14.08 Черно море Варна - Академик София

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: 14.08 Черно море Варна - Академик София

Мнениеот The Sailor Man » 13 авг 2010 17:28

Sole написа:Не знам каква нова муза е поразила главата на Велизар за генерални промени,но играчите с които трябва да почва задължително всеки мач са: Адемар,Д.Георгиев,Димов,Юруков,Тиаго,Д.Атанасов

Точно Адемар и Даниел Георгиев изобщо не влизат в тази катогория.Това са дупкаджии,които запълват дупки.Поливалентни,тем подобни,но в Пловдив и единия и тругия бяха трагични.Адемар изобщо не може да замести Жоро Илиев,а Даниел Георгиев цяло лято беше пейка на Ели Маркес и Тошко Колев,сега е титуляр и беше много слаб още първия мач,да не говорим пък в Пловдив...и за ралзика от Елито,който се връща,помага на Сашо,въртят се...Дани Г. не помага,нито покрива Сашо и видяхме каква стана в Пловдив.За другите съм съгласен,но всеки на поста си.Юрука в нападение е на 50% полезен,а не знам защо го определяте като алтернатива на левия фланг.Там Данчо е просто страшна дупка.Там не може да бие ударите си,защото му идват на десен крак,от там не може да центрира остро,защото пак трябва да го прави с дясната патерица.Юрука е най-добър зад нападението и повечко вдясно при статичните ситуации,където може да използва удара и центрирането си.Тошко Колев макар и с ляв крак е 100%-ово дясно крило,най-опасен с влизания вътре в полето,техника,влизане и удар...неща които на левия фланг му идват като на Юрука-на дясната патерица....а Тошето отляво е направо най-слабия на терена,защото и центрирането му е ужасно....виждали ли сте как като се засили там,спре се да се завърти,че да поеме с ляв крак,че да подаде...абе никакво ляво крило,там е просто безполезна дупка,мястото му е отдясно.Съвсем неслучайно още с идването си Марадочно отляво се бетонира на 100% и всеки мач без Пловдив е най-добрия ни играч-центрира добре,бърз и отработен удар....нито Тошко и Юрука заедно в ляво имат само едното центриране на Данчо и то не острото му флацирано с каквото поразява като удар от фал....Велизар си знае,явно е видял недостиг на хора в тази зона,то не стига само да имаш един ляв крак дето се вика...вижте как Марадончо щутира с левачката от там,а Юрука трябва да иде отдясно,за да може да стреля,Тошко и той....просто човека е цял живот там,а ние преквалификации...като Адемар,петички на фланга може,но като последен халф-просто ти я вземат и излизат срещу вратаря или последния защитник-и в двата случая огромен проблем става.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 13 авг 2010 17:45

Sole написа:Не знам каква нова муза е поразила главата на Велизар за генерални промени,но играчите с които трябва да почва задължително всеки мач са: Адемар,Д.Георгиев,Димов,Юруков,Тиаго,Д.Атанасов

Tиаго е типичен плажен футболист според мен :evil: Танко трябва да е титуляр в защитата (колкото и да е рисков),защото в Пловдив без него се видя какви дупки зейнаха там :evil:

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 14 авг 2010 12:34

Искам да ви попитам, ще дават ли мача по телевизията? Ако ще го дават, може ли някой да го запише? Защото точно по това време, имам мач извън Варна.. |(

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 14 авг 2010 14:21

В програмата на Ринг пише, че ще дават Видима - ЦСКА.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 авг 2010 21:21

Лесна победа.Рутинна.Без напъване,Академик е селски отбор,антифутболен.Отврат.Лежаха 60 минути и бяха с по 11 зашитника.Както и да е.Страхотен гол на Юрука,когато играе зад Божилката или отдясно е супер ефективен,много опасни центирания.Даниел Г. беше най-слабия на терена.Очевидно не е синдрома гост,в слаба форма е и мястото му е на пейката.Сашо бека да се стяга,не ми хареса изобшо днес как игра.От нашите той беше другото зомби дето се шматкаше като муха без глава.....И накрая.....Жардел дебютира,добро отиграване с глава на една ситуация и лесно загуби една топка пред нашето поле дето замалко да стане 1:1....но не Жардел е героя....А ЗАВЪРНАЛИЯ СЕ ЖОРО ИЛИЕВ :!: .Добре дошъл отново на капитана в този критичен момент,критичен защото в халфовата линия сме просто шматки и половина!!!Цялата ни игра са дълги подавания на Димов и Дяков,ужас,това е липса на идеи,на футболни идеи.Разчитаме на разбърквания и пробиви на Марадончо...ЖОРО е нужен повече от всякога...и повече от всякога точно сега за гостуването на ЦСКА.Там трябва да бием,там трябва да вземем 3 точки.От онези смешници италианци,ганайци,холандски емигранти и джуджета от Ключ...това псевдо отборче ние трябва да го отупаме безмилостно.Бием ли там ще сме в кюпа на борещите се в тройката,иначе ще изостанем от Локо Пд,Черноморец и Локо Сф,докато сега сме пред тях.Затова с ЖОРО напред и с Юрука трябва да бием
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 14 авг 2010 22:12

