СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: СЪС "СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Мнениеот tprodanov » 02 фев 2009 17:56

Що, сега може би имаме защита? На каква логика трябва да оставиш едни, които по някаква причина не играят - немогат, не искат или квото и да е там. Това е контрола, и според мен Стоилов има пълното право да извика за нея други футболисти. И напротив - по никакъв начин не е казал, че сменя състава.

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 17:59

de.bil написа:
yasen написа:Точно пък Вальо Илиев не е никакъв футболист! Браво на Мъри, че не го повика. Според мен една централна двойка защитници от Тунчев и Коловати ще е най-добрия вариант, но Тунчев е трайно контузен, така че е нормално да се викат доказани футболисти.
За Топузаков и Стоянов се знае, че ще изядат тревата, но няма да се предадат. Те не са мижитурки като някои футболисти, играли в предишни мачове. В националния трябва да играят повече мъже, а Топчо и Коловати са точно такива!

Не ги знам в каква форма са и Топузаков,и Стоянов,но ако са във върхова форма пак няма да имаме защита :D
И честно казано предпочитам в национала да имаме **женчовци** от рода на Бербатов,Кр. Роналдо,Бекам,Торес и др. подобни ,отколкото доказни **мъжкари**,като новите стари защитници.

абе как открихте чак сега че тия са мъже.
да бехте го казали миналата година.
а некои наистина се излагат.
трябват ни футболисти не мъже ако не сте разбрали хе хе

ХАСАН

Мнениеот ХАСАН » 02 фев 2009 18:09

tprodanov написа:Що, сега може би имаме защита? На каква логика трябва да оставиш едни, които по някаква причина не играят - немогат, не искат или квото и да е там. Това е контрола, и според мен Стоилов има пълното право да извика за нея други футболисти. И напротив - по никакъв начин не е казал, че сменя състава.

to4no si prav tia 4orbari da gi nema

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 02 фев 2009 18:35

slavia1913 написа:Стоянов просто е пълна глупост с викането му.За Топузаков и Телкииски мисля,че имат място.Домо пък е досто талантлив футболист.Интересно ми е обаче,защо не е извикан Вальо Илиев.И всъщност кво разбираш под стари муцуни.Искаш веднага Марио Кирев да почне да ни е вратар,защото е нова муцуна или някой друг младок.

искаш искаш. а,а за да си оправдаеш ника. като изиграе 2 мача за грасхопърс без да си бута сам топката в мрежата може най-много да е трети вратар. вратарския пост изобщо най-малко трябва да се дискутира. мисля че гошо петков трябва да е незаменим титуляр. друг е въпроса че не знам що коловати викнаха.. странна работа. топча май и той е желязна резерва, или има дезинформация. мечо вкарваше ненормални голове за чифутите, като левскар мога да заявя че не го понасх и не го понасям, но в националния е правил поне два свястни мача.. хубаво че че викна домовчийски, но не знам дали ще има кураж да го пусне, бербатов май е навлязъл във форма.. ако мъри се държи мъжки с бербатов, както е дал индикации че прави, и го сложи на място и го мотивира да играе за родината си, ей тогава чужд треньор ни не требе. но много се съмнявам че нещо ще се промени за добро..

di4o
Контакти:

"СТАРИТЕ МУЦУНИ" ЛИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ КВАЛИФИКАЦИИТЕ

Мнениеот di4o » 02 фев 2009 18:38

може и да си прав.
по добре е да се викнат само говеда в национала- поне ще опасат тревата пo терена!!!
:P

Пък и Бербатов нема да ги дразни толкоз ! :D
А сега по темата - съгласен съм само за Телкийски,но тва си е решение на треньора ... :)Всъщност и за Домовчийски нямам нищо против,просто го изпуснах ...
Нека си ги гледа ,нали е контрола ! ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 02 фев 2009 18:47

Не мога да бъда категоричен за другите,но Илиан Стоянов в националния-това е пълен абсурд!Той и преди не ставаше за нищо...

AXE
Контакти:

Мнениеот AXE » 02 фев 2009 18:51

според мен Телкийски е по добър от Благо и трябва да е в отбора за Домо да трябва да се пусне мисля че е бъдещето на отобра но трябва да извикат Гъргоров мисля че липсва на отбора

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 фев 2009 18:54

Хора успокойте се! Все пак е контрола! Коловати от няколко години никой не го е наблюдавал детайлно! Топчо може да си е оправил физиката, Топузаков е ренде, което винаги ми е допадал! Да им дадем шанс! Пък ако не стават тогава да ги почваме! Все пак хората се развиват!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 02 фев 2009 18:55

red dragon написа:С централни защитници Топчо и Коловати дали не ни очаква нова голова фиеста в нашата врата?
Моля коментирайте, но без простотии :lol: :lol: :lol:

Еми срещу сърбите защитата ни беше от бивши цска-ри и ни напълниха кошницата нали?

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 02 фев 2009 18:55

Абе аз само едни и същи Левскари и ЦСКАри като имена гледам.Има и други отбори.Като иска да пробва да викне Александров Малкия де и Танко Дяков от 4ерно море.Има и други които може да пробва а тои пак с пенсиите и разни забравени нещасници.Ако така ще я кара сме за никаде.Тои има много да у4и като тренер и небе6е правилно да го прави в националния.Пак ще има менаджерски интереси и нияо няма да направи,а дори и да направи с тези футболисти ще е за квалификациите а на нас ни трябва отбор с переспектива.

Върни се в “Футбол - България”