Гуу написа:Obichamlevski написа:Гуу написа:Нелсиньо е голямо недоразумение

Определено ДВД-то което са гледали в ЦСКА е било "фалшиво"

Дотук сме пълна трагедия
Не съм съгласен, че сме пълна трагедия, вярно е, че имаше много брак (особено в средата на терена), но пък за сметка на това имахме 5-6 чисти голови положение, а защитата ни скучаеше през първото полувреме.
Айде стига бе ...... къде ги видя тия 6 чисти положения ? Мноого мнооооого скучен мач ..... Видима имат безобразно слаба защита и имат 1-2 играчи дето се опитват да играят - Заков примерно . ЦСКА-то отново без идея ... 1-вия гол рекушет при опит за центриране и гол .... втория пък удар е във вратаря ..... но явно с тия 19 години няма опит още момчето . Както и да е не се залъгвайте ..... безобразно слаб ЦСКА . Мача е равен !
1)Първият гол
2) Веднага след това Маркиньос излезна сам срещу вратаря
3)Центрриране на Грегъри Нелсън, а Делев не можа да ритне топката, не съм сигурен какво стана точно там, тъй като Делев не можа да я достигне (а можеше), очевидно не прецени ситуацията добре.
4) Шутът на Тошко Янчев, който направи малко пред малкото наказтелно поле, а топката излезна над вратата.
5)Вторият гол
6) Нескопосаното отиграване на Руи Мигел в края на полувремето, когато не можа да нацели топката добре, след като беше изведен в добра позиция, също може да причислим към чистите положения.[/quote]
"3)Центрриране на Грегъри Нелсън, а Делев не можа да ритне топката, не съм сигурен какво стана точно там, тъй като Делев не можа да я достигне (а можеше), очевидно не прецени ситуацията добре."
Ти на това положение ли му викаш?
"4) Шутът на Тошко Янчев, който направи малко пред малкото наказтелно поле, а топката излезна над вратата."
Всички шутове,барабар със сватбарските,за положения ли ще ги броим?
"6) Нескопосаното отиграване на Руи Мигел в края на полувремето, когато не можа да нацели топката добре, след като беше изведен в добра позиция, също може да причислим към чистите положения."
Виж 4).
Ние знаеш ли колко удара имахме към вратата на Локо Сф?А можеш ли да дефинираш "ЧИСТО положение"?