Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Доживяхме го - първи мач на Ботев без урода начело!

Мнениеот Hacko1912 » 14 авг 2010 23:00

съдбата отреди да не мога да съм на този исторически мач. но всики други ще са там за мен и за останлите като мен ... викайте за милиони ...

АЙЙЙЙ КААААНААРИИИИИ

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 авг 2010 23:10

Hacko1912 написа:съдбата отреди да не мога да съм на този исторически мач. но всики други ще са там за мен и за останлите като мен ... викайте за милиони ...

АЙЙЙЙ КААААНААРИИИИИ

Наско, може да звучи цинично, обаче, бате, завиждай ни сериозно. Утре, на Колежа, ще започнем официално да пишем новата ни история. Ще опитам с камерата да заснема най-важните неща, но все пак - батерията си е батерия, и колкото хване - толкова...„

П.С. Най-много съжалявам за канарите зад граница, че утре няма да можете да сте с нас. Какъвто и да е резултата, каквото и да стане, няма значение. Ние ще сме там заради Ботев. И нищо няма да ни спре. Една любов, в едно сърце...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 авг 2010 23:15

не ще умре, не ще умре ....

надявам се утре да намеря връзка, радио или нещо да чуя поне началото ... знам че ще получа обаждане от Колежа и дано повече от едно.

И дано се "реванширам" за първия мач в А група след има няма по-малко от две години 8-)

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 15 авг 2010 05:00

to6kata1912* написа:АЙ КАНАРИИИИИИ!!!!!

Малко извън темата,но ще си дойда със старата фанелка. Още нямам нова.....

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 авг 2010 10:30

vhpvhp написа:Това е БОТЕВ , пичове , това не е ала-бала ! Знаменателното само е махането на Селския за пръв път от 11 години , да ! Но въобще няма какво да коментираме новото начало от към спортно-техническата част - стартираме с летящ старт ! Играем 38 кръга за 38 победи и влизаме в "Б" без никакви условия ! ТОВА Е БОТЕВ ПЛОВДИВ :!: :!: :!: Нашата класа е вечна ,затова целите ни са високи !

+100000000000000000000

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 авг 2010 14:11

Честито от фен на ЦСКА.Пожелавам ви бьрзо врьщане за да мачкате буферите от Столипиново
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 15 авг 2010 15:27

samocskasamo написа:Честито от фен на ЦСКА.Пожелавам ви бьрзо врьщане за да мачкате буферите от Столипиново

Мерси!И вас ще мачкаме и говедата, и мангалите, и всички подред :P

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 15 авг 2010 20:54

Свободата, Санчо, е на върха на копието... :) :) :)
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Христолов окончателно загуби делото срещу Компакт Меридиан

Мнениеот bnborisov » 13 сеп 2011 18:28

Днес от News4000 се свързахме с адвокат Петър Стойчев, за да научим докъде е стигнала позабравената съдебна сага между представляваното от него дружество "Компакт Меридиан"ООД и Димитър Христолов. Младият и известен с професионализма си юрист ни сподели,че има новина. Оказа се, тези дни той е постигнал безапелационна победа и е спечелил проточилото се няколко години дело на последната инстанция Върховен съд.

Почти милион лева ще заплати "честния" и "почтен" бизнесмен живущ в село Крумово, заради провалената сделка по продажбата на П.Ф.К. Ботев Пловдив. Мърдане за познатия под прозвището Селския няма. Адвокат Стойчев предвидливо е обезпечил вземанията на своите клиенти, запорирайки цялото имущество на лицето Христолов. Следва публична продан.

"Правдата възтържествува накрая, но съм щастлив и от това, че вестта за спечеленото от мен в съда дело ще разтупти хиляди "жълто-черни" сърца", заяви на финала развълнуваният Стойчев

Върни се в “Архив”