Мнениеот slavia_forever » 02 фев 2009 22:21
До Пловдив Рам, по отношение на думата "коректност":
Ако ти е ясна дифиницията на думата коректност, би следвало, като искаш отговор за нещо от някой, ти да отговориш съобразно, уважението на отговора на другия. От друга страна, като ме цитираш, бъди точен, а не предполагай и не оставяй с убеждения, които публично да лансираш, като изказани от мен. От трета страна, не направи съпоставка, между моите постове и постовете към мен, а излезе с теория за кокошката и яйцето, при положение, че въпросът беше ясно зададен от мен. От четвърта страна, оставам с убеждение, въпреки проявената некоректност към мен, ти нямаш и отговор на въпроса, който зададе. Иначе отдавна да си изписал същия в подкрепа, на изкутвеното лансиране на Локомотив Пловдив първо в А група и след това, като шампион, тъй като това щеше да е нещо нормално, ако наистина беше толкова често срещано, колкото останах с убеждение, от твоя пост.
Ако и сега не отговориш, както аз МЪЖКИ го направих, повече не ме провокирай да отговарям на въпросите ти. Този който задава въпроси, резонно следва и да отговаря на въпроси. Най-малкото е обидно да кажеш: Предизвиквам отговор от теб, а като ти зададат на теб въпроса, ме пращаш да си търся отговор. Предизвиквам те да отговориш, или повече от мен, към теб разумен отговор, на какъвто и да било въпрос, няма да получиш. Ето - получи коректност от мен. Отговори на нея със същото, ако изобщо това е възможно за теб.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]