Тодор Батков !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тодор Батков !

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2010 14:30

slavi_1914 написа:
rhaegar написа:Чакайте бе хора. Много бързо забравихте 3 години резили и кошмари, само след 5 мача-срещу най-слабия ЦСКА, който съм гледал, някакви ирландски аматьори и шведски некадърници. Палачинката много бързо се обръща. А и какво е направил специално пък Батков, за да върви отбора в момента? Пет милиона ли извади, що ли? Малко по-спокойно го карайте, не може до преди месец да е бил престъпник, комунист и да сте го мразели, сега след 5 мача, едва ли не паметник ще му издигате.

Чакйте бе хора много бързо забравихте последните 7 години. Никога друг път ЛЕВСКИ Е БИЛ ПОСТАВЕН В ЕВРОТУРНИРИТЕ КАТО ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ. Палачинката я обръщат крайните Левскари. Именно те плюеха Мъри първата му година след излагацията с Беверен, а после много бързо пак я обърнаха ???? И със сигурност е дал повече и от теб и от мен. И ако си мислиш че 1 милион например е малко пари ще ти кажа,че ние цял живот бачкаме за толкова. НИКОГА НЕ СМЕ ГО МРАЗЕЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ГО КУЛТИЗИРАМЕ. Просто се отнасяме с уважение към човека допринесъл за най-големите успехи на Левски !

И пак ви питам:
-Кой е отбора с най-добрия стадион ? С най-хубавата тревна настилка ?
-Кой е отбора достигнал най-висок коеф. в Европа ? 62място Levski Sofia Bul 6.3750 7.3750 1.7835 17.8875 4.6910=38.112
-Кой е отбора с най-добрите трансфери последните 7 години ? - Само не ми казвайте Литекс защото освен Ивелин друг добър такъв аз лично не съм видял.

А случайно да сметна колко е изкарал от Левски? Кажи ми, за тези години, колко пари даде той за играчи и колко изкара от евротурнири? Щото 90% от добрите трансфери са на свободни агенти. Стадиона е хубав за нашите стандарти и то още най-много година или две. После ще го затворят и него, или ще става само за вътрешна консумация. Колкото до коефициента в Европа-той пък специално какво е направил?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 15 авг 2010 14:52

rhaegar написа:
slavi_1914 написа:
rhaegar написа:

А случайно да сметна колко е изкарал от Левски? Кажи ми, за тези години, колко пари даде той за играчи и колко изкара от евротурнири? Щото 90% от добрите трансфери са на свободни агенти. Стадиона е хубав за нашите стандарти и то още най-много година или две. После ще го затворят и него, или ще става само за вътрешна консумация. Колкото до коефициента в Европа-той пък специално какво е направил?

4. Финанси. Готино е да бачкаш някъде и да си взимаш 1500лв. заплатка и да похарчиш и в същото време да казваш : "Той взе от тук 2млн.,от там 3 млн. ... а колко е дал ??? Как ви звучи това: 12 месеца х 7000лв = 84 000 лв само на един играч и то без бонуси т.н.
Ами 25 футболиста х 84 000 = 2 100 000 годишно
Ами (6 треньора + 5 ръководителя) х 12мес. х 4 000 примерно =528 000 годишно
Ами охрана подръжка на стадиона и служители по офиси и т.н. = ???? тук не мога да кажа но само ще отбележа че ИМАМЕ НАЙ ДОБРАТА ЕСТЕСТВЕНА ТРЕВА В БЪЛГАРИЯ !
Ами лагери, хотели, пътувания ??? Само поддръжката на един автобус годишно е не по малко от 10 000лв (гуми,масла,каско..)
Ами глоби такси ... Картони,наказания всичко е пари.
Ами бонуси за победи ???

Всички от вас който казват "Той взел толкова..." Ще ги питам като си вземат заплатата само за кеф ли я харчат или заминава за нещо друг и при някой друг?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 15 авг 2010 14:54

Батков вън!
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 15:05

slavi_1914 написа:Само за ваше сведение човека дава и за благотворителност. Със собствени средства е изградил не една и две църкви. По интересувайте се малко, а не плюйте само.

Фиуу,а бе момче спри да говориш глупости бе!!!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 авг 2010 15:26

slavi_1914 написа:
4. Финанси. Готино е да бачкаш някъде и да си взимаш 1500лв. заплатка и да похарчиш и в същото време да казваш : "Той взе от тук 2млн.,от там 3 млн. ... а колко е дал ??? Как ви звучи това: 12 месеца х 7000лв = 84 000 лв само на един играч и то без бонуси т.н.
Ами охрана подръжка на стадиона и служители по офиси и т.н. = ???? тук не мога да кажа но само ще отбележа че ИМАМЕ НАЙ ДОБРАТА ЕСТЕСТВЕНА ТРЕВА В БЪЛГАРИЯ !
Ами лагери, хотели, пътувания ??? Само поддръжката на един автобус годишно е не по малко от 10 000лв (гуми,масла,каско..)
Ами бонуси за победи ???

Всички от вас който казват "Той взел толкова..." Ще ги питам като си вземат заплатата само за кеф ли я харчат или заминава за нещо друг и при някой друг?

Много си зле със сметките, така че по-добре не пиши за това.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2010 15:29

slavi_1914 написа:4. Финанси. Готино е да бачкаш някъде и да си взимаш 1500лв. заплатка и да похарчиш и в същото време да казваш : "Той взе от тук 2млн.,от там 3 млн. ... а колко е дал ??? Как ви звучи това: 12 месеца х 7000лв = 84 000 лв само на един играч и то без бонуси т.н.
Ами бонуси за победи ???

Мхм. А 10-12 милиона, които взе от само от ШЛ. От миналата година още 3-4. А от ТВ права? От МТел? От други спонсори? От трансфери? Че 5 години играем с екипировка на най-мизерната фирма, нищо не казваш. Че 5 години не сме купили футболист за повече от 200 000 евро, а изобщо играчите, за които сме дали пари, се броят на пръстите на едната ръка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 15 авг 2010 15:42

Абе стига го плюхте,а вие какво направихте за Левски,знаете само да гледате в чуждото канче.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 16:06

bobbi написа:Абе стига го плюхте,а вие какво направихте за Левски,знаете само да гледате в чуждото канче.

Колега, едно е да си отделиш част от парите които и без това не ти стигат да отидеш на мач и да подкрепиш отбора а друго да переш червени пари във синия отбор!!!Ако си давам от залъка (моя и на семейството) само и единствено за моя сметка макар и само за това че ходя и подкрепям отбора съм дал повече спрямо него който с чужди пари си прави далаварите и да илиза едва ли не че без него Левски няма да го има.Ае сиктер!!!Защото ако ги няма такива като нас да се връзват да ходят на мачове неговата сметка веднага се променя и ше заебе и Левски и футбол.Защо не разберете че той има сметка от това да е собственик на Левски!
Ае малко гледайте реално да еба мама му да еба!!! :x
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 15 авг 2010 16:19

Някой знаят само действие събиране. До урока по изваждане още не са стигнали. На такива, ако им дадеш да управляват фирма ще я съсипят за нула време. Нулевите години, когато отпаднахме от Беверен, Тампере, Бате, за тях не съществуват. Или може би тогава сме нямали разходи? За времето на управление на Батков имаме два успешни сезона в Европа. Останалите кой ще ги покрие? А поне досега, няма случай някой да е бил в Левски и да се оплакал, че не му е изплатено нещо. И тъй като според тях Батков не прави разходи, най-вероятно те са ги покрили. Смешна работа, бих казал лапешка. То и аз искам да харча безразборно, ама никой не ми дава.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 авг 2010 16:35

Ще си позволя и аз да си дам мнението за Т.Батков:
Едва ли има човек ,който е само добър или само лош. Т.Батков не прави изключение.
От една страна- някои казват бил комунист- ами такъв е ,то няма и какъв друг да е. Нека някой да посочи крупен бизнесмен в България ,който да не е с комунистически или криминален бекграунд(не че има голяма разлика между двете ;) ) В сравнение с другите от неговото котило ,той е май с една идея по-добре ;) .
Някои казват издържал отбора и давал пари от джоба си- нещо в което не съм много уверен. Той е бизнесмен и за него ПФК Левски АД е една от фирмите му и всеки бизнесмен си прави сметката дали една фирма му носи повече приходи от разходи,ако ли не следва притваряне на кранчето или направо затваряне. Със сигурност Т.Батков не е на "минус" от ПФК Левски,ако беше отдавна да го е продал или ликвидирал. Както и предполагам,че и всеки е уверен че М.Чорни даваше пари за Левски не защото е луд фен на отбора,а защото преследваше и най-вероятно получи определени девиденти. Просто лично на мен хора като М.Чорни, В.Божков, Т.Батков ,Д.Борисов и т.н. въобще не ми приличат на наивници или алтруисти да дават пари без да получават нищо в замяна ;) .
От друга страна Т.Батков е един от определено сравнително успешните ръководители на Левски,от друга страна направи и най-големия резил в историята на ФК Левски- казанската афера.
Тук чета ,че ,ако не е бил той Левски можел да играе редовно в ШЛ- лично аз се съмнявам- едва ли има човек,който желае повече от Т.Батков Левски да играе в ШЛ,ако това стане ние ще се кефим,а той освен че ще се кефи и доста добре и ще се облажи(напълно заслужено ;) ). Но все пак освен желание има и други фактори -възможности , късмет и т.н.
Ако трябва да го оценявам - 4 по шестобалната система . Все пак всичко това си е лично мое мнение и не претендирам,че е единствено правилното.
Последна промяна от honda на 15 авг 2010 16:52, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”