Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 23:26

honda написа:Според мен без да се заяждам в момента ЦСКА има нужда от треньор,който е и добър психолог. Явно Дочев не може да се справи. Л.Пенев и Хр. Стойчков са всичко друго но не и добри психолози и ако бъдат назначени за орицателно време яе настроят всички в съблекалнята срещу себе си. Преди около 20 години Левски беше направил много добра селекция беше привлякъл Ил.Илиев, Я.Петров, Г.Димитров(Каубоя), В.Вълков, Ст. Пумпалов в отбора се завърна Н.Сираков ,но направи старт подобен на настоящия на ЦСКА треньор беше доказан специалист като В.Методиев(Шпайдела)-махнаха го и докараха Чико Дерменджиев-буквално за дни отбора се преобрази не успя да задмине ЦСКА ,но игра много добър футбол и постави основите на онзи отбор на Левски ,който спечели титлата в следващите 3 години. За мен ЦСКА има нужда от треньор,който да свали напрежението в отбора,а едва ли има някой по-добър в това от Д.Пенев. Все пак това е само мое мнение.

Любо Пенев е абсурд да се върне-докато Титан управляват.Стоичков-като му знаем нрава е същият характер като Любо ако не и по-авторитарен...ще стане мазало в съблекалнята :lol: За начало чичо Митко е добре-но след това пак трябва да се търси дълготрайно решение.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 23:27

POPCORN написа:
Aз съм за уволнението му-защото щом не е съзрял още лятото на подготовката че половината са дървари и некадърници,значи е слаб треньор

батеееее няма избор разбираш ли.тоя човек е дошъл да работи а не ей така да си подава оставката!и като си е подаде какво ще стане?ще се промениме ли?Казват му какво да прави , това е..Костадинов и 2мата проесофир.Те са виновни за всичко!

Иска да работи но му се пречи!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

medenka написа:Не пиша във вашия форум, а смао го чета. Днес положението ви е тежко и ще си позволя да пусна една притча. И аз съм фен и ме боли сърцето, когато отборът ми е зле. Разбирам ви напълно.

*Един човек имал всичко в живота- здраве,семейство, любов, деца, занаят...
Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го
накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го
погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му
да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома.
Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ
ТАКА"...Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се
справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...Минало време и
веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му
се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко
си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил:
"Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..." * ;)

Вярно скоро не я бях чел, много добра притча! Дай я на титаните!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

soilwork написа:
honda написа:Според мен без да се заяждам в момента ЦСКА има нужда от треньор,който е и добър психолог. Явно Дочев не може да се справи. Л.Пенев и Хр. Стойчков са всичко друго но не и добри психолози и ако бъдат назначени за орицателно време яе настроят всички в съблекалнята срещу себе си. Преди около 20 години Левски беше направил много добра селекция беше привлякъл Ил.Илиев, Я.Петров, Г.Димитров(Каубоя), В.Вълков, Ст. Пумпалов в отбора се завърна Н.Сираков ,но направи старт подобен на настоящия на ЦСКА треньор беше доказан специалист като В.Методиев(Шпайдела)-махнаха го и докараха Чико Дерменджиев-буквално за дни отбора се преобрази не успя да задмине ЦСКА ,но игра много добър футбол и постави основите на онзи отбор на Левски ,който спечели титлата в следващите 3 години. За мен ЦСКА има нужда от треньор,който да свали напрежението в отбора,а едва ли има някой по-добър в това от Д.Пенев. Все пак това е само мое мнение.

Любо Пенев е абсурд да се върне-докато Титан управляват.Стоичков-като му знаем нрава е същият характер като Любо ако не и по-авторитарен...ще стане мазало в съблекалнята :lol: За начало чичо Митко е добре-но след това пак трябва да се търси дълготрайно решение.

Като Дочев и Андоне?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:28

TheClub написа:
POPCORN написа:
Aз съм за уволнението му-защото щом не е съзрял още лятото на подготовката че половината са дървари и некадърници,значи е слаб треньор

батеееее няма избор разбираш ли.тоя човек е дошъл да работи а не ей така да си подава оставката!и като си е подаде какво ще стане?ще се промениме ли?Казват му какво да прави , това е..Костадинов и 2мата проесофир.Те са виновни за всичко!

Иска да работи но му се пречи!

еми точно... за какво да си подава оставката, като ги вижда какви смешници са.нека да го уволнят и ще си вземе полагаемата сума и така!и аз бих направил така.На тия не им пука за отбора!Ако им пукаше как ЦСКА ще играе нямаше толкова бързо да продадът Гранден!Това са точно бизнесмени чудят се как да изкарат пари..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 23:30

medenka написа:Не пиша във вашия форум, а смао го чета. Днес положението ви е тежко и ще си позволя да пусна една притча. И аз съм фен и ме боли сърцето, когато отборът ми е зле. Разбирам ви напълно.

*Един човек имал всичко в живота- здраве,семейство, любов, деца, занаят...
Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го
накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го
погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му
да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома.
Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ
ТАКА"...Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се
справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...Минало време и
веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му
се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко
си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил:
"Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..." * ;)
Не е много обнадеждаваща тази притча.... :lol:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 23:30

POPCORN написа:Еми точно... за какво да си подава оставката, като ги вижда какви смешници са.нека да го уволнят и ще си вземе полагаемата сума и така!и аз бих направил така.На тия не им пука за отбора!Ако им пукаше как ЦСКА ще играе нямаше толкова бързо да продадът Гранден!Това са точно бизнесмени чудят се как да изкарат пари..

Не мога да ги разбера... Имат такава просперираща фирма, защо не направят и ЦСКА такава фирма :(

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 авг 2010 23:34

Дочев е изпята песен,утре си тръгва.Титаните няма да рискуват нов провал в четвъртък-защото тогава и те ше си ходят.Дайте да се съсредоточим върху новите варианти за треньор!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:34

TheClub написа:
POPCORN написа:Еми точно... за какво да си подава оставката, като ги вижда какви смешници са.нека да го уволнят и ще си вземе полагаемата сума и така!и аз бих направил така.На тия не им пука за отбора!Ако им пукаше как ЦСКА ще играе нямаше толкова бързо да продадът Гранден!Това са точно бизнесмени чудят се как да изкарат пари..

Не мога да ги разбера... Имат такава просперираща фирма, защо не направят и ЦСКА такава фирма :(

защото всичко е интереси...не им изнася.. а и според мене нямат толкова финанси да издържат ЦСКА.а другата ми теория ,че са супер измамници....Виж как лъжат?Те се късат да лъжат бе братле...на кой човек вече имаме да даваме пари и си ги иска..Защо си мислиш тая година не купихме нито един играч от БГ?Защото клубовете вече не ни дават играчи!Страх ги е че няма да им платиме!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 23:35

soilwork написа:Дочев е изпята песен,утре си тръгва.Титаните няма да рискуват нов провал в четвъртък-защото тогава и те ше си ходят.Дайте да се съсредоточим върху новите варианти за треньор!

еми да си .... майката с новите варянти тогава.. аз ще спра да хода на стадиона вече, нищо че съм с карта!писна ми от техните глупости!нямат едно вярно решение!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”