Радвам се, че има и други, които мислят като мен. Винаги съм подкрепял Батков с изключение на 2-3 мача, когато не ми издържаха нервите и го псувах на стадиона. Но дори тогава реално не исках смяна на собственика и като преосмислех нещата след няколко часа, определено съжалявах, че не запазих спокойствие.
Батков е с несравнимо по-скромни финансово възможности от Черепа, Митал и Титан. Отстъпва също на Венци Стефанов, Гигов, Събев и ТИМ. От водещите отбори единствено в Локомотив Пловдив нямат по-богат президент, защото Коко Динев е горе-долу с възможности на Батков.
Чорни бе президент от 1998 до 2004 и за "благоденствието" при него спечелихме 3 титли и 3 втори места. Дръг въпрос е че 1998/99 Литекс трябваше да бъде изхвърлен от българския футбол, а Левски да вдигне шампионската титла. За следващите 6 години до 2010 Батков има почти същата успеваемост в "А" група- 3 пъти шампион, 2 втори места и 1 път трети вместо втори. За сметка на това участие в ШЛ, 2 участия в ЛЕ с един 1/4 финал.
В Батков не харесвам две неща. Първо- обвързаността му с изродите от БСП, което никога, ама абсолютно никога няма да ми излезе от главата. Орденът на Гоце лепна такова петно, че всички коментари са излишни. Второ- голямата му уста. Много глупости говори и със заканите си създава погрешно усещане, че сме фаворит във важни мачове срещу равностойни отбори, които се възползваха и ни отстраниха.
За мен тази година е много ключова в развитието на Левски като клуб, така че нито ще го възхвалявам сега, нито ще го хуля при временен лош развой преди края на първенството.
Тодор Батков !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
- Captain Stottlemeyer
Re: Тодор Батков !
Писал съм и друг път по въпроса, ще се повторя....
Тодор Батков не е съвършен. И той допуска грешки като всеки човек. Който не работи, той не греши. Вярно е, че "казанската афера" беше голям гаф. Но също така е вярно, че "Левски" има един от най-хубавите стадиони във България. "Левски" не дължи пари на държавата и на други клубове. Играчите на "Левски" не ходят с извадени джобове. Понастоящем отборът е окомплектован добре по всички линии, играе добре и има всички шансове да играе в ЛЕ и да спечели шампионската титла.
Това, че Батков бил човек на ДС, че гласувал за преименуването на "Левски" и пр. са пълни глупости, които само наливат вода в мелницата на панчаревци (които сега са взели-дали горканчовците
) и на другите зложелатели на отбора.
Имайте предвид, драги колеги, които пишете тези неща и които преди демокрацията сте били на 5-6 годинки най-много (ако изобщо сте били родени преди 1989 г.), че времената тогава бяха доста трудни и че т.н. дисиденти (нароили се десетки хиляди след 10-ти ноември), тогава се брояха на пръстите на двете ръце.
И накрая, ако някой от тези, които искат Тодор Батков да си тръгне, предложи алтернативен вариант за "Левски" (нещо като български Роман Абрамович), може би ще се замисля и ще го подкрепя.
Иначе , обаче, всички тези вопли за махането на Батков остават едно плюене и голословно дърдорене без покритие....
Приятна неделя и победа във Бургас! 
П.П. За "обвързаността" с БСП и за ордена: Ами когато си между вълци, трябва да виеш като вълк.
Тодор Батков е преди всичко бизнесмен. Аз не се сещам за нормален бизнесмен, който да не би искал да бъде добре с властта - каквато и да е тя. 

Това, че Батков бил човек на ДС, че гласувал за преименуването на "Левски" и пр. са пълни глупости, които само наливат вода в мелницата на панчаревци (които сега са взели-дали горканчовците

И накрая, ако някой от тези, които искат Тодор Батков да си тръгне, предложи алтернативен вариант за "Левски" (нещо като български Роман Абрамович), може би ще се замисля и ще го подкрепя.

П.П. За "обвързаността" с БСП и за ордена: Ами когато си между вълци, трябва да виеш като вълк.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 авг 2010 09:04, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Няма да влизам в полемика със жалките подлизурки на бае ти Ганя. Припомням мнение, което отдавна е ясно на истинските левскари. Мустакатият е срам не само за Левски , но и за България. Освен първа дружка на ахмед доган(който сега е подсъдим май) ,мустакът е бил агент на ДС и военните служби, нагъл доносчик, на чиято съвест (едва ли тежат) човешки съдби, мижитурка със съмнителен произход на парите. Ако не беше тая изврат шеф на Левски (между другото той е чорбар) сините можеха да имат шанс не само да повторят учатието си в групите на шампионската лига, ами нещо повече - да се абонират за това. Защото едно такова участие носи много пари, ако се разпределят правилно те правят отбора по-силен - не е нужно да давам по стари примери с отбори от Турция и Гърция, достатъчно е да видим какво стана с кипърските , израелските , молдавски, молдовски, тракторасти и багеристи, словаци, словенци и т.н, които вече така ни изпревариха , че те редовно си играят в групите, взимат си паричките, растят, а нашите ги гледат отдолу и вече стискат палци да не им се падат в жребия. Евала на батковщината.... 

-
На линияblue avalanche
- Контакти:
Хесус Хил беше къде-къде по-голям мафиот от Батков(ако,изобщо,мога да ги сравнявам,щото Хил беше разследван,а Батков не е) и къде-къде по-голяма уста.Но на нито един фен на Атлетико М не мина през ума да издига транспаранти:"Хил-вън!" и Хил-к...а!",нали?
- DrAvalanche
- Контакти:
Както вървят нещата май някои хора ще основат нов култ към личността и стартират събиране на волни пожертвувания за паметник на месията.
Не обичам агенти, освен това смятам, че Батков допусна много грешки през годините. Все пак съм реалист и не мога да не отчета (особено на фона на случващото се в ЦСКА), че по-добре адвокат-агент отколкото мутра-сметосъбирач.
Не обичам агенти, освен това смятам, че Батков допусна много грешки през годините. Все пак съм реалист и не мога да не отчета (особено на фона на случващото се в ЦСКА), че по-добре адвокат-агент отколкото мутра-сметосъбирач.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Captain Stottlemeyer
mihael написа:Няма да влизам в полемика със жалките подлизурки на бае ти Ганя.....
Ти и да искаш, не можеш - нямаш капацитет.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
lokos написа:тая тема е безсмислена защото с изклиучение на 30,40 пъпчиви тинеиджъра които са мижитурки в обществото и търсят своята слава се опитват да не харесват Батков или просто са си тъпи и неорентирани как се ръководи бизнес и футболен клубмного може да се пише какво направи Батков за Левски и то се вижда от Всички с изклиучение на тия 30,40 пубера!!!
"Стига ми тая награда, да каже нявга народа..."!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- milenkorak
- Контакти:
Не съм аз човека, който трябва да ви дава някакви съвети, но не забравяйте, че Наско Сираков е една от футболните икони на Левски. Затова не хвърляйте кал върху образа на човека дал толкова много за Левски, а и който рано или късно отново ще се завърне на бял кон в Левски. Всичко в Левски тече, Наско е непреходен.
- storm
- Контакти:
Няма да се впускам в подробни анализи ,само ще кажа ,че съм съгласен с автора .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
все пак тази година извади пари без да се опъва много за разлика от други години