Историческа първа титла на Рафа Надал в Австралия
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Историческа първа титла на Рафа Надал в Австралия
Никой не е казал, че Надал е взел титлата незаслужено! Просто едно че Федерер от известно време няма психиката да играе срещу този неандарталец, който постоянно си бърка в задника
а друго е вече на 28 години! Никога не съм бил за Федерер, защото беше машина! Но когато фактите говорят няма какво да се коментира! Точно затова не съм фен и на Надал! Защото и той започна да става същата машина, а това е много, много неприятно за страничните фенове на този спорт!

koi4i написа:Ще отречеш ли,че Надал го бие където си поиска?За другите също!Федерер може да има ударите,но няма психиката.Такава,каквато я има Надал!Гледай пак последния сет и ше видиш!А ако можеш ми кажи един достоен кон***ент на Федерер,когато беше номер 1?Всички бяха от смешни,та на по-смешни!
И колко победи има Джокович срещу федерер.Погледнете статистиката на Финала -всичко е в полза на Федерер и уинърите и асовете и възможностите за пробив и всичко-просто късмет.Абе те двамата са най-великите в историята на тениса и толкова

Здравейте! Относно статията "ЕКСПЕРТИТЕ: ФЕДЕРЕР СБЪРКА ТАКТИКАТА", има нещо, което би било добре да се поправи (ако е възможно) - "Тенис експертите на Евроспорт Майкъл Стич и Грег Руседски...", за информация на автора (или авторката) Майкъл Стич
се казва Михаел Щих и беше една от най-големите звезди на световния тенис в началото на 90-те, и се явява вторият най-успешен германски тенисист след Борис Бекер. Англоезичният начин, по който е представен, създава извънредно лошото усещане, че тази статия е прекопирана от някъде, и демонстрира една доста сериозна некомпетентност на списалия е. Струва ми се, че Гонг.бг е критерий за високо журналистическо качество и професионализъм, и подобни грешки развалят цялостния му имидж. Така че, ако има техническа възможност (както и желание от ваша страна) се надявам, че статията ще бъде редактирана. С уважение!