СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ
Що, сега може би имаме защита? На каква логика трябва да оставиш едни, които по някаква причина не играят - немогат, не искат или квото и да е там. Това е контрола, и според мен Стоилов има пълното право да извика за нея други футболисти. И напротив - по никакъв начин не е казал, че сменя състава.
-
de.bil написа:yasen написа:Точно пък Вальо Илиев не е никакъв футболист! Браво на Мъри, че не го повика. Според мен една централна двойка защитници от Тунчев и Коловати ще е най-добрия вариант, но Тунчев е трайно контузен, така че е нормално да се викат доказани футболисти.
За Топузаков и Стоянов се знае, че ще изядат тревата, но няма да се предадат. Те не са мижитурки като някои футболисти, играли в предишни мачове. В националния трябва да играят повече мъже, а Топчо и Коловати са точно такива!
Не ги знам в каква форма са и Топузаков,и Стоянов,но ако са във върхова форма пак няма да имаме защита![]()
И честно казано предпочитам в национала да имаме **женчовци** от рода на Бербатов,Кр. Роналдо,Бекам,Торес и др. подобни ,отколкото доказни **мъжкари**,като новите стари защитници.
абе как открихте чак сега че тия са мъже.
да бехте го казали миналата година.
а некои наистина се излагат.
трябват ни футболисти не мъже ако не сте разбрали хе хе
tprodanov написа:Що, сега може би имаме защита? На каква логика трябва да оставиш едни, които по някаква причина не играят - немогат, не искат или квото и да е там. Това е контрола, и според мен Стоилов има пълното право да извика за нея други футболисти. И напротив - по никакъв начин не е казал, че сменя състава.
to4no si prav tia 4orbari da gi nema
slavia1913 написа:Стоянов просто е пълна глупост с викането му.За Топузаков и Телкииски мисля,че имат място.Домо пък е досто талантлив футболист.Интересно ми е обаче,защо не е извикан Вальо Илиев.И всъщност кво разбираш под стари муцуни.Искаш веднага Марио Кирев да почне да ни е вратар,защото е нова муцуна или някой друг младок.
искаш искаш. а,а за да си оправдаеш ника. като изиграе 2 мача за грасхопърс без да си бута сам топката в мрежата може най-много да е трети вратар. вратарския пост изобщо най-малко трябва да се дискутира. мисля че гошо петков трябва да е незаменим титуляр. друг е въпроса че не знам що коловати викнаха.. странна работа. топча май и той е желязна резерва, или има дезинформация. мечо вкарваше ненормални голове за чифутите, като левскар мога да заявя че не го понасх и не го понасям, но в националния е правил поне два свястни мача.. хубаво че че викна домовчийски, но не знам дали ще има кураж да го пусне, бербатов май е навлязъл във форма.. ако мъри се държи мъжки с бербатов, както е дал индикации че прави, и го сложи на място и го мотивира да играе за родината си, ей тогава чужд треньор ни не требе. но много се съмнявам че нещо ще се промени за добро..
"СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ
може и да си прав.
по добре е да се викнат само говеда в национала- поне ще опасат тревата пo терена!!!
Пък и Бербатов нема да ги дразни толкоз !

А сега по темата - съгласен съм само за Телкийски,но тва си е решение на треньора ...

Нека си ги гледа ,нали е контрола !

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Не мога да бъда категоричен за другите,но Илиан Стоянов в националния-това е пълен абсурд!Той и преди не ставаше за нищо...
според мен Телкийски е по добър от Благо и трябва да е в отбора за Домо да трябва да се пусне мисля че е бъдещето на отобра но трябва да извикат Гъргоров мисля че липсва на отбора
Хора успокойте се! Все пак е контрола! Коловати от няколко години никой не го е наблюдавал детайлно! Топчо може да си е оправил физиката, Топузаков е ренде, което винаги ми е допадал! Да им дадем шанс! Пък ако не стават тогава да ги почваме! Все пак хората се развиват!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
red dragon написа:С централни защитници Топчо и Коловати дали не ни очаква нова голова фиеста в нашата врата?
Моля коментирайте, но без простотии![]()
![]()
Еми срещу сърбите защитата ни беше от бивши цска-ри и ни напълниха кошницата нали?
Абе аз само едни и същи Левскари и ЦСКАри като имена гледам.Има и други отбори.Като иска да пробва да викне Александров Малкия де и Танко Дяков от 4ерно море.Има и други които може да пробва а тои пак с пенсиите и разни забравени нещасници.Ако така ще я кара сме за никаде.Тои има много да у4и като тренер и небе6е правилно да го прави в националния.Пак ще има менаджерски интереси и нияо няма да направи,а дори и да направи с тези футболисти ще е за квалификациите а на нас ни трябва отбор с переспектива.
Върни се в “Футбол - България”