Sole написа:Не знам каква нова муза е поразила главата на Велизар за генерални промени,но играчите с които трябва да почва задължително всеки мач са: Адемар,Д.Георгиев,Димов,Юруков,Тиаго,Д.Атанасов
Точно Адемар и Даниел Георгиев изобщо не влизат в тази катогория.Това са дупкаджии,които запълват дупки.Поливалентни,тем подобни,но в Пловдив и единия и тругия бяха трагични.Адемар изобщо не може да замести Жоро Илиев,а Даниел Георгиев цяло лято беше пейка на Ели Маркес и Тошко Колев,сега е титуляр и беше много слаб още първия мач,да не говорим пък в Пловдив...и за ралзика от Елито,който се връща,помага на Сашо,въртят се...Дани Г. не помага,нито покрива Сашо и видяхме каква стана в Пловдив.За другите съм съгласен,но всеки на поста си.Юрука в нападение е на 50% полезен,а не знам защо го определяте като алтернатива на левия фланг.Там Данчо е просто страшна дупка.Там не може да бие ударите си,защото му идват на десен крак,от там не може да центрира остро,защото пак трябва да го прави с дясната патерица.Юрука е най-добър зад нападението и повечко вдясно при статичните ситуации,където може да използва удара и центрирането си.Тошко Колев макар и с ляв крак е 100%-ово дясно крило,най-опасен с влизания вътре в полето,техника,влизане и удар...неща които на левия фланг му идват като на Юрука-на дясната патерица....а Тошето отляво е направо най-слабия на терена,защото и центрирането му е ужасно....виждали ли сте как като се засили там,спре се да се завърти,че да поеме с ляв крак,че да подаде...абе никакво ляво крило,там е просто безполезна дупка,мястото му е отдясно.Съвсем неслучайно още с идването си Марадочно отляво се бетонира на 100% и всеки мач без Пловдив е най-добрия ни играч-центрира добре,бърз и отработен удар....нито Тошко и Юрука заедно в ляво имат само едното центриране на Данчо и то не острото му флацирано с каквото поразява като удар от фал....Велизар си знае,явно е видял недостиг на хора в тази зона,то не стига само да имаш един ляв крак дето се вика...вижте как Марадончо щутира с левачката от там,а Юрука трябва да иде отдясно,за да може да стреля,Тошко и той....просто човека е цял живот там,а ние преквалификации...като Адемар,петички на фланга може,но като последен халф-просто ти я вземат и излизат срещу вратаря или последния защитник-и в двата случая огромен проблем става.