Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shamana1912

Re: Левски със седми трансфер - взе звездата на Локо (Пловдив)

Мнениеот shamana1912 » 14 авг 2010 15:34

Koragg написа:
shamana1912 написа:Чак пък звездата... :lol: :lol: :lol:

Шамане,звездата я взехме преди време! :)

Абсолютно прав си...
ИзображениеИзображение

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 14 авг 2010 15:35

shamana1912 написа:
Koragg написа:
shamana1912 написа:Чак пък звездата... :lol: :lol: :lol:

Шамане,звездата я взехме преди време! :)

Абсолютно прав си...

От тях си пазаруваме на изплащане,от вас обаче няма какво да вземем и в кеш!

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 14 авг 2010 15:37

Nassy написа:Митрев е същия като Огнянов и Балтанов...вечната надежда и го чакаме вече 6 година да се разиграе, щом не може да измести Гошко значи не става и чеп за зеле, изключително смешни голове му вкарват. Кредита на доверие мисля ,че трябва да е изтекъл за него.

Митрев на колко години е?Не го отписвайте още!Петков колко време беше резерва на Иванков?И на колко години стана титуляр?Все пак Акалски е РЕЗЕРВНИЯ вратар на локо пд
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 15:39

Koragg написа:Митрев като варди,кой ще е резервата.На всички ни е ясно,че Ц.Димитров не става,макар,че повечето не го признават!

Друг от школата ви, пък не съм убеден, че Цветан Димитров чак толкова не става. Вярно е, че направи грешки, но предвид младостта му е нормално, все пак според мен го хвърлихте твърде рано на лъвовете. За мен е безмислено на държите два толкова силни и равностойни вратари, най-добрият вариант при продажба на Петков е - Митрев/Акалски (ако ще е Митрев, това означава Акалски да не бъде привличан, а ако бъде привлечен Митрев да бъде продаден) титуляр, а на скамейката Димитров или друг юноша.

Вашата школа така и така е известна с това, че създава и вади много добри вратари, не мисля, че чак толкова не може да бъде намарен един достен за скамейката. ;)

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 14 авг 2010 15:42

Гуу написа:
Koragg написа:Митрев като варди,кой ще е резервата.На всички ни е ясно,че Ц.Димитров не става,макар,че повечето не го признават!

Друг от школата ви, пък не съм убеден, че Цветан Димитров чак толкова не става. Вярно е, че направи грешки, но предвид младостта му е нормално, все пак според мен го хвърлихте твърде рано на лъвовете. За мен е безмислено на държите два толкова силни и равностойни вратари, най-добрият вариант при продажба на Петков е - Митрев/Акалски (ако ще е Митрев, това означава Акалски да не бъде привличан, а ако бъде привлечен Митрев да бъде продаден) титуляр, а на скамейката Димитров или друг юноша.

Вашата школа така и така е известна с това, че създава и вади много добри вратари, не мисля, че чак толкова не може да бъде намарен един достен за скамейката. ;)

Напоследък освен,че Левски е Любов,Левски е и бизнес.Така че е трудно да се гадае какво се цели с този ход.Но има нещо,замислено отдалеч.И това е хубавото,че не в последния момент!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 авг 2010 15:43

За да си добър вратар трябва да си на около 30 години.Това се нарича добра футболна възраст.Сега тия младите вратари трупат опит само и още не са подготвенио психически да играят титуляри в големите мачове.За отбор като Левски му трябват двама силни вратари,за да има конкуренция и никой да не смее да се отпусне.Като продадем Петков кои остават Митрев и Димитров.Митрев с класи над Димитров,което ще направи Митрев сигурен титуляр от пролетта ,ами ако се контузи ,ами ако почне да се отпуска ,кой ще го смени Димитров ли -едва ли.Затова трябва да има 2-ма силни млади вратари ,които с годините да станат още по-добри и дори до националния един ден могат да стигнат.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 авг 2010 15:53

абе, моите уважения към Митрев но не мисля че това е вратаря, на който може да разчитаме

lokos

Мнениеот lokos » 14 авг 2010 15:54

Божката ми е симпатяга и мислех че ще се справя по добре!!! но лично мое мнение е че Акалски е много добар и трябва да е титуляр ако си трагне Гошо.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 авг 2010 15:56

напротив преди си мислих, че като Г.Петков не пази и Левски ще се усере на 100%, обаче Митрев понякога паз ипо-добре от него!Трябва се дава шанс на Митрев!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 14 авг 2010 16:01

Божката е перфектно вратарче а Акалски щеше да е трети вратар в Локо Пд,миналата година Ставрев нарави много яки мачове а Акалски след като се оправи от контузията стана пак титуляр но разочарова,а и сега гледам че титуляр е новият Лучини.Така,че ми се струва че Локото ще спечелят повече от Левски
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Върни се в “Архив”