Видима Раковски - ЦСКА (събота, 18:00 часа)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Obichamlevski
Контакти:

Re: Видима Раковски - ЦСКА (събота, 18:00 часа)

Мнениеот Obichamlevski » 14 авг 2010 18:59

RollIt написа:И вие няхамте положения срещу Локо Сф..и трите гола с 1353161641613 греди, адски късмет имахте и напрежение до края. Говори си, смешник :lol:

Освен 3-те гола ..... удар на Жо , след което Гарра не можа да допълни ....
Още в началото Гарра изтърва на празна врата
Станаха 2 пропуска на кажи речи празна врата .....+ головете ... всичко това без ударите отдалече примерно ... не се сещам за други но съм сигурен че имаше . А Локо София не е Видима Раковски :o

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 19:01

Obichamlevski написа:
Гуу написа:
soilwork написа:Нелсиньо е голямо недоразумение :roll: :roll: Определено ДВД-то което са гледали в ЦСКА е било "фалшиво" :lol: :lol: Дотук сме пълна трагедия

Не съм съгласен, че сме пълна трагедия, вярно е, че имаше много брак (особено в средата на терена), но пък за сметка на това имахме 5-6 чисти голови положение, а защитата ни скучаеше през първото полувреме.

Айде стига бе ...... къде ги видя тия 6 чисти положения ? Мноого мнооооого скучен мач ..... Видима имат безобразно слаба защита и имат 1-2 играчи дето се опитват да играят - Заков примерно . ЦСКА-то отново без идея ... 1-вия гол рекушет при опит за центриране и гол .... втория пък удар е във вратаря ..... но явно с тия 19 години няма опит още момчето . Както и да е не се залъгвайте ..... безобразно слаб ЦСКА . Мача е равен !

1)Първият гол
2) Веднага след това Маркиньос излезна сам срещу вратаря
3)Центрриране на Грегъри Нелсън, а Делев не можа да ритне топката, не съм сигурен какво стана точно там, тъй като Делев не можа да я достигне (а можеше), очевидно не прецени ситуацията добре.
4) Шутът на Тошко Янчев, който направи малко пред малкото наказтелно поле, а топката излезна над вратата.
5)Вторият гол
6) Нескопосаното отиграване на Руи Мигел в края на полувремето, когато не можа да нацели топката добре, след като беше изведен в добра позиция, също може да причислим към чистите положения.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 19:04

Имаме напредък! Все пак играем срещу 3тият във временното класиране!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 19:11

Гуу написа:
Obichamlevski написа:
Гуу написа:Нелсиньо е голямо недоразумение :roll: :roll: Определено ДВД-то което са гледали в ЦСКА е било "фалшиво" :lol: :lol: Дотук сме пълна трагедия

Не съм съгласен, че сме пълна трагедия, вярно е, че имаше много брак (особено в средата на терена), но пък за сметка на това имахме 5-6 чисти голови положение, а защитата ни скучаеше през първото полувреме.

Айде стига бе ...... къде ги видя тия 6 чисти положения ? Мноого мнооооого скучен мач ..... Видима имат безобразно слаба защита и имат 1-2 играчи дето се опитват да играят - Заков примерно . ЦСКА-то отново без идея ... 1-вия гол рекушет при опит за центриране и гол .... втория пък удар е във вратаря ..... но явно с тия 19 години няма опит още момчето . Както и да е не се залъгвайте ..... безобразно слаб ЦСКА . Мача е равен !

1)Първият гол
2) Веднага след това Маркиньос излезна сам срещу вратаря
3)Центрриране на Грегъри Нелсън, а Делев не можа да ритне топката, не съм сигурен какво стана точно там, тъй като Делев не можа да я достигне (а можеше), очевидно не прецени ситуацията добре.
4) Шутът на Тошко Янчев, който направи малко пред малкото наказтелно поле, а топката излезна над вратата.
5)Вторият гол
6) Нескопосаното отиграване на Руи Мигел в края на полувремето, когато не можа да нацели топката добре, след като беше изведен в добра позиция, също може да причислим към чистите положения.[/quote]
"3)Центрриране на Грегъри Нелсън, а Делев не можа да ритне топката, не съм сигурен какво стана точно там, тъй като Делев не можа да я достигне (а можеше), очевидно не прецени ситуацията добре."
Ти на това положение ли му викаш?
"4) Шутът на Тошко Янчев, който направи малко пред малкото наказтелно поле, а топката излезна над вратата."
Всички шутове,барабар със сватбарските,за положения ли ще ги броим?
"6) Нескопосаното отиграване на Руи Мигел в края на полувремето, когато не можа да нацели топката добре, след като беше изведен в добра позиция, също може да причислим към чистите положения."
Виж 4).
Ние знаеш ли колко удара имахме към вратата на Локо Сф?А можеш ли да дефинираш "ЧИСТО положение"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 14 авг 2010 19:14

не знам колко сме добре,ама ако дочев продължава да пуска тоя еспозито ще ни вкарват по 2 гола на мач

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 19:15

deepblue1963, пет пари не давам колко удари сте имали...а за дефиницията, кажи да видим, дефинирай "чистото положение" ?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 14 авг 2010 19:18

Аз гледам мача и съм много доволен от играта на двата отбора.Върнаха ме 30-тина години,когато ходех на мачовете на селото на дядо ми.Големи селски дербита бяха.Благодаря ви цесекари,че ми припомнихте тези времена. :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 19:20

caci написа:Аз гледам мача и съм много доволен от играта на двата отбора.Върнаха ме 30-тина години,когато ходех на мачовете на селото на дядо ми.Големи селски дербита бяха.Благодаря ви цесекари,че ми припомнихте тези времена. :lol:

А ти миналата година защо не си гледал мачевете на Левски ?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 14 авг 2010 19:23

от Гуу на 14 Авг 2010 17:20

caci написа:Аз гледам мача и съм много доволен от играта на двата отбора.Върнаха ме 30-тина години,когато ходех на мачовете на селото на дядо ми.Големи селски дербита бяха.Благодаря ви цесекари,че ми припомнихте тези времена. :lol:

А ти миналата година защо не си гледал мачевете на Левски ?

Напротив,гледах ги,но ние не сме мачкали толкова лошо топката,сега очаквам да се спука. :lol:
Последна промяна от caci на 14 авг 2010 19:24, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 14 авг 2010 19:24

Там си ти е мястото телчо а не в нашия форум

Върни се в “ЦСКА”