Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Мнениеот megan fox » 14 авг 2010 23:20

alexveselinov написа:Гуардиола още сънува кошмари от срещата си със Специалния това е Човека който ще върне славата на най-големия клуб в света ......Успе Жозе!!!!!!!!

Нещо си се объркал! Пеп не сънува Жозе, а гола от супер явна засада на Милито, който реално класира Интер на финал! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 авг 2010 23:24

megan fox написа:Така че Мауриньо да си опича акъла! Или да си завре защитният футбол в задника, или няма да бъде дълго време треньор на Реал! :twisted: :twisted: :twisted: А Мауриньо без защитен футбол е един малоумен треньор, който за нищо не става! Не играели с 10 човека отзад той не може да спечели мач срещу силен съперник! :lol: :lol:

Повярвай ми ако спечели ШЛ на ръце ще го носят.Те в Мадрид и без това не са виждали купата вече не знам колко си години.Така че ще му го простят защитния футбол.А и нещо друго да не се притесняваш,че пак Барселоната ще пада от Мауриньо с тоя начин на игра ?А пък и не знам защо го обвинявате в Милано ви показа как се играе нападателно.........
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 авг 2010 23:25

durex написа:Аве ти до кога ще правиш сравнение само с един мач? Гледал ли си ни останалите мачове,че да твърдиш,че сме играли защитно!?!?!?!?! Един мач незначи нищо!!! А съм сигурен,че ако бяхме 11:11 срещу вас нямаше да играем така защитно просто трябваше да го сторим!!!

Ок, да забравим 1/2 финалите. Да не би през целият сезон да играхте супер атакуващо и открито?! От първата минута на всеки мач, с изключение на тия с Барселона да контролирахте владеенето на топката и да играхте само с мисълта за атака и красота на терена?! :? :shock: :idea:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 авг 2010 23:28

maldin1 написа:Повярвай ми ако спечели ШЛ на ръце ще го носят.Те в Мадрид и без това не са виждали купата вече не знам колко си години.Така че ще му го простят защитния футбол.А и нещо друго да не се притесняваш,че пак Барселоната ще пада от Мауриньо с тоя начин на игра ?А пък и не знам защо го обвинявате в Милано ви показа как се играе нападателно.........

Да се притеснявам от това котешко лайно? Ти шегуваш ли се?! Той и да иска да играе със защитна формация в Реал... самите играчи на отбора са такива, че няма как да стане това!

А колкото до нападателният футбол..., да видяхме как се зачита гол от супер явна засада, който реално класира Интер на финала... Иначе от 4 мача м/у двата отбора миналият сезон видях как 4 пъти Барса тотално надиграва Интер на Мауриньо!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 авг 2010 23:31

това че феновете на Барселона разчитат да се провали и им се иска не е достатъчно за да се случи, все пак Барселона никога няма да достигне това което са направили Реал и е нормално да изпитват страх и комплекси

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 авг 2010 23:33

megan fox написа:А колкото до нападателният футбол..., да видяхме как се зачита гол от супер явна засада, който реално класира Интер на финала... Иначе от 4 мача м/у двата отбора миналият сезон видях как 4 пъти Барса тотално надиграва Интер на Мауриньо!

Само едно ще ти кажа.Ако аз бях фен на Барселона щеше да ме е срам да говоря за съдии. [offtopic]Изображение[/offtopic] Това помниш ли го ?
Последна промяна от maldin1 на 14 авг 2010 23:34, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 14 авг 2010 23:34

Побрзо Македонија Ќе Влезе Во ЕУ, Отколку Реал Мадрид Во 1/4 Финале... :)
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 авг 2010 23:37

stg333 написа:това че феновете на Барселона разчитат да се провали и им се иска не е достатъчно за да се случи, все пак Барселона никога няма да достигне това което са направили Реал и е нормално да изпитват страх и комплекси

Страх? Компекси?! Ако ти си пъзльо и комплексар не си мисли, че феновете на Барселона сме такива!
Ние нямаме от кого и от какво да се страхуваме! Имаме 8 (ОСЕМ) световни шампиони в състава си - повече от всеки друг, доменираме съвременият футбол много яко и ние сме образец за красота и атакуващ стил във футбола! Да не говорим, че отбора, който би трябвало да се комплексираме от него (поне според теб) нещо от 6 години не може да се класира отвъд 1/8 финал в ШЛ! :lol: :lol: :lol:

А какво да кажем за нашата ДЮШ, която в момента е най-добрата в света?! Дори и тази вечер в мача за Суперкупата на Испания срещу Севиля, на техен терен сме излезли основно с юноши (на терана няма нито един от световните ни шампиони, нито пък Меси) и въпреки това тотално надиграваме Севиля и водим в резултата!

Та пак си помисли кой трябва да се страхува! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 авг 2010 23:39

maldin1 написа: Това помниш ли го ?

Да, помня го! А ти помниш ли неотсъдената дузпа срещу Ето'О първият мач?! Защо не кажеш нещо за нея?! При 1:0 в първият мач в реванша Челси просто нямаше да играе така защитно!
Да не говорим колко грубо играха играчите на Челси и че трябваше да получат ПОНЕ 5 червени картона общо в двата мача! Е кажи ми с 3 човека по-малко в реванша с колко гола според теб щяха да паднат Челси, защото тяхното катеначо щеше да рухне на мига!

П.П. Когато се намери отбор, който да победи Барселона след надиграване и ТОТАЛЕН футбол (предполагам знаеш какво е тотален футбол), тогава ми се обади!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 авг 2010 23:44

megan fox написа:
alexveselinov написа:Гуардиола още сънува кошмари от срещата си със Специалния това е Човека който ще върне славата на най-големия клуб в света ......Успе Жозе!!!!!!!!

Нещо си се объркал! Пеп не сънува Жозе, а гола от супер явна засада на Милито, който реално класира Интер на финал! :evil: :evil: :evil:

Стига и ти повтаря с тая засада бе.На Пике в Барселона също имаше засада ама какво значение има.Да не говорим предишната година колко ви подпираха а да не говорим за мача с Чесли.А пък тогава играхте толкова грозно че нямам думи.Нямахте едно положение до гола който стана след явна съдииска грешка.
Последна промяна от sl321 на 14 авг 2010 23:47, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Футбол - Свят”