Локомотив Пловдив: Най-посещавания отбор в Европа и света?!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ktulu

Re: Локомотив Пловдив: Най-посещавания отбор в Европа и света?!

Мнениеот ktulu » 02 фев 2009 17:11

plovdivram написа:Никъде не виждам да е казано, че става въпрос за определен период от време!!! Аз поне така рабирам... ти обаче явно виждаш заглавието по друг начин!!!

Eто погледни долу. Дано сега да видиш какво се казва в темата, а ако и сега не - очен лекар.

slavia_forever написа:ЛОКО ПЛОВДИВ

2000г 3653
2001г 3031
2002г 7650
2003г 4177
2004г 6333
2005г 3960
2006г 4250
2007г 3240
2008г 2833
2009г 3643 зрители :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А ако наистина си вярвате, че публиката на Локо е по-многобройна от тази на Ботев, смятам да ви оставя с тази заблуда. Така е по-весело просто :D Нищо не може да се сравни с това да гледаш отстрани сеира на заблудения буфер. След двата мача с Брюж (6:0 общ резултат, искаш ли пак източник?...) , казвам на един от вашите, как не можахте да вкарате поне един гол, бе шампиони? А той съвсем сериозно: Ааа, ние вкарахме, ама съдията го отмени... Цирк :lol:

П.С. А иначе какво става с книжлето? Годината на създаване успяхте ли да я смъкнете до 19 век или още не :shock:
Последна промяна от ktulu на 02 фев 2009 17:21, променено общо 1 път.
http://vbox7.com/play:a1576ca3

Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 02 фев 2009 17:11

Станах от Локомотив,когато беше в б група,в мачове без значение се учудвах, какво кара феновете да пеят 90 минути,всеотдайно,неспирно,фанатично,какво ги подтиква...е сега и аз съм един от тях...пея неспирно,всеотдайно фанатично!За да го проумее човек, трябва да го изживее!
На жълтия стадион надали има и ще има подобно нещо!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 фев 2009 17:22

ktulu
А ако наистина си вярвате, че публиката на Локо е по-многобройна от тази на Ботев, смятам да ви оставя с тази заблуда. Така е по-весело просто

Точно такова твърдение не си спомням да съм правил... Ако не се бяхте включили тук изобщо даже нямаше и да стане въпрос за вас... Т'ва дали сме повече от вас или не наистна не представлява чак такъв голям интерес за мен... ПО-ВАЖНОТО Е ЧЕ НИ ИМА... И то ОЩЕ КАК!!! Нещо, което по-скоро вие се опитвате постоянно да опровергавате... Разбирасе БЕЗУСПЕШНО!!!

ktulu
П.С. А иначе какво става с книжлето? Годината на създаване успяхте ли да я смъкнете до 19 век или още не

Ами в момента работим по една наскоро открита пукнатина в сиенита на пловдиското "Джамбаз тепе" от времето на пелазгите ... та там е записана точната дата на основаването ни, но поради факта, че е написано на коптски диалект в момента усилено работим с лингвисти от няколко световни института за да имаме точното потвърждение и когато то дойде ще направим специалн пресконференция, а самото представяне на книгата ще направим в "Трак арт" за да бъдем донякъде в синхрон с епохата на създаването ни!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 фев 2009 20:30

И в Б група, Локо са средно по 3000-4000 човека на мач. И все така фанатизирани и в делириум. Трябва да го изпитате (не това с Б групата). Това е то, традиционно най-посещавания отбор. Традициите са си традиции. В Б група, но с традиции. А понякога, ги вкарват и в А група, да знаете, не са само в Б група!!!! Но какво е значенето, като не е важно това, колкото МЕГА-ГИГАНТСКО количество от публика, генериращ МЕГАКОСМОПОЛИТНИЯ ЛАУТА АЛИАНЦ АРЕНА, където едвам, късайки се "по шевовете", се събират ултрасите на железничарите. :lol: :lol: :lol: :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 фев 2009 20:39

slavia_forever
И в Б група, Локо са средно по 3000-4000 човека на мач. И все така фанатизирани и в делириум. Трябва да го изпитате (не това с Б групата). Това е то, традиционно най-посещавания отбор. Традициите са си традиции. В Б група, но с традиции. А понякога, ги вкарват и в А група, да знаете, не са само в Б група!!!! Но какво е значенето, като не е важно това, колкото МЕГА-ГИГАНТСКО количество от публика, генериращ МЕГАКОСМОПОЛИТНИЯ ЛАУТА АЛИАНЦ АРЕНА, където едвам, късайки се "по шевовете", се събират ултрасите на железничарите.

Според мен този пост определено не само, че не казва абсолютно нищо конкретно, но и едва ли даже и автора му може да обясни какво точно иска да каже с него!!! :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 фев 2009 21:18

plovdivram написа:slavia_forever
И в Б група, Локо са средно по 3000-4000 човека на мач. И все така фанатизирани и в делириум. Трябва да го изпитате (не това с Б групата). Това е то, традиционно най-посещавания отбор. Традициите са си традиции. В Б група, но с традиции. А понякога, ги вкарват и в А група, да знаете, не са само в Б група!!!! Но какво е значенето, като не е важно това, колкото МЕГА-ГИГАНТСКО количество от публика, генериращ МЕГАКОСМОПОЛИТНИЯ ЛАУТА АЛИАНЦ АРЕНА, където едвам, късайки се "по шевовете", се събират ултрасите на железничарите.