Адски, турбо, мега слаб и грозен мач! С това разхождане по терена нищо добро не ни чака, който се занимава с кондицията на отбора да си ходи веднага! Как е възможно отбора да има сили само за 60 минути? Защо беше направена тази безумна смяна на Жоро Божилов, вместо Жардел да влезе на мястото на отчайващия Дани Георгиев, а Данчо да мине на десния фланг? Днес мога, с чиста съвес,т да кажа браво само на Данчо и Жоро. Първия се показа като истински капитан, не спря да тича цял мач, вкара страхотен гол, а в края на мача търчеше от върха на атаката до последния в защитата и обратно. Жоро Божилов поне 5 пъти свали перфектно топката и поне още толкова пъти даде страхотни извеждащи пасове с по двама защитници на гърба ама нямаше кой да ги завърши тези топки, хората от втора линия ги нямаше никъде. До кога ще трябва да търпим Дани Георгиев, като не е във форма и като няма психика - да седи на пейката. Ако аз изтърва такива две 1000 процентови положения сам ще си изляза. Срещу такъв отбор спокойно на дясното крило можеха да играят Румбата, Ратника, а защо не и Тошко, само не и тая кокона. На Дани Димов определено му беше трудно да играе като единствен опорен халф, а и по този начин загубихме част от качествата му, иначе както винаги беше стабилен. Дано контузията на Тиаго не е сериозна, защото Ради беше много зле, а и не оказа никаква помощ но Дончо по крилото. Истински съм щастлив от завръщането на Жоро Илиев, но е очевадно, че все още не е готов за пълноценна игра, въпреки че с влизането му играта веднага придоби смисъл.
В крайна сметка от това което видях очаквам със свито сърце мача с ЦСКА, макар че ако Велизар реши да заложи на някой от младите момчета на дясното крило бихме могли да си тръгнем поне с точка, а защо не и с три.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 авг 2010 22:21

Юрука когато е зад нападателя и има свобода на действие е просто неудържим.Отдясно отиваше той самия,защото му е по-лесно да върти топката....А Дани Г....радвам се,че Ели Маркес се оправя,защото именно той и Марадончо бяха най-добрите ни играчи в лятната подготовка.Ели Маркес е чудесен на дясното крило,а и винаги се връща да помогне и изобщо със Сашо се допълват отлично.Божилката показа,че без него на терена не става,просто не става без таран,за мене отличен мач на Божилов,просто страхотен играч е,изпълни всичко каквото трябваше,даде сводоба на Юрука и видяхте сами каква тупалка заби в паяка на академиците.Жоро Илиев и на куц крак е класи класи класи над Даниел Г и Адемар.Просто за Армията на терена не трябва да са Адемар и Даниел Г. заменени от Жоро и Ели Маркес.Това е,другото е наред горе-долу.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 авг 2010 22:22

Кофтито е, че като гости сме много слаби, нямаме психика ли не знам, но нищо чудно цска точно срещу нас да направи силен мач, а ние отново да си покажем старите слабости или то вече е синдром, че не можем да играем както трябва навън
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 14 авг 2010 22:27

Точно затова изаради още много неща Адемар и Дани Г не бива да играят там.В Пловдив бяха големите дупки в отбора,а Адемар е доста под нивото си от пролетта,поне края на пролетта.....Очевидно е,че Жоро Илиев надали ще издържи цял мач,но без него сме обречени на опълчение.....ЦСКА са по-слаби от нас,по-слаби са от Локо Пд,смешни чужденци.....не бива изобщо и през ум да ни минава да ги реанимираме.Да слаби сме навън...но не и там на Армията,там винаги вземаме точки,повече от 2 години нямаме никаква загуба от ЦСКА и изобщо излизаме да бием и това е,все пак отиваме в София,а не на Лаута нали :lol:

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 14 авг 2010 22:35

Няколко хубави неща - Невероятния гол на Юруков, дошъл в точния момент за него, след двата слаби мача, които изигра! Завръщането на Жоро Илиев, дано по-бързо влезе във форма . . . май е това!
Отново центрирания и дълги подавания, отново липса на всякаква градивност! Адемар беше фигурант! Сашо-бека (казвам го за последно) - не става! Спирам до тук!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Върни се в “Черно море”