Защо Дочев трябва да остане!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Защо Дочев трябва да остане!
Абе момчета защо се карате помежду си. Защо не погледнетереалността. За мен Павел Дочев няма вина. Футболистите не играят нарочно в момента. Явно са разделени на два лагера и си играят контра. Не им пука за името ЦСКА. Не винете тренера. Той няма вина , че такива смотаняци има в отбора/ не слагам Тошко Янчев, най големия мъжкар там/. Пиша ви като неангажиращ фен към някой софийски отбор. Трябва да се остави Дочев да работи това първенство, да си изгони който желае и привлече тези от които има нужда. И след една година чакайте добри резултати. Порочната българска практика " Мъж го искам - сега го искам." Взема се тренер и искаме да сме шампиони. С трици маймуни не се ловят. И забравете да ставате последователи на Ботев Пловдив. Тяхното не е решение. Като дойде време за " Б " и " А " група кой ще дава мангите. Сега са добре малки разходи ами после. Така , че с този тренер но работа в перспектива.
Първо да си кажа, аз съм фен на Левски.
Но мисля, че дори и на нас ни трябва силен ЦСКА. Така че най-искрено ме е яд как Титаните опропастяват вашия отбор. Относно Павел Дочев:
Този човек така и не ми стана ясно българин ли е, германец ли е, изобщо какъв е.
Говори с немски акцент, губят му се думи на български. Нали се сещате как прави разбор по този начин.
Най-дразнещото е, че се държи извисоко и пренебрежително спрямо българите.
На няколко пъти каза, че у нас нещата били много зле, че нивото било много ниско в България и в А група. Все работи, които ние си знаем и без това, и които никой друг истински чуждестранен треньор не си е позволявал да казва. Само че той се е навил да стане треньор не в Първа Бундеслига, а в същата тая А група, която толкова не му харесва. На мен ми прилича на предубеден и праволинеен снобар.
Мисля, че с добри "изпълнители" всеки може. Истински добрият треньор може да спретне приличен отбор и от рендета само.
Най-тъжното е, че и да си тръгне и да остане Дочев, все тая.
Надявам се скоро да се оправите по някакъв начин, че такива дербита като последното са мъка за всички.
Но мисля, че дори и на нас ни трябва силен ЦСКА. Така че най-искрено ме е яд как Титаните опропастяват вашия отбор. Относно Павел Дочев:
Този човек така и не ми стана ясно българин ли е, германец ли е, изобщо какъв е.
Говори с немски акцент, губят му се думи на български. Нали се сещате как прави разбор по този начин.
Най-дразнещото е, че се държи извисоко и пренебрежително спрямо българите.
На няколко пъти каза, че у нас нещата били много зле, че нивото било много ниско в България и в А група. Все работи, които ние си знаем и без това, и които никой друг истински чуждестранен треньор не си е позволявал да казва. Само че той се е навил да стане треньор не в Първа Бундеслига, а в същата тая А група, която толкова не му харесва. На мен ми прилича на предубеден и праволинеен снобар.
Мисля, че с добри "изпълнители" всеки може. Истински добрият треньор може да спретне приличен отбор и от рендета само.
Най-тъжното е, че и да си тръгне и да остане Дочев, все тая.
Надявам се скоро да се оправите по някакъв начин, че такива дербита като последното са мъка за всички.
Дочев не е виновен. ЦСКА е една объркана система,която има много проблеми. Основния според мен е Емил Костадинов. Нали той прави селекцията?? Заради тази селекция в момента българите в отбора правят бойкот, а чужденците просто са некадърни. За съжаление най-вероятно ще изгори Дочев....
- POPCORN
- Контакти:
стига с това сменяне на трениори.титан са от 2 години начело на ЦСКА вече смениохме към 7-8 тренера сигурно..това никъде го няма по света.да не говорим,че се очертава последните 2 тренера да са ни не повече от 2-3 месеца, което е най-голямата глупост!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Не виждам смисъл от смяната на Павел Дочев и то преди мачовете с "текезесарите".Дочев е добър специалист и интелигентен човек.Трябва да му се даде шанс да работи,без да му се бъркат и селекция която той да избира,а не този и онзи-пък после видите ли треньора виновен.Пред ЦСКА стои въпроса точно и ясно да си изгради план на действие през следващите две-три години и да следва точно и ясно целите които са си поставили.По този начин успехите ще дойдат задължително.В крайна сметка това е ЦСКА и случващото се в момента с отбора хич не му приляга.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
slavi_1914 написа:И ние в Левски викахме така миналата година за Достанич. Но после 1,2,3... много станаха загубите и като го махнаха нещата се постабилизираха. И накрая именно неговите загуби и именно търпението едва не ни коства Евротурнирите. Така че търпението си има граници. И най-лошото е че при такиви треньори, дори хора неследящи много отбора виждат,че отбора няма единност и стил на игра, а се разчита на индивидуална изява на някой !
Разберете ме правилно, защото за Левскарите Дочев е точния треньор за Цска,но не и за вас !
Много точно казано ,както и по - горния ти коментар .Всеки треньор ,на новото място води ПОНЕ двама ''свои '' а тоя искал бил по постове.Ама как бе хер Д. Нали не познаваш отбора .За жалост ,предполагам договорът му е ужасяващ за ЦСКА и затова Боклукчиите си броят ст'инките и ще го оставят, което е по-изгодно за тях ,но по-изгАдно за всички нас .Само ми е кофти ,че всичко това го предрекох още през м.май на синовете си ,когато чух първото му интервю .
И чакаме да видим какво ще стане.. Никакви информации
Но аз пак си стоя зад мнението: ДОЧЕВ ДА НЕ СЕ БУТА!
Дочев трябва да семахне не защото е слаб треньор а защото е мишка.Сам си призна,че не е искал тези чужденци.Единственият е Шеридан.Другите ги докара костадиноффф а Дочев само е казал на кои постове са му трябвали играчи.Не знам друг треньор който му докарват някакви аматьори и той си трае за да запази посата си.
Нищо общо нямате с Апостола
Във всеки случай, дочев го е страх да поеме отговорност. Лесно е да си бъдеш просто треньор, да водиш тренировките и да казваш с чуждестрански акцент "трябват ми еди какви си хора, честно да ви кажа". Той не е виновен за хаоса в ЦСКА, ама ако на негово място беше Пенев, щеше да си поеме отговорността да изгони тия, дето нямат качество, съответстващо на целите и да потърси качесво при юношите или където може да го намери. Дочев даже при тази трагична ситуация не смее да излезе от коловоза, да потърси сам той решение на проблемите, доколкото може. И изобщо не е вярно, че Пенев много обичал да налага млади футболисти и го правел е така, за кеф - правил го е, защото все в такава ситуация се сещат за него, когато имаше възможност в края на 80-те да работи в нормална обстановка, докара в ЦСКА Вълов, Емил Димитров, Джеки, Митко Младенов, Гетов, Бакалов и пр. старци, не само млади момчета (макар че и млади имаше). Ама човекът не се обясняваше, а търсеше начин да работи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Във всеки случай, дочев го е страх да поеме отговорност. Лесно е да си бъдеш просто треньор, да водиш тренировките и да казваш с чуждестрански акцент "трябват ми еди какви си хора, честно да ви кажа". Той не е виновен за хаоса в ЦСКА, ама ако на негово място беше Пенев, щеше да си поеме отговорността да изгони тия, дето нямат качество, съответстващо на целите и да потърси качесво при юношите или където може да го намери. Дочев даже при тази трагична ситуация не смее да излезе от коловоза, да потърси сам той решение на проблемите, доколкото може. И изобщо не е вярно, че Пенев много обичал да налага млади футболисти и го правел е така, за кеф - правил го е, защото все в такава ситуация се сещат за него, когато имаше възможност в края на 80-те да работи в нормална обстановка, докара в ЦСКА Вълов, Емил Димитров, Джеки, Митко Младенов, Гетов, Бакалов и пр. старци, не само млади момчета (макар че и млади имаше). Ама човекът не се обясняваше, а търсеше начин да работи.
Човек Дочев си каза, че отговорноста е негова! А и как искаш да ги изгони като не ги е видял, когато са подготвени на 100%?? За Дочев частта е тъпа.. Другата не мога да я коментирам.
Един нов треньор няма да ни помогне срещу ТеКеЗеСето, щот в момента сме развалина. Много контузени, много нещо!