Според мен този пост определено не само, че не казва абсолютно нищо конкретно, но и едва ли даже и автора му може да обясни какво точно иска да каже с него!!! :D :D :D

Ами това означава, че подлагам на ирония, постоянното изтъкване на т.н. "многобройната" ви публика, обиждайки тази на Славия. Едно време много отбори са пълнили стадионите, включително и ние! Сега 4000 човека, да се водят за някакъв, едва ли не "грандиозен" дивидент, пред останалите отбори, като от друга страна, го правят привърженици на отбор, без особенни поводи, за изтъкване на нещо адекватно, като дивидент. :!:

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 02 фев 2009 22:11

Когато на slavia_forever умрял мъжът му, той бил много, много тъжен, защото трудно си намирал мъже, които да го чукат. Когато го кремирали и му дали праха на любовника му, той го изсипал в едно много лютиво чили и го изял, за да може да му подпали задника още веднъж.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 фев 2009 22:21

До Пловдив Рам, по отношение на думата "коректност":

Ако ти е ясна дифиницията на думата коректност, би следвало, като искаш отговор за нещо от някой, ти да отговориш съобразно, уважението на отговора на другия. От друга страна, като ме цитираш, бъди точен, а не предполагай и не оставяй с убеждения, които публично да лансираш, като изказани от мен. От трета страна, не направи съпоставка, между моите постове и постовете към мен, а излезе с теория за кокошката и яйцето, при положение, че въпросът беше ясно зададен от мен. От четвърта страна, оставам с убеждение, въпреки проявената некоректност към мен, ти нямаш и отговор на въпроса, който зададе. Иначе отдавна да си изписал същия в подкрепа, на изкутвеното лансиране на Локомотив Пловдив първо в А група и след това, като шампион, тъй като това щеше да е нещо нормално, ако наистина беше толкова често срещано, колкото останах с убеждение, от твоя пост.

Ако и сега не отговориш, както аз МЪЖКИ го направих, повече не ме провокирай да отговарям на въпросите ти. Този който задава въпроси, резонно следва и да отговаря на въпроси. Най-малкото е обидно да кажеш: Предизвиквам отговор от теб, а като ти зададат на теб въпроса, ме пращаш да си търся отговор. Предизвиквам те да отговориш, или повече от мен, към теб разумен отговор, на какъвто и да било въпрос, няма да получиш. Ето - получи коректност от мен. Отговори на нея със същото, ако изобщо това е възможно за теб.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 фев 2009 22:48

slavia_forever,

къде е темата, където водихме дискусията за която говориш? Това първо...

Второ:
Какъв ти е въпроса, за който аз не съм проявил коректност като не съм ти отговорил?

Трето:
slavia_forever
оставам с убеждение, въпреки проявената некоректност към мен, ти нямаш и отговор на въпроса, който зададе.

Не бъди толкова убеден, че нямам отговор, на мое твърдение... С това, че упорстваш да получиш отговор на нещо, което по прицип е ЕЛЕМЕНТАРНО да ПРОВЕРИШ И САМ само можеш да затвърдиш впечатлението, което оставяш у хората, които имат ЕЛЕМЕНТАРНА представа от футболната история на БГ... и то е че ТИ НЯМАШ НИТО ПОЗНАНИЯТА - НИТО ЖЕЛАНИЕТО да ПОЛУЧИШ АРГУМЕНТИРАНИ ОТГОВОРИ НА АБСУРДНИТЕ СИ ПОСТОВЕ И ПУСКАНЕ НА ТЕМИ!!! И ако се чудиш защо те псуват то е ИМЕНО ЗАРАДИ ТОВА... защото ти НЕ ТЪРСИШ ДИАЛОГ - ТИ ТЪРСИШ ПРОСТО ЗАЯЖДАНЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 фев 2009 09:21

plovdivram написа:slavia_forever,

къде е темата, където водихме дискусията за която говориш? Това първо...

Второ:
Какъв ти е въпроса, за който аз не съм проявил коректност като не съм ти отговорил?

Трето:
slavia_forever
оставам с убеждение, въпреки проявената некоректност към мен, ти нямаш и отговор на въпроса, който зададе.

Не бъди толкова убеден, че нямам отговор, на мое твърдение... С това, че упорстваш да получиш отговор на нещо, което по прицип е ЕЛЕМЕНТАРНО да ПРОВЕРИШ И САМ само можеш да затвърдиш впечатлението, което оставяш у хората, които имат ЕЛЕМЕНТАРНА представа от футболната история на БГ... и то е че ТИ НЯМАШ НИТО ПОЗНАНИЯТА - НИТО ЖЕЛАНИЕТО да ПОЛУЧИШ АРГУМЕНТИРАНИ ОТГОВОРИ НА АБСУРДНИТЕ СИ ПОСТОВЕ И ПУСКАНЕ НА ТЕМИ!!! И ако се чудиш защо те псуват то е ИМЕНО ЗАРАДИ ТОВА... защото ти НЕ ТЪРСИШ ДИАЛОГ - ТИ ТЪРСИШ ПРОСТО ЗАЯЖДАНЕ!!!

НЯМАМ ИДЕЯ, КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТЕМАТА!!!!
Аз проявих мъжество, да си призная моята моментна некомпетентност и корекност да я призная. Ти няма мъжеството, да посочиш аргумент, за който обвиняваш мен, в същата тази некомпетентност. Сам си отговори, какво говори това за теб, в този контекст.

Върни се в “Локо Пловдив”