).Т.е. плажното негро е бележил зашеметяващите 3,5 гола на СЕОЗН и то в аматьорски отбори!!!Е,ако това не е куж кон,плажен смешник и некъдърник аз не знам какъв е!!!Идва тоя и ни прави 2 гола от 2 удара...Е,КАЖИ,ОТ ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА ВАДИМ КРИТЕРИИ ЗА ИГРАТА НИ И ДА СЕ НАРИЧАМЕ СЛАБИ???ТОВА СИ Е МАЛШАНС,ПРОКОБА АКО ЩЕШ,НО ЛОГИКА В ТОВА НЕЩО НЯМА!!!
PS:За своите 29 години и 12 години професионален футбол плажния шезлонг Базил де Карвальо има ОБЩО 43 гола от които само 1 е отбелязан на ниво елит(без двата в нашата врата).Т.е. плажното негро е бележил зашеметяващите 3,5 гола на СЕОЗН и то в аматьорски отбори!!!Е,ако това не е куж кон,плажен смешник и некъдърник аз не знам какъв е!!!Идва тоя и ни прави 2 гола от 2 удара...Е,КАЖИ,ОТ ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА ВАДИМ КРИТЕРИИ ЗА ИГРАТА НИ И ДА СЕ НАРИЧАМЕ СЛАБИ???ТОВА СИ Е МАЛШАНС,ПРОКОБА АКО ЩЕШ,НО ЛОГИКА В ТОВА НЕЩО НЯМА!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"