ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 12:43

------------------------------Пиргов-------------------------
Сашо-------------Сашко--------Танко-------------Тиаго
--------------------------Димов-----------------------------
Ели Маркес-----------ЖОРО ИЛИЕВ------------Атанасов
---------------------------Юруков---------------------------
---------------------------Божилов------------------------

Тази стартова 11-ка и така подредена просто ще помете ЦСКА :!: .Задължително с център нападател,онези са много зле при статични положения,а ние тука имаме 5 човека над 1.85....Дано Ели Маркес е на линия и дано помни,че му дължат пари още :mrgreen: .Но съм убеден,че тези 11 дето съм ги написал просто казано и без да се изсилвам....ще ги размажат :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 авг 2010 12:44

MORSKI написа:И по-добре, че не сме Миньор :mrgreen: За мача- предвид факта, че сме слаби като гост мисля, че един х ще е мача..

Щото като домакини сме голямата работа. Вчера такъв страх брах в последните минути, че няма и на къде повече. Все едно играехме с Барса. Страшно много ми се иска мача да е 2, но ако играя тото по скоро бих заложил на 1. Най-много 1х. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 15 авг 2010 12:46

И двата отбора сте слаби.Мпже и да хиксирате.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 15 авг 2010 13:18

Ако играят Черно Море , както с Локо Пд просто не виждам повече от х какво могат да направят . Да не забравяме , че последните сезони ЦСКА няма победа над вас и в момента са в страшна криза . Черно Море играе с много хъс срещу червените и в моментната ситуация може и да имат леко предимство . Абе ако ЦСКА ви поведе с ранен гол , победата ви е сигурна моряци :lol: :lol: :lol:
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
greenboy91
Контакти:

Мнениеот greenboy91 » 15 авг 2010 13:40

-----------------------------Пиргов-------------------------
--------------------------Д.Петков-----------------------------
Ели Маркес--------------Димов----------------Атанасов
При исловие,че Жоро Илиев все още не е в оптимална форма. Мисля,че можем да спечелим особенно ако ЦСКА се издънят с/у ТНС ,но може и да спазим старата традиция да надигаме отборите в криза :?
„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 15 авг 2010 13:49

greenboy91 написа:-----------------------------Пиргов-------------------------
--------------------------Д.Петков-----------------------------
Ели Маркес--------------Димов----------------Атанасов
При исловие,че Жоро Илиев все още не е в оптимална форма. Мисля,че можем да спечелим особенно ако ЦСКА се издънят с/у ТНС ,но може и да спазим старата традиция да надигаме отборите в криза :?

Според мен ще е престъпление срещу футбола ако не бием толкова слаб Цска....

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 13:58

Мача с ТНС за нас е от значение дотолкова,че ще им изцеди силиците и пак ще са дроб,а може и да се контузи някой там :mrgreen: .Шамар от уелсците е задължителен обаче ако имат нов треньор.Задължително е той да стартира със загуба и особено в Европа,за да продължат катаклизмите с пълна сила и да се изпокарат още повече там лекетата им.Ако оставят Дочев обаче е добре да излъжат ТНС,че да се задържи до мача с нас....Абе и в двата случая сме добре,особено ако Христо Стоичков им стане треньор като го помня какви тактики,какви схеми с 2 защитника мале мале,дано да е той :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2010 14:19

The Sailor Man написа:------------------------------Пиргов-------------------------
--------------------------Димов-----------------------------
Ели Маркес-----------ЖОРО ИЛИЕВ------------Атанасов

Тази стартова 11-ка и така подредена просто ще помете ЦСКА :!: .Задължително с център нападател,онези са много зле при статични положения,а ние тука имаме 5 човека над 1.85....Дано Ели Маркес е на линия и дано помни,че му дължат пари още :mrgreen: .Но съм убеден,че тези 11 дето съм ги написал просто казано и без да се изсилвам....ще ги размажат :!:

Ще почна отзад напред:
Божилов-185см Караджов-191см
Юруков-181см Виданов-185см
Атанасов-180см Акуаро-185см
Илиев-170см Еспозито-185см
Пиргов-180см Трифонов-180см
Дяков-193см Маркиньос-184см
Тиаго-181см Янчев-178см
Ал.Александров-186см Шеридън-196см
С.Александров-170см Саидходжа-183см
Маркес-175см Тибони-189см
Димов-185см Д.Илиев-185см
Р.Мигел-183см
Нелсън-178см и т.н.
Изпаднал си в страшна заблуда,че сте страшно висок отбор и,че с височина ще биете ЦСКА.Я виж кой е по-високия отбор!
"...а ние тука имаме 5 човека над 1.85..."Това,пък,откъде го измисли?
"... тези 11 дето съм ги написал просто казано и без да се изсилвам....ще ги размажат..."
Тези 11 или почти тези,не можаха да "размажат" Академик Сф(освен,ако 1-0,за теб е "размазване"),камо ли ЦСКА.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 авг 2010 14:25

Да не забравяме, че ще играем и на неутрален терен пред 100-200 човека :lol: така че факторът домакинство е нулиран, но все пак и ние не играем нищо особено от началото на сезона, така че от закани няма смисъл
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 15 авг 2010 14:30

Академик игра с 11 защитника и за мене е важна победата,дали с 1:0 или с 5:0 пак е победа.Спокойно бе,много се трвожиш за нас.Велизар Попов каза,че отборът ще е във върхова форма от 4-тия кръг и мисля,че той така е готвил отбора,че именно в този мач да сме на ниво.Те имат мач с ТНС,ние възстановихме Жоро Илиев и може би и Маркес.Колкото до ръстта не помня да са вземали въздушни топки на Дяков,Димов и Сашко.Силно се надявам италианските дървета да играят,ако ще да са по 200 см. високи,те и Виданов ще са с головите асистенции за нашите нападатели :lol:.Никой не се заканва,не играем нищо особено,но поне не играем на ниво Б група като тях.Те да не би да играят?Неутрален терен и 200 пенсионера,това е арената...абе излизаме за 3 точки при това задължителни 3 точки,изобщо не ми дреме кои били,какво искали,какво щяло да стане.Хубаво е,че ние сме от отборите които не се съобразяваме с никой от години.Ако бяха Миньор или Сливен,техните подлоги да са ги реанимирали,но ние....аз помня,че все отиваме на отбори в криза,реанимираме всеки,но когато срещаме софийски такива им задълбаваме кризите до адското дъно!

Върни се в “Черно море